2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 405264 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Samo nemojte da polemisete ovde nista, i sve je ok.

kakav si to covek kada nece jedno da shvati-kada nama lose ide i kada te lepo i tebe i ostele grobare zamolimo da nas ne podjebavate vec da se mi isposcadjamo oko kluba koji volimo ti i oni dodjete i zeza do 101 i nazad.
A sada kada sam ti kulutrno nesto odgovorio ti -nemojte da dolazite.
Pa dobro necu -bar ja - ali nemoj ni ti na Zvezdin deo kada ja dajem komentare i onda smo 1:1.
Ili vazi ili ne vazi - za obojicu a ne za jednoga.

Pogledaj moj komentar na vasoj temi, za vreme utakmice sa Bayernom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC WildFire
Čelnici Partizana ogorčeni na LEN

Čelnici VK Patizan ogorčeni su na vodeće ljude LEN posle žreba za novu sezonu najjačeg evropskog vaterpolo takmičenja. Crno-beli su svrstani u daleko najtežu grupu, sa Brešom, Posilipom i Barselonetom, koja je već određena za domaćina finalnog turnira.

- Ljudi iz LEN su potpuno izgubili kompas! Žreb je stvar sreće ili nesreće, ali je način donošenja odluka skandalozan – ogorčen je direktor Partizana Darko Udovičić.

Predstavnici srpskog kluba bili su, najblaže rečeno, šokirani kada su u subotu saznali da je završni turnir, mimo svih pravila, dodeljen Barseloni.

- Samo nam je prezentovano nešto što je očigledno ranije bilo odlučeno. Dan pre žreba smo čuli da je poznat domaćin finala. Gledajući na takmičenje iz tog ugla, Partizan je već stavljen u položaj potpuno neravnopravnog učesnika Evrolige.

Nije nikakva tajna da u vrhu LEN glavnu reč vode Italijani, kojima igre van borilišta odavno nisu strane.

- Izgleda da se sada troši mnogo više energije da se Partizan stavi u drugi plan. Očigledno je da smo nekima postali velika pretnja. Pokazali smo da imamo ambicija, da možemo visoko, da donosimo nove, mlade ideje, koje su, za sada, u čekaonici.

I Breša i Posilipo prošle sezone su bolno stradali u duelima sa Partizanom. Izgleda da su izvukli pouke.

- Ovo što se dogodilo u Budimpešti neće doneti ništa dobro vaterpolu. LEN degradira samu sebe i vaterpolo sport. Neka se sada zapita neko zašto su drugi sportovi otišli daleko ispred. Pitam se zašto rade na takav način i ima li tome kraja. Nažalost, nemamo dovoljno snage da to sami promenimo.

O žrebu...

- Ako smo prošle godine bili u grupi smrti, ne znam kako da nazovemo ovu. Trudićemo se, videćemo na kraju – rekao je Darko Udovičić.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Pusti ih Partizane, ja kada sam provalio da im mnogo smetaju provokacije sam i prestao i da svracam na njihovu temu i uopste da provociram, jer mi nikada nije ni bio cilj da nekome napakostim, to su samo zdrave provokacije posle poraza i nista vise, ali od mene ih vise nece dobiti kada im vec toliko smetaju... nije mi pravo da ti kazem ni zanimljivo... jos treba da gledam kada mogu, a kada ne sa provokacijama... Smile

p.s Sto se tice Bozovica, ipak sam morao da sacekam dan da mi se sve slegne da ne pricam o njemu dok sam jos vruc... Smile On je ipak dobar golman, napravio je taj kiks i uticao direktno na rezultat(do kraja prvenstva ga sigurno vise nece praviti), ali nije on toliki problem vec odbrana u kojoj vec od starta prvenstva duva promaja(skoro da nema utakmice gde nismo primili makar jedan gol), ali verujem da cemo na polusezoni dovesti par klasicnih stabilnihi i jakih centralnih bekova i pritvoriti tu nasu "malu" promaju...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Партизан - Панатинаикос, 07.11.2007. у 20:45

продаја улазница за меч 3. кола Евролиге Партизан - Панатинаикос почеће у понедељак. Због продаје годишњих улазница која је још у току у продају ће бити за 20% мањи број улазница.

