2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 405319 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
"Nole"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Jebote,..jos ne verujem da nije usla trojka. Svaka cast igracima, treneru, Grobarima,..nije nam se dalo da dobijemo. sudije sramota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
"Nole"  Smile

Smile Smile Smile Ој гурбети, гурбети баш сте чудна раја, до јуче сте били курац а сада сте јаја.

Нема места разочарању. Играли смо против најбогатије и најјаче европске екипе. Буџет кошаркашког клуба Панатинаикос је 30 % већи од збирног буџета ФК Партизан и фк гурбети. Упркос свему, мало је фалило да их рокнемо. Идемо даље.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Steta. Zadrhta "Noletu" ruka...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
"Nole"  Smile

Нема места разочарању. Играли смо против најбогатије и најјаче европске екипе. Буџет кошаркашког клуба Панатинаикос је 30 % већи од збирног буџета ФК Партизан и фк гурбети. Упркос свему, мало је фалило да их рокнемо. Идемо даље.

Zato mi je i krivo.. sto je malo falilo. Da su nas oduvali 100 razlike, ne bi mi bilo ovako krivo. A ovako... celu utakmicu si tu negde blizu... na klackalici...1 za njih- 1 za nas ...i onda sut za pobedu i.....izadje  Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 23:07:12 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Steta. Zadrhta "Noletu" ruka...  Smile

Ево их гурбетски жохари. Кад не могу да се радују својим успесима ........  Smile

Citat
Zato mi je i krivo.. sto je malo falilo. Da su nas oduvali 100 razlike, ne bi mi bilo ovako krivo. A ovako... celu utakmicu si tu negde blizu... na klackalici...1 za njih- 1 za nas ...i onda sut za pobedu i.....izadje

Па добро. Играли смо против првака Европе и судија. Да је ушла нолетова тројка било би све другачије. Борбеност, пожртвованост и хтење наших играча ми улива веру да можемо у ТОП 16 па и даље. Још једном, свака част момцима на приказаној игри.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Evroliga: Pobeda Partizana ostala na obruču

Het-trik ostao je na obruču posle šuta Novice Veličkovića sekund pre kraja dramatične utakmice sa evropskim šampionom. Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz u Evroligi ove sezone. Bodove iz beogradskog "Pionira" nosi Panatinaikos, koji je u trećem kolu grupe C slavio sretno i spretno 94:90.

Мондо
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Het-trik ostao je na obruču posle šuta Novice Veličkovića
...zvanog Nole  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Predsednik Vojvodine na teskim drogama!

ZA JOVETIĆA PET MILIONA €!

butoro03Ratko Butorović, predsednik Vojvodine, najavljuje senzacionalni transfer
U skladu sa našim mogućnostima, ovog trenutka možemo da ponudimo
Partizanu toliko para. Zašto da ne,

reč je o fantastičnom igraču, ističe čelnik lala

Novi Sad – Uprkos izričitom negiranju čelnika Vojvodine da za to postoji makar i teoretska mogućnost, priča o odlasku Gojka Kačara u Partizan ili Crvenu zvezdu još nije stavljena ad akta, a dobro upućenim novosadskim fudbalskim krugovima je, poput munje, juče prostrujala još jedna, senzacionalnija: stara dama srpskog fudbala spremna je da kupi Stevana Jovetića!

- Zašto da ne, reč je o fantastičnom igraču, standardnom prvotimcu lidera na tabeli i reprezentativcu Crne Gore – ne okoliši predsednik Vojvodine Ratko Butorović. – Rado bismo ga videli u našim redovima.

Da to, ipak, nije malo pretenciozno, zna se da je cena mladog fudbalera veoma visoka, podsećamo prvog čoveka našeg najstarijeg superligaša.

- Mi, naravno, znamo i to, kao što znamo i kakve su naše mogućnosti. U skladu sa njima, spremni smo da za Jovetića, ovog trenutka, ponudimo pet miliona evra – i dalje je izričit Butorović.

