2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 399943 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC one
Не секирај се ти, ја сам пресрећан, само не могу овде да урличем, ово је ипак форум Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC 
a ja se pitam samo dokle ce ovaj cigan od komentatora prenositi svaki derbi..jebem ga u usta ciganska, odmah na pocetku je rekao statistiku da je partizan uvek bedio kad je ovaj sudija sudio i neka je tako bilo i danas..
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
a ja se pitam samo dokle ce ovaj cigan od komentatora prenositi svaki derbi..jebem ga u usta ciganska, odmah na pocetku je rekao statistiku da je partizan uvek bedio kad je ovaj sudija sudio i neka je tako bilo i danas..
 Smile Smile
pobedili ste zato sto ste bili bolji danas,a ne zbog nekog tamo komentatora.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC 
 Smile Smile
pobedili ste zato sto ste bili bolji danas,a ne zbog nekog tamo komentatora.  Smile

pobedili smo uz malu pomoc sudije zar ne.. Smile Smile ali hteo sam reci da je vreme da se nadje neki bar malo neutralniji komentator!!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
 Smile Smile

pobedili smo uz malu pomoc sudije zar ne.. Smile Smile ali hteo sam reci da je vreme da se nadje neki bar malo neutralniji komentator!!

ja nisam to rekao,protivnik sam toga,ljudski je gresiti to je normalno i mi smo vas pobedili zahvaljujuci gresci sudija.tako da desava se ogroman je pritisak,a pogledaj i fudbal u inostranstvu,vide li kako barsa primi gol,a nije ni bio.jebiga fudbal je to.Bili ste bolji i nema tu,ovo ono vadjenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HTC 
u pravu si .. podrzavam takvo misljenje!  (to sam napisao samo iz razloga sto svi udaraju po sudiji)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
to sto jedan ili drugi trener u zavisnosti kaze:e imali smo inicijativu imali smo posed lopte,ja na to kazem pa sta?kak ste to imali a primili 3 komada?isto i u obrnutoj situaciji kad je partizan gubio a igrao lepse za oko,ma nema tu lepse nije to modna pista,treneri se nadmudruhu itd,primera radi secam se kako je muslin objasnjavao kako je uspeo par derbija da dobije a imali sm oponekad salbiji tim,secam se njegove teorije o malo bogavcu koga je gurao na pozicijama da igra u zavisnosti brzine vasik bekova,sta ocu da kazem jebiga taktika ovo ono,kurac picka govno sisa,danas nama zapa;o ovo prvo kurac   Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 01:04:10 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Samsung Galaxy
Citat
sta ocu da kazem jebiga taktika ovo ono,kurac picka govno sisa,danas nama zapa;o ovo prvo kurac

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Дан после:

Мало су се стишале страсти. Ова победа би требала да улије додатно самопоуздање нашим играчима и требали би да газе све до краја првенства. Јокановић је преживео и, надам се, схватио да само нападом можемо до титуле. Ни мало ме не боле два примљена гола (било би лепо поправити се у одбрани) обзиром да смо дали три комада.

Играчи Партизана стално доказују колико су већи спортисти од осталих. И када смо губили захваљујући судијским неправдама, момци су ћутали и нису плакали ко циганске пичке.

Надам се да нећемо неозбиљно схватити финални меч против друголигаша. Треба се крајње озбиљно спремити за тај меч и крајње озбиљно одрадити и тај део приче.

Све у свему, данас смо много ближи дуплој круни.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Дан после:

Мало су се стишале страсти. Ова победа би требала да улије додатно самопоуздање нашим играчима и требали би да газе све до краја првенства. Јокановић је преживео и, надам се, схватио да само нападом можемо до титуле. Ни мало ме не боле два примљена гола (било би лепо поправити се у одбрани) обзиром да смо дали три комада.

Играчи Партизана стално доказују колико су већи спортисти од осталих. И када смо губили захваљујући судијским неправдама, момци су ћутали и нису плакали ко циганске пичке.

Надам се да нећемо неозбиљно схватити финални меч против друголигаша. Треба се крајње озбиљно спремити за тај меч и крајње озбиљно одрадити и тај део приче.

Све у свему, данас смо много ближи дуплој круни.

hahahahah  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.