2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400275 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Legija stranaca - neminovnost

Srpski fudbalski šampion ozbiljno je započeo i ovaj prelazni rok i već je doveo tri pojačanja, a u narednom periodu, najavljuje direktor Ivan Tomić, prioritet će biti pozicija napadača.

U razgovoru sa novinarima Tomić je objašnjavao i zašto Partizan mora da se okreće inostranstvu u potrazi za novim igračima, koje su pozicije u timu popunjene, a koje deficitarne, kao i o tome zašto

"Dovođenjem Aleksisa Ngambija (iz Monpeljea), koji igra na poziciji štopera i Ivana Stevanovića (desni bek), manje-više smo kompletirali odbranu. Zadnji vezni i napadač su nam potrebni, a napad nam je prioritet", kaže Tomić, koji ostavlja otvorenu mogućnost da se o pojačanjima u ogfanzivi priča u množini ("može da bude napadač ili napadači").

Vezni red pojačan je igračem iz Tunisa Kamelom Zaimom, za koga Tomić ima samo reči hvale. "Zaim je bio simbol svoje ekipe - Esperanca. Taj klub je u Tunisu ono sto su Zvezda i Partizan ovde. To sve, međutim, ništa ne znači. On dolazi ovde i polazi od nule i treba da demonstrira sve ono zbog čega smo ga angažovali. On ima sjajan pregled, sjajan smisao za igru, odlično izvodi prekide, stalno je okrenut napadu, koristi obe noge...Ali, sve to mora da pokaže".

Dovođenje Zaima, prema rečima Tomića, nema nikakve veze sa Moreirom. "Mi želimo da Moreira ostane, a to je bila i njegova želja pre odlaska na odmor. Međutim, ja ne znam sa kim će se on videti u Portugalu. Naravno da smo razmišljali o tome da Moreira možda ode, ali mi želimo da zadržimo i Moreiru, da dovedemo Ljubomira Fejsu...Želimo da napravimo vezni red u kojem će biti paklena konkurencija, jer hoćemo da igramo na tri fronta i da na sva tri budemo maksimalni...Zato želimo i da imamo klupu koja može da donese sve ono što se očekuje".

Tomić dodaje da bi voleo da sva pojačanja dovede do prozivke, odnosno 23. juna kada počinju pripreme, ali je svestan da to baš neće biti lako.

Odgovarajući na primedbe da Partizan sve više liči na "Legiju stranaca", Tomić je rekao da je takva realnost, jer crno-beli ne mogu da se takmiče sa evropskim klubovima kojima nije problem da izdvoje nekoliko miliona evra da dovedu mladog i talentovanog igrača iz Srbije. Za Partizan su oni preskupi.

"Nemamo mogućnost da dovedemo igrače iz naše lige...Pričaću otvoreno, da li je to Krstičić iz OFK Beograda, Aleksić i Tadić iz Vojvodine...Svi oni jesu interesantni za Partizan, ali su njihove cene 2,3,4 i više miliona evra. Mi ne možemo ni da sanjamo da ih dovedemo. Zato dovodimo strance kojima je istekao ugovor u njihovim klubovima. Teško da ćete u našoj zemlji naći igrača kome ističe ugovor. Za evropske klubove nije problem da za 2,3 miliona evra dovedu igrača iz Srbije. Za nas jeste", poručuje Tomić.

"Naravno da bih ja bio najsrećniji da imamo sve naše igrače i da Jokanović na prvom treningu priča na jednom jeziku koji svi razumeju, da imamo igrače koji poznaju podneblje, grad, znaju život, mentalitet...ali jednostavno ovo je neminovnost".

Sportski direktor Partizana ističe pritom da će se Partizan i u budućnosti oslanjati na svoju omladinsku školu i dodaje da će i u narednoj sezoni u prvom timu biti bar 10 igrača koji su stari između 17 i 22 godine.