Vojvodina je, da podsetimo, Zvezdi letos za Dušana Bastu nudila, i bila spremna da plati, milion i po evra, ali je uprava kluba iz Ljutice Bogdana procenila da to nije dovoljno. I ponuda za Jovetića je, podvlače u upravi lala, takođe ozbiljna. I dodaju da ko ne veruje, neka proba.

TOMISLAV KARADžIĆ
OD TOG POSLA NEMA VAJDE!

Ponuda iz Novog Sada nije u Humskoj naišla na preterano veliki odjek.

- Svaka ponuda koja bude stigla u Partizan, za bilo kog našeg igrača, biće pažljivo razmotrena, ali, što se tiče Jovetića, uopšte nam nije u planu da ga sada prodajemo – kategoričan je predsednik crno-belih Tomislav Karadžić.

Da li je ovo kontra Vojvodine na interes Partizana za njenog najboljeg igrača Gojka Kačara?

- Nerealno je očekivati da Jovetić nastavi karijeru u Vojvodini, jer je među najboljim mladim fudbalerima Evrope. Jovetić iz Partizana treba da ode u jedan od najvećih klubova, ali tek kada za to dođe vreme – dodaje Karadžić.

Izvor: Novosti

NEĆU IGRAČE NA PROBI!?

Trener Partizana Đukić odlučuje o pojačanjima, ali ih drži dalje od ekipe
Iako ih prelazni rok, zvanično, još ne zanima, u Partizanu se nastavlja trend dolaska fudbalera na probu.

Tako je posle Nemca Roka Tajhmana, juče stigao i Abraham Kudemor iz Gane, ali trener Miroslav Đukić ne želi da priča o dvojici fudbalera koji su u “Zemunelu”.

- Ne bih se izjašnjavao – kaže Đukić.

Nemac je tu od ponedeljka, gledali ste ga na treningu Teleoptika?

- Igrač je poput mnogih, ne želim ipak da komentarišem.

Ali, odluku o tome hoće li ostati ili ne, donećete vi?

- Tako je.

Stigao je i fudbaler iz Gane, takođe na probu?

- Partizan isključivo dovodi igrače koje je neko gledao, koji su interesantni i potrebni. Dok sam ja trener, u Partizan neće doći fudbaler na probu! Sa ekipom će trenirati samo oni koji imaju ugovor sa klubom!

Ali, Tajhmana i Kudimu je neko morao da dovede ovde, nisu sami došli? Nemac je kazao i da je pričao sa direktorom Tomićem?

- Došli su da treniraju sa Teleoptikom, da probaju da se tu dokažu, a neko će ih sigurno gledati.

Taj “neko” svakako će biti trener Đukić, koji je istakao još jedan razlog zbog kojeg fudbaleri koji dođu na probu neće trenirati sa crno-belima.

- Ne volim kada igrači cirkulišu na treningu, to utiče na prvotimce, sigurno misle “evo, došao je ovaj da mi uzme mesto”. Ako neko parafira ugovor, to će biti druga stvar – zaključio je Đukić.

VEZIST IZ GANE OD DANAS NA PROVERI

KUDEMOR ZA CRNO-BELE

Juče je u “Zemunelo” stigao još jedan tamnoputi fudbaler, obišao sportski centar, zatim otišao da ruča, a onda odgledao finiš treninga. Za razgovor nije bio previše raspoložen...

- Došao sam iz Gane. Tamo sam i igrao – kratko je rekao.

Posle dužeg premišljanja odlučio je da, ipak, kaže ime:

- Zovem se Abraham Kudemor. O svemu ostalom možemo da pričamo kada počnem da treniram.

Kada će to biti?

- Od četvrtka pre podne – rekao je i okrenuo se.

Saznamo smo da Kudemor igra na poziciji zadnjeg veznog i da je do sada igrao samo u Gani, pa bi dolazak u Partizan mogao da mu bude početak internacionalne karijere. Naravno, treniraće sa igračima Teleoptika... (igrace na Olimpijskim igrama za reprezentaciju Gane, prim.kokota.)

