2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 402463 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Враћа нам се Обрадовић на леву страну тако да Рнић мора у средину. Ко зна можда и не буде тако лоше.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Rnic cele sezone igra u sredini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
znam da je pre igrao na desnom beku, sto sad na stopera, bolji je kao bek
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Ма, биће све у реду. Ја сам Сикимића доживео као доброг играча склоног киксевима. Нека сад' игра неко мање добар, а да нема киксева ...............  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Regular Season, Week 1 MVP: Nikola Pekovic, Partizan Igokea

One of the Euroleague's signature clubs took its first opening-week victory in five years thanks to one of the best single-game performances ever by a substitute. Nikola Pekovic came off the bench to lead Partizan Igokea's 81-78 upset home win over AXA FC Barcelona with a performance index rating of 40, good enough to make him the 2007-08 regular season's first weekly MVP. Pekovic, a 21-year-old center, set career highs for both index rating and scoring. He started scoring when he entered Wednesday's game in the first quarter and didn't stop until he had made 13 of 14 two-point shots on his way to 29 points and a key Partizan victory in Group C. Pekovic added 8 rebounds, 2 steals, a block and 7 fouls drawn to arrive at his index rating of 40. Marijonas Petravicius of Lietuvos Rytas followed with a 38 index rating, the week's second-best performance. Petravicius led L. Rytas to a 76-83 road win against Armani Jeans Milano with 28 points, including 10-for-12 two-point shooting, 8 rebounds and 3 steals. Yotam Halperin of Maccabi Elite was third in the ratings race with a 34 index based on his 18 points, 6 rebounds, 9 assists and 3 steals in a 74-71 victory over Le Mans Sarthe Basket. Ksystof Lavrinovic of Montepaschi Siena and Arvydas Macijauskas of Olympiacos, each with an index rating of 30, completed the top individual performances of the week while pacing their teams to home victories.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
bravo za njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bogami je Pekovic postao strasan igrac...mada bi bolje bilo da ste ostavili Samardzijskog nego sto ste doveli Vranesa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Sikimić izgubljen za Partizan do kraja sezone

Odbrana Partizana ove sezone je lošiji deo ekipe, a ta linija tima dobila je novii udarac, jer je iskusni Milovan Sikimić izgubljen za crno-bele do kraja sezone!

Sikimić se povredio (ukršteni ligamenti kolena) na treningu u četvrtak, a prema procenama lekara moraće da ide na operaciju i da pauzira izmedju šest i devet meseci!

"To je najteža povreda koju sportista može da doživi. Oporavak u ovakvim slučajevima ne traje kraće od šest i duže od devet meseci", izjavio je lekar Partizana Sead Malićević, dodajući da će Sikimić na operaciju sledeće nedelje.

Iskusni štoper Partizana povredio se na lakšem treningu i to upravo u momentima kada je Djukić želeo da označi kraj treninga i pošalje igrače na tuširanje. Sikimić je skočio, glavom udario loptu i onda nezgodno odskočio, pa su ga saigrači odneli sa terena.

Da nesreća po Skimića bude veća, povredio se upravo na svoj 27. rodjendan!

Partizan u narednih nedelju dana neće moći da računa ni na Portugalca Moreiru, koji je u meču osmine finala Lav Kupa Srbije protiv Srema povredio mišić zadnje lože desne natkolenice.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Meni nije mnogo zao sto ce Rnic da igra pa nije on pao s Marsa, nego mi je vise zao Sikimica koji se eto vratio u Srbiju i povredio se do kraja sezone. Takodje kad se on vrati nece to biti ovakav Sikimic (makar ovakav kakav je bio na pocetku sezone).
Zelim mu brz oporavak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
OPET SMO MNOGO JAKI!

Nikola Peković: Verovao sam da možemo da pobedimo Barselonu, jer znam da Partizan ponovo ima veoma dobru ekipu. Ali, rano je sada pričati o čudima

Košarkaši Partizana priredili su najveće iznenađenje u prvom kolu Evrolige! Mladi izabranici Duška Vujoševića zadivili su sve, pre svega hrabrom igrom, koja im je donela veliki trijumf nad slavnom i skupom Barselonom (81:78) u „Pioniru"!

Vujošević: Ovo se očekuje od Pekovića

Trener Partizana Duško Vujošević kaže da se od Nikole Pekovića očekuje da igra kao što je igrao protiv Barselone.

- Od Pekovića se očekuje da ovako odigra. Na njemu je, posle odlaska Perovića, veće breme odgovornosti, bez obzira na to da li će Vraneš početi utakmicu ili ne. Prezadovoljan sam pobedom, ali ne treba ulaziti u neke euforije i očekivati ne znam ni ja šta - kaže Vujošević.