Улазнице ће се продавати:

05.11.2007 од 10 до 15 сати на благајни Партизановог стадиона
06.11.2007 од 10 до 15 сати на благајни Партизановог стадиона

цене карата:
трибина - 300 динара
партер - 500 динара

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kriv sam za remi

Partizanov golman Darko Božović prihvata odgovornost za podelu bodova sa Vojvodinom

- Svi koji su gledali duel Partizana i Vojvodine sigurno će dugo pamtiti ovaj, za naše prilike, retko sadržajan i dinamičan meč, jer su najbolje plasirani superligaški timovi pokazali da u Srbiji još uvek ima onih koji znaju da igraju moderan fudbal.
- Ja ću ga se sećati samo po lošem. Skidam kapu Gojku Kačaru za sve što je uradio na ovoj utakmici, bez sumnje se radi o jednom od najboljih mladih igrača u Srbiji pa i Evropi, ali ja sam, ipak, "najzaslužniji" za ovaj remi. Darko Božović je upropastio sve što je Partizan napravio. Sjajno smo ušli u duel, dva brza pogotka vodila su u ubedljiv trijumf, ali sam ja onda napravio stvari koje ne priliče mojim godinama i golmanskom stažu. Prvi primljeni gol je najgori i najteži trenutak u mojoj karijeri - iskren je golman crno-belih Darko Božović, koji je poklonio prvi pogodak trostrukom strelcu za "lale".

Šta ste zapravo hteli s loptom u tom kobnom 11. minutu?
- Kada mi je Lazevski vratio loptu, Kačar je bio na 15-ak metara od mene, pa sam smatrao da imam dovoljno vremena i prostora da je smirim i ispucam. Nažalost, nisam to lepo uradio, nekako mi se izmigoljila, pokušao sam onda da ga onako zatrčalog izbegnem driblingom, ali sam u stvari samo upadao iz greške u grešku. Pravo u katastrofu. Gosti su bili na pragu rezultatskog debakla, a ja sam ih svojom glupošću u trenu vratio u život. Svašta se još dešavalo posle toga, grešili smo i mi i oni, ali ta situacija je prelomila susret.
 Kako je izgledalo sučeljavanje sa saigračima posle utakmice?
- Partizanovim navijačima se izvinjavam ovim putem, a njima sam to udario oči u oči u svlačionici, posle meča. Znam da nemaju ništa od mojeg "žao mi je", ali imao sam potrebu da ekipi i stručnom štabu kažem koliko mi je krivo i koliko se kajem. Svašta bih još mogao reći na svoj račun, ali džaba kada se vreme ne može vratiti. Ostali smo bez dva boda i prilike da uvećamo prednost u odnosu na Vojvodinu i zadržimo dotadašnju distancu u odnosu na Zvezdu.
 Kako dalje posle gubitka četiri boda u poslednja dva kola?
- Po starom. Nema razloga za brigu, još manje paniku, jer Partizan nema krizu igre. I dalje smo mi ti koji vodimo reč na utakmicama, stvaramo puno šansi, dajemo golove. Ima stvari koje treba popraviti ili učiniti još boljim, ali još uvek se mi najviše pitamo u borbi za titulu - tvrdi tragičar nedeljnog remija u Humskoj.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Preporucio bi mu da ovaj mec sto pre zaboravi kao i ja i nastavi sa dobrom igrom tj odbranama, jer je dobar golman i bilo bi glupo da zbog jednog kiksa psiholoski padne...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Euroleague TOP 10 (Week 2)

No. 1....... Nikola Pekovic  Smile Smile

Click
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
A ko bi drugi.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Alcatel 995
Euroleague TOP 10 (Week 2)

No. 1....... Nikola Pekovic  Smile Smile

Click

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303

Partizan gost Reala 5. decembra!
Utorak, 6. novembar 2007. 11:03

Partizan ponovo na "Santjago Bernabeu"! Fudbaleri Partizana igraće protiv Robinja, Raula, Van Nistelroja, Serhija Ramosa, Gutija, Kasiljasa...u prijateljskom meču 5. decembra u Madridu, potvrdio je za MONDO generalni sekretar crno-belih Gordan Petrić.

"U utorak potpisujemo ugovor i 5. decembra bićemo gosti Reala", rekao je Petrić.

Upitan da li će ta saradnja biti i proširena u nekom durgom smislu, Petrić je rekao da prostora za to ima, ali nije želeo da govori više o tome.

Nije tajna da je Real jedan od najzainteresovanijih klubova za supretalentovanog Stevana Jovetića, a njegov prvi menadžer bio je sadašnji sportski direktor Reala Predrag Mijatović, nekadašnji fudbaler Partizana.

Partizan i Real igrali su pre četiri godine u Ligi šampiona (pobeda Reala u Madridu 1:0, i nerešeno u Beogradu 0:0), a te dve ekipe odigrale su i antologijsko finale Kupa evropskih šampiona 1966. godine, kada je Real preokrenuo i pobedio 2:1. Suveniri sa tog meča zauzimaju posebno mesto u bogatom muzeju "kraljevskog kluba".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.