NEMAC TAJHMAN TRAŽI ŠANSU

BAŠ LEPO U BEOGRADU

Trening, pa partija nožnog fudbala. Nemac Roko Tajhman kao da se već odomaćio u “Zemunelu”...

- Igrao sam u Švajcarskoj, tamo i živim, inače sam Nemac koji je prošao trogodišnju školu fudbala u Kotbusu, igrao i za juniore, a već dve godine sam u švajcarskom trećeligašu Natersu – kaže Tajhman.

Otkud u Partizanu?

- Stigao sam na preporuku trenera Dejana Markovića. Igrao je za Partizan, igrao je u Španiji, zna šta je profesionalni fudbal. Jeste da je između treće lige Švajcarske i Partizana velika razlika, ali, vreme mi je da krenem napred. Došao sam da probam, radiću do nedelje sa Teleoptikom, videćemo...

Prvi utisci?

- Veliki klub sa infrastrukturom kakvu ima mali broj nemačkih klubova. Vidi se da se radi profesionalno, a sviđa mi se i Beograd, baš je lep i moderan grad.

Ono najvažnije, da li ste razgovarali sa trenerom Đukićem?

- Ne, razgovarao sam samo sa direktorom Tomićem o celoj situaciji. Uostalom, moje nije da pričam, već da treniram i pokažem koliko mogu.

POVRATNA POSETA

TOMIĆ I VJETROVIĆ U RIO DE ŽANEIRU

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić i portparol Marko Vjetrović otputovali su juče u sedmodnevnu posetu Brazilu, tačnije klubu Botafogo iz Rio de Žaneira, čiji je potpredsednik Rikardo Rotenberg pre mesec dana bio gost crno-belih.

Pored potpisivanja ugovora o saradnji, postoji mogućnost da uskoro još poneki brazilski fudbaler stigne u Humsku, s obzirom da se letošnje pojačanje baš iz Borafoga, Žuka, pokazao kao pun pogodak.

TRENINZI

POVRATAK MOREIRE

Na terenu je i Almami Moreira. Istina, juče je odradio svega tridesetak minuta treninga, ali se sa velikom dozom sigurnosti može reći da će u subotu, protiv Čukaričkog, zauzeti mesto u timu.

- Moreira nije više na mom spisku – kaže doktor crno-belih, Sead Malićević.

ŠTOPER NAPUSTIO VMA

SIKIMIĆ NA TERENU!

Milovan Sikimić je napustio bolnicu i svakodnevno dolazi na terapije u Partizanov Sportski centar. Juče, posle terapija, sa štakama je sišao na teren i posmatrao trening. Nije propustio da se našali:

- I sa ovakvom nogom bih bio bolji od nekolicine!

Oporavak teče odlično.

- Već sad mogu da savijem koleno 90 odsto, što je fantastično obzirom da sam operisan u četvrtak. Biće to dobro, samo treba vremena – rekao je Sikimić.

BRNOVIĆ ZAVRŠIO PRVI DEO OPORAVKA OD JANUARA SA LOPTOM

Tokom treninga, u “Zemunelo” je došao i malerozni fudbaler Nenad Brnović, koji je doktoru Malićeviću doneo najnovije rentgenske snimke.

- Lekari sa Ortopedske klinike, Slavko Tomić i Nenad Dakić su zadovoljni i očekujem da za dva meseca počnem da treniram. Fiksator je odradio svoje, sada je na mene red – kaže Brnović.

Svestan je Brnović da ga čeka dugačak put.