Niko nije verovao da bez Drobnjaka, Kamingsa, Perovića i Bogdanovića može nešto ozbiljnije da se uradi na evropskoj premijeri. Ili skoro niko...

- Ma, verovao sam u pobedu, i ja i ostali momci. Da nismo, sigurno ne bismo uspeli - kaže za Press Partizanov junak Nikola Peković.

Kakav učinak i kakav napredak u igri za mladog Bjelopoljca. Centar crno-belih ubacio je Barsi 29 poena, i uhvatio osam lopti, ukrao dve i zalepio jednu bananu. Jedini promašaj iz igre (13-14) imao je početkom poslednje četvrtine, uz indeks korisnosti čak 40.

- Pa, radilo se ovog leta. Ovo je velika pobeda celog tima, i to protiv Barselone, veoma jakog rivala koga izuzetno cenimo. Međutim, ušli smo u meč bez respekta, da odigramo maksimalno koliko možemo i na kraju je odlično ispalo. Jeste da je bilo velikih promena u našem timu, ali, iako je glupo da ja pričam o timu, mislim da smo opet jako dobri. Do sad smo uvek gubili na početku, ali rano je govoriti koliko možemo da uradimo... još je rano. Jedino što obećavam je da ćemo se truditi da svaku sledeću utakmicu odigramo na vrhunskom nivou - ističe Peković.

fakti

- Nikola Peković najbolji učinak u Evroligi ostvario je u sezoni 2005/06. protiv Unikahe - 15 poena i devet skokova

- Milenko Tepić je najviše poena na jednom meču Evrolige (11) ubacio prošle sezone Olimpijakosu u Top 16 fazi

- Košarkaši Partizana nakon pet godina ostvarili su trijumf u prvom kolu Evrolige

Pekovićevu igru pohvalio je i već standardno dobar i borben Novica Veličković.

- Peković je bio fantastičan, odigrao je odličnu utakmicu! I Vraneš, Čeda, Borovnjak i ja koji smo igrali na četvorci dali smo svoj doprinos. Verovatno su mislili da će lako izaći na kraj sa nama, ali skinuli smo im skalp. Mi jesmo mladi i neiskusni, ali uvek se borimo do kraja i tu je naša najveća snaga. Možemo da napravimo još dobrih rezultata, samo treba da verujemo u sebe - kaže Veličković.

Pored njega, veliku utakmicu odigrao je Milenko Tepić (14 poena), koji impresionira zrelošću u igri i svakodnevnim napretkom u igri.

- Pokazali smo i sebi drugima da smo ravnopravni učesnik Evrolige. Ovaj trijumf nam daje nadu da možemo u drugi krug, ali još je rano. Hvala navijačima, mnogo su nam pomogli. Otežali su posao Barseloni, a nas nosili do pobede - kaže Tepić.

Palasio: Dolazak u Partizan, najbolja odluka u karijeri!

Plejmejker Partizana Milton Palasio smatra da je dolazak u redove srpskog šampiona najbolja odluka koju je mogao da napravi! Tamnoputi Amerikanac, nakon vatrenog krštenja pred krcatim „Pionirom" u meču sa Barselonom, priznaje da nikada nije igrao ovakve utakmice.

- Nikada nisam igrao u ovakvoj atmosferi. Nešto što se ne može objasniti rečima, bilo je ludo. Kada smo se zagrevali i kada je publika poludela, imao sam osećaj da učestvujem u nečemu stvarno posebnom. Da li sam bio uplašen? Uh, ne znam, bio sam malo nervozan. Hteo sam samo da odigram dobro, da se predstavim navijačima u najboljem svetlu - kaže Palasio, koji je u trijumfu crno-belih nad Barsom učestvovao sa 13 poena.

On ističe da mu odgovara atmosfera koja vlada u Partizanu.

- Dolazak u Partizan je najbolja odluka koju sam mogao da napravim. Imao sam još nekoliko ponuda, ali ovo je bila najbolja za mene, moju karijeru i moju porodicu. Ovo su sjajni momci i odličan trener. Uvek idemo na pobedu i to mi odgovara. Protiv Barselone smo pokazali kakav smo tim. Odigrali smo jako i pobedili u tako velikom meču. A to se jedino pamti - ističe Palasio.

Poput većine američkih košarkaša, i Milton Palasio kaže da mu se dopada život u srpskoj prestonici.

- O da, dopada mi se Beograd. Izlazim i pokušavam da upoznam što više od ovog grada. Bio sam u nekoliko lepih restorana, u „Ke pasi", „Franšu" i na još nekoliko mesta. Kecman me je vodio u „Sinđelić" na srpsku hranu, odlična je. Ovde sam sa ženom i svoja dva sina i stvarno nam je lepo - završava Palasio.

Прес
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.