"Želimo da napravimo takmičarsku ekipu, koja ima iskustvo, koja može da se nada nekim igrama na rezultat u Evropi, ali i da imamo mladost i potencijal u svojim igračima. Partizan je fokusiran na omladinsku školu i svi biseri su iz naše škole - Sava Milošević, Dragan Ćirić, Albert Nađ, Stevan Jovetić, sutra Adem Ljajić...Sa njima mora da se napravi dugotrajniji angažman kako bi ostavili dublji trag", rekao je Tomić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Ma nego sta nego Legija stranaca, ne misle valjda da mogu sa nasim igracima da se plasiraju u ligu sampiona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Tel.Me Your.Number
Ma nego sta nego Legija stranaca, ne misle valjda da mogu sa nasim igracima da se plasiraju u ligu sampiona

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Jbg, tako je kako je.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
zaim ce da ih uvede u lg sto posto
stjepanovic je bolji igrac od bilo kod napadaca koga partizan moze da dovede
a cetkovic od zajima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S 7
Moreira ostaje, Edgar bliži Zvezdi

Portugalac Almani Moreira odlučio je da ostane u Partizanu za sledeću sezonu. On je iz domovine poručio da ne razmišlja o odlasku iz Humske 1. Klauzula na njegovom ugovoru da može da ode iz kluba ukoliko bude uplaćeno 400 hiljada evra, njega ne zanima. "Ostajem u Partizanu i sledeću sezonu. Istina je da postoji u ugovoru takva klauzula, ali je isto tako istina i da sam prezadovoljan svim u Beogradu i da imam još važeći ugovor s crno-belima, tako da ne razmišljam o odlasku", rekao je Almani Moreira.

Još uvek nije poznata sudbina još jednog od ključnih igrača u ekipi Nenada Đorđevića, koji bi trebalo da svoju odluku saopšti do kraja nedelje.

Očekuje se da će ekipu napustiti pet – šest igrača, a već je izvesno da će Portugalac Ednilson biti među prvima. On bi trebalo da karijeru nastavi u Rusiji. Blizu transfera je Darko Maletić, za kojeg se interesuju klubovi iz Švajcarske i Nemačke. Zbog premale minutaže, novu sredinu će verovatno potražiti i Žarko Lazetić, Risto Lakić, Mladen Lazarević.

Već su Humsku napustili Stevan Jovetić (Fiorentina), Nemanja Rnić (Anderleht) i Milan Vještica (Šinjik).

Još jedno moguće pojačanje Portugalac Edgar će najverovatnije završiti u večitom rivalu Crvenoj zvezdi.

"Kako stvari stoje, Edgar je bliži Zvezdi nego Partizanu", rekao je menadžer Zoran Stojadinović
Izvor:B92
« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 01:25:32 od macak u dzaku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Partizan sampion!!!!!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola slvr l7
Није битно дал су играчи наши или странци, смо да су добри Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
Niko kosarku ni da spomene... kao da se nista nije ni desilo...

Evo ja prvi cestitam svima pobjedu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 210
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Citat
Partizan poveo, Dule otvorio dušu

U prvoj utakmici finala pleofa Svislajon Superlige Srbije, Partizan Igokea pobedio je Hemofarm Štadu rezultatom 68:54 (13:10, 18:17, 16:15, 21:12 ) i poveo u seriji 1:0. Pred više od 5.000 gledalaca u beogradskoj „Hali Pionir“ najefikasniji igrači na meču bili su Milenko Tepić sa 18 poena i Novica Veličković sa 16, a Peković je ubacio 10 poena. U ekipi Hemofarma Joksimović je postigao 15, a Maršal 13 poena.

Hemofarm je dobro parirao višestrukom uzastopnom prvaku naše zemlje više od 30 minuta, a onda je Partizan pojačao pritisak, napravio seriju za +12 i do kraja meča je sigurnom igrom čuvao veliku prednost.

Finalna serija plejofa igra se na tri pobede, a sledeći meč igra se u subotu od 19h u Vršcu u dvorani „Milenijum“.

Partizanu i Hemofarmu ovo je treće finale ove sezone, a "crno-beli" su bili uspešniji u obe dosadašnje završnice, finalu domaćeg kupa
i Jadranske lige. Partizan je pred skoro punom halom "Pionir" sve vreme vodio i kontrolisao rezultat, a Hemofarm je samo u dva navrata prišao na poen razlike. Utakmica je uglavnom bila spora, sa mnogo čarki pod koševima. Domaći tim nije imao veliku prednost do poslednje četvrtine, kada je prvi put došao do 10 poena, a konačni rezultat najveća je prednost Partizana na utakmici.