- U januaru bi trebalo da počnem sa ozbiljnijim radom, ali sam svestan da sam u ogromnom zaostatku. Neću da forsiram i žurim.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
PAO se provukao u Pioniru

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem kolu Evrolige u Pioniru od Panatinaikosa rezultatom 94:90. „Crno-beli“ su šampionu Evrope pružili sjsjan otpor, i u finišu meča su čak mogli i do pobede. Najefikasniji u ekipi Duška Vujoševića bio je sjajni Nikola Peković koji je uz 28 poena (10-8 za dva, 12-12 penali) imao i 10 skokova. Pored Pekovića odličan je bio i Milt Palasio sa 23 poena, a borbeni Novica Veličković je ubacio 14 poena.

U ekipi Željka Obradovića Sani Bećirović i Dimitris Dijamantidis ubacili su po 16 poena, a Spanulis je postigao poen manje.

Pred početak utakmice Bora Stanković i Dragan Kapičić uručili su Saši Đorđeviću, Predragu Daniloviću, Željku Obradoviću i sestri pokojnog profesora Aleksandra Nikolića Dubravki Rakočević priznanja povodom 50-godišnjice evropske klupske košarke, što je publika u Pioniru pozdravila ovacijama.

„Crno-beli“ su meč počeli sa previše respekta prema šampionu Evrope, i iako je Nikola Peković ubacio šest poena na startu, to nije bila igra koju je Partizan pružao u prva dva kola. Nezaustavljiv je bio Sani Bećirović koji je u prvih deset minuta postigao 10 poena, pa su Grci u 7. minutu imali visokih 21:9. Vujošević je reagovao tajm-autom, i Partizan je do kraja prve deonice smanjio na 24:16.

Početkom druge četvrtine Obradović je na teren ubacio Jasikevičiusa, ali je Vujošević odgovorio sa Božićem koji je sa nekoliko odličnih odbrana i ukradenih loptu doneo neophodnu sigurnost, i rezultat nije izostao pošto je Partizan u 15. minutu smanjio na 32:28. „Zeleni“ iz Atine su se nakon minuta odmora konsolidovali, i ponovo podigli prednost na 9 razlike, ali je Partizan uzvratio pa je nakon trojke Veličkovića u 18. minutu domaći tim prišao na samo dva razlike (41:39). Ipak, Dijamantidis je trojkom u poslednjoj sekundi prvog poluvremena sa devet metara vratio na plus pet (46:41).

Drugo poluvreme počelo je sa dosta faulova na obe strane, a Partizan je u 23. minutu nakon nekoliko dobrih akcija Palasija i tjedne trojke došao do prvog vođstva na meču (51:50). Panatinaikos ipak uzvraća serijom 7-0, i trojkama Spanulisa i Bećirovića ponovo dolazi do do prednosti (59:53).

Nakon toga Vujošević je reagovao minutom odmora što je i urodilo plodom pošto se „crno-beli“ ponovo vraćaju u meč i dolaze do najviših 66:64, na šta je Jasikevičius odgovorio trojkom. Poslednji napad u trećoj deonici imao je Partizan, i Peković je na asistenciju Palasija ubacio loptu kroz obruč za vođstvo „crno-belih“ 70:69 nakon 30 minuta.

Poslednja deonica počinje serijom 6-0 Panatinaikosa koji je u tim trenucima pojačao odbranu i vratio prednost, pa je Vujošević nakon toga zatražio novi tajm-aut. „Crno-beli“ su nešto kasnije prišli na 79:76, ali je Dijamantidis trojkom ponovo vratio goste na plus šest.

Partizan je u nastavku uspeo da zahvaljujući ponovo sjajnom Pekoviću uhvati priključak, pa je na 45 sekundi pre kraja prišao Grcima na dva razlike (90:8. Spanulis je promašio trojku u sledećem napadu, a Peković je nakon asistencije Tepića izjednačio na 13 sekundi pre kraja. Vujošević je odlučio da sam rešava sudbinu pa je pravio faul nad Dijamantidisom koji je oba puta pogodio. U sledećem napadu Veličković je nakon akcije Palasija bio sam na šutu za tri ali je promašio, pa su bodovi ipak otišli u Atinu. 94:90

B92
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 00:24:38 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.