2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 381 382 384 385 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 401830 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson w700
Citat
Na zadnjem vasem prvenstvenom mecu,Cadikovski minimum metar u ofsajdu (lepo se vidi na zaustavljenom snimku) prilikom prvog gola,ne vidim da je iko to pomenuo? Niti ima potrebe,prosto,nebitni ste da se opterecujemo vama,pa makar vam i sudije pomagale u borbi za titulu. A vi i dalje pricate o nekim penalima protiv raznih Smedereva... E,to je kompleks

Vecina nasih navijaca slozilo se da je to bio ofsajd...

Citat sa sajta www.partizan.net

Citat
Ipak, da bi bili fer, mora se reći da su sudije možda pogrešile i u našu korist protiv Bežanije. Iako užuvo nismo primetili, tek na snimku se može videti da je Čadikovski kod prvog gola možda (bar iz ugla gde je bila TV kamera) bio u ofsajdu. Upravo u tome je najveća razlika između nas i njih, jer mi bar priznamo kad sudija pogreši u našu korist, ali to se kod njih nikad neće desiti, jer Bože moj, to je stub srpstva i pravoslavlja, i tu je sve perfektno i korektno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Нема разлога за препуцавањем ове врсте.

Што се намештања тиче, то никоме не иде у прилог. Цигани освоје првенство на судије, а онда крену у "европски поход", натрче на поштено суђење и ..................... У томе је поента.

Што се кошарке тиче, Европа је и ту право мерило "непоштено" освојене титуле првака.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Pa ako se Sima slozio znaci da mora da bude ofsajd?
Meni se cini da Dijara NIJE pipnuo loptu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95
Нема разлога за препуцавањем ове врсте.

Што се намештања тиче, то никоме не иде у прилог. Цигани освоје првенство на судије, а онда крену у "европски поход", натрче на поштено суђење и ..................... У томе је поента.

Што се кошарке тиче, Европа је и ту право мерило "непоштено" освојене титуле првака.  Smile
ajoj,ap sta reci o petardama?  Smile Smiley 1  cia snajka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i

Jel i ovo bila kradja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson w700
Pa ako se Sima slozio znaci da mora da bude ofsajd?
Meni se cini da Dijara NIJE pipnuo loptu.

ko se slozio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
Ne masjtore to je kradja.

To je to. Kada se uvek,u svemu i svuda vidi kradja,a pri tom se ne gleda ni malo u svoje dvoriste,to se zove kompleks.

Ajd' da ti objasnim i ovo...

Po pravilu fudbalske igre je da se faul poslednjeg igraca kada protivnicki igrac ulazi u 16 okarakterise kao crveni karton.

Nije tako. Nebitno je dal ulazi u 16 ili je na 40 metara. Bitno je da je faul nad igracem koji bi da nije bilo faula dosao u izglednu (citaj stoprocentnu;izasao sam pred golmana...) sansu za gol. Diara ne bi dosao u 100% sansu,niti bi izasao sam pred golmana,jer je Bronovicki trcao pravolinijski ka golu,2 metra iza Baste,a pri tom se kretao sredinom,dake pravolinijski ka golu i stigao bi mnogo pre Diare,da ga zatvori. Ako ne verujes,pogledaj snimak.Basta jeste zadnji igrac odbrane,ali to nije presudno,niti postoji pravilo koje kaze da zadnji igrac odbrane UVEK dobija crveni ma kakav faul da napravi. Presudno je dakle,da na taj nacin sprecava protivnickog igraca u 100% sansi za gol,sto kod Diare nije bio slucaj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Citat

jimy uopšte to nije bitno...
već sam ti napisao na prethodnoj strani da kažeš pošteno razliku između današnje Zvezde i one od pre 20 godina...

Palite se tu na duple krune u domaćem prvenstvu, a kad izađete u evropu jebe vas ko stigne...
Kakve mi imamo veze sa tim?
U redu primali smo petarde, ali smo i igrali LŠ i prezimeli u kupu Uefa u istom tom periodu...
A vi, šta ste vi uradili? Nemoj da pominješ Bari jer neki koji ovde kucaju su tad bili u pelenama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
2 metra iza Baste
Bas tako...iza...

Citat
i stigao bi mnogo pre Diare,da ga zatvori.

Joj nemoj molim te... stigao BI...

Citat
Presudno je dakle,da na taj nacin sprecava protivnickog igraca u 100% sansi za gol,sto kod Diare nije bio slucaj.

U redu je shvatio sam... Diajra je isao u rikverc... i onda bi brzi poljak stigao pre njega da ga zatvori i spreci sansu... Dia je glup i onda bi stao i basta bi ga povukao ovaj bi pao...
I sve u svemu zuti za Bastu, crveni za Rnu.  Smile

Ajfele mislio sam Na Simu Srbiju. Smile
Ja mislim da Dia nije pipnuo loptu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat

jimy uopšte to nije bitno...
već sam ti napisao na prethodnoj strani da kažeš pošteno razliku između današnje Zvezde i one od pre 20 godina...

Palite se tu na duple krune u domaćem prvenstvu, a kad izađete u evropu jebe vas ko stigne...
Kakve mi imamo veze sa tim?
U redu primali smo petarde, ali smo i igrali LŠ i prezimeli u kupu Uefa u istom tom periodu...
A vi, šta ste vi uradili? Nemoj da pominješ Bari jer neki koji ovde kucaju su tad bili u pelenama  Smile

bas zato sto ja nisam bio,ja cu ti to spomenuti,a kako si i sam napisao na jednoj temi,to je najveci klupski uspeh u nasem fudbalu.Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 381 382 384 385 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.