Trener Partizana Duško Vujošević posle utakmice nije bio raspoložen da govori o igri, već je ocenio da se njegova ekipa nalazi pod "ozbiljnim podzemnim udarima". Vujošević je podsetio na osvojenu Jadransku ligu i dominaciju u tom takmičenju, kao i na istoriju priče o trogodišnjim ugovorima sa Evroligom, a onda je govorio o svojim rezultatima u klubu, trofejima i igračima koje je proizveo.

"Mislim da sam mnogo uradio za srpsku košarku, a imam utisak da mi se lovi greška. 'Zumiraju' se moje reakcije, a mislim da imam pravo na
grešku, a ne da mi se love. Od četiri lične (Nikole) Pekovića, jedna je možda bila, a petu nije dobio jer nije igrao. U prvom poluvremenu proveo je 10 minuta", rekao je Vujošević.

Uzbudjeni trener Partizana nije praktično ni reč rekao o košarci, već je sve vreme govorio o "atmosferi koja se kreira" u vezi sa finalnom serijom.

"Ne znam da li su navijači svesni toga. Hemofarm ima odličnu logistiku i jakog sponzora koji ga uslovljava nekim rezultatima. Oni imaju vremena da stvaraju tim, mi moramo odmah da ga stvaramo. Sudjenje večeras nije bilo dobro, a mislim da smo zbog svojih rezultata zaslužili da bude dobro. Ne treba nam ni lopta više, ni lopta manje", rekao je trener beogradske ekipe.

"Ne kažem da su ljudi na terenu to namerno radili, već da su podlegli opštem pritisku. Mislim da, ipak, sudjenjem treba da se bave oni koji su za to zaduženi. Pozivam armiju navijača da napuni halu u svim utakmicama do kraja, jer su ovo ozbiljni podzemni udari", dodao je Vujošević.

Trener Hemfarma Vlada Vukoičić pričao je samo o košarci, večerašnjoj utakmici i seriji. On je ocenio da je Partizan zasluženo pobedio, ali je ocenio da je razlika na kraju bila prevelika.

"Dogadjaji na terenu možda ne pokazuju realni odnos snaga. Do kraja treće četvrtine bili smo ravnopravni, a u nekoliko navrata smo
propustili priliku da podignemo nervozu Partizanu. Stali smo, pala je koncentracija", rekao je Vukoičić.

Trener Hemofarma rekao je i da je duža polufinalna serija njegove ekipe uticala na večerašnju igru, a kao značajan doprinos pobedi rivala istakao je iskustvo.

"Naša ekipa je mlada, a njihova je znatno iskusnija. Kada se pogleda spisak igrača, vidi se da 10 od 12 njih ima iskustvo igranja finala. Ne mogu da budem zadovoljan kada se izgubi, ali imamo razloga da verujemo da će u Vršcu biti mnogo bolje", rekao je Vukoičić.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Bosančić: Napuštam fudbal!   Smile Smile Smile

UMESTO novog angažmana - kraj karijere! Sa 20 godina. Mladi plejmejker Partizana, na pozajmici proletos u OFK Beogradu, Miloš Bosančić, razmišlja da prekine sa igranjem fudbala.
Iako je reč o momku čija je lucidnost van terena još veća nego na "zelenom tepihu", uverava nas da se ne radi o neslanoj šali, već da stvarno razmišlja da kopačke okači o klin.
- Nije to od juče, pričao sam sa više ljudi koji mi govore da ne prenagljujem, ali mi se fudbal više ne igra - pomalo umornim glasom otkriva Miloš Bosančić. - Za kratko vreme sam doživeo mnogo nepravdi, ni Partizan ni ja ne želimo da produžimo ugovor, ne igra mi se nigde u Srbiji, a ponuda iz inostranstva nema. Ako se ne pojavi ništa interesantno u ovom prelaznom roku, ozbiljno razmišljam da prekinem karijeru.
Umesto zvezde Partizana, blistave karijere kakvu su mu predviđali dok se probijao do seniora, Bosančić je u poslednjih godinu dana promenio tri tima (Partizan, Boavista, OFK Beograd), a neizvesno je gde bi mogao sutra. Osim, ako stvarno ne završi karijeru...
- Ako se povučem iz fudbala, završiću školu, upisaću fakultet i sreću potražiti u nekom drugom poslu - plan je Miloša Bosančića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.756 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.