2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 402032 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
kraj. Bravo, Crno Beli, ravnopravna igra protiv najjace evropske ekipe...
U Pioniru, uz sjajnu atmosferu, pobjeda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Imacemo mali pritisak u Pioniru jer moramo da dobijemo da bi ostali u igri al ako dobijemo sve je moguce jer ce Tau tada biti u mnogo vecem pritisku da dobiju odlucujucu utakmicu.......idemo dalje pa sta bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Najeo se pirinča, pa daje golove!

Hajduk Kula - Partizan 0:1 (strelac Đorđević), Partizan - Smederevo 1:0 (strelac Đorđević), Borac Čačak - Partizan 0:1 (strelac Đorđević).

Nenad Đorđević, defanzivac Partizana i pojačanje vredno devet (šampionskih) bodova, najubojitija je karika u lancu ekipe, koja je ovog proleća ostala uskraćena za goleade u kreaciji napadačkog trija Jovetić-Dijara-Moreira.

Pisalo se ovih nedelja o čudesnim golovima eks-reprezentativca, koji se u januaru vratio u Humsku iz japanske Džej-lige. Da daje golove znamo. Ono što ne znamo je - kako?!

"Ne znam da li je zato što sam se u Japanu najeo pirinča ili je nešto drugo", našalio se presrećni Đorđević po povratku iz Čačka.

Ipak, u tom Čačku nije sve bilo bajno za njega, iako je postigao prelep, pa još pobedonosni gol u nadokandi vremena i to kada je njegov tim igrao sa desetoricom.

"Da kojim slučajem živim u Africi i da me vređaju na rasnoj osnovi, verovatno bih odreagovao mnogo gore nego Dijara u Čačku. Zato sam i "pucao" u publiku posle pobedonosnog gola. Ne znam da li tamošnji navijači uopšte znaju šta je rasizam, ali nije im prvi put da im se to događa", pričao je Đorđević o trenutku kada su "Čete" vređale Senegalca, posle njegovog isključenja.

"To što Dijara ima crnu boju kože, ne znači da je majmun ili zver. Pričali smo sa njim u svlačionici i rekao mi je da mu je pukao film i da nije mogao da izdrži".

Dijara je po izlasku sa terena pokazao srednji prst navijačima Borca, kojima je ovo treći rasistički ispad u kratkom periodu. Upravo zbog toga, dvojica tamnoputih fudbalera ovog kluba napustila su Čačak bez reči, jer su ih sopstveni navijači vređali na rasnoj osnovi, ali i fizički napali.

No, glavna tema je, ipak, Nenad Đorđević. Posle šale na račun golova koje postiže kao na traci, zanimljiv je i komentar odlučujućeg trenutka meča, kada je "parabolom" sa 30 metara smesio fudbal u mrežu Borca. Taj potez računa se tri boda.

"Vreme je isticalo i dvoumio sam se da li da šutiram "punom" ili da gađam mrežu. Osećao sam se potpuno opušteno, kao da se igram sa decom u parku... Na snimku sam kasnije primetio da sam lopti prišao pomalo potcenjivački. U tom trenutku odlučio sam da ne šutnem svom snagom i pogodio sam. Nisam neki vrhunski izvođač slobodnjaka, ali umem da iznenadim golmane", pričao je junak "Zemunela".

"Da iznenadim golmane, ali i sebe".

Međutim, nije sve to tako slučajno.

"Znao sam da mogu dobro da šutnem slobodan udarac. Svakog četvrtka pobeđivao sam konkurente, tako da je bilo logično da ja uzmem zalet u Čačku".

Znao je Đorđević, kada se mreža zatresla, kakav će uticaj njegov gol imati na tabelu MSL uoči starta poslednjeg, trećeg kruga u sredu. Sedam bodova više od Crvene zvezde "sitnica" je, koja prililčno neubedljivoj igri crno-belih ovog proleća može samo da olakša posao u završnici.

"Prednost jeste velika, ali nemamo prava da se opuštamo. Do kraja ima još mnogo da se igra i iz susreta u susret moramo da igramo još bolje. Prostora za napredak sigurno ima, iako je očigledno da igramo bolje nego na početku prolećnog dela sezone", sumira pouzdani štoper, koji u paru sa Milanom Vješticom čini potpuno novi tandem defanzivaca u timu.

Partizan u prvom kolu trećeg kruga takmičenja, a 23. od starta MSL, dočekuje poslednjeplasiranu Bežaniju u sredu u 15 časova na stadionu u Humskoj.

Мондо
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
ako im je publika stalno onakva onda ce u pioniru da se useru  Smile nadam se pobedi Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Nije nam sudija kriv sto mi ne umemo bacanje da damo, sve bi bilo drugacije da su dobro sutirali ista...
kao i glupe pocetnicke greske koje stalno pravimo.Nadam se da cemo ih u Pioniru pobediti(sto nije nemoguce,nije Taukeramika bogzna sta)
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
ravnopravna igra protiv najjace evropske ekipe...

U vrhu jesu, ali najjači nisu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mogli ste da ih dobijete, nisu odigrali nista posebno...na zalost po vas niste ni bili preterano raspolozeni.
Rakocevic,Teletovic,Spliter retko igraju ovako lose.

Mislim da TAU ima poprilicne sanse da vas dobije u Pioniru i da ce biti jako teska utakmica po vas.
Ako je dobijete sanse su 50-50 u eventualnoj majstorici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
@dzux

pogledaj rezultate prve faze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ни на мене ТАУ није оставила посебан утисак. Да смо, само мало, били прецизнији .............

Нема везе. Није срамота изгубити у четвртфиналу Евролиге од Таукерамике, а још увек није све готово. У сваком случају, све честитке Партизану за велики успех.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Nema to veze Ognjene...

Videćeš u F4 kakva su ekipa. Neko će im pokazati da nisu tim za velika dela. Mislim da će to biti Makabi  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.431 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.