Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
У праву си, на сву срећу није једина :wink:. Да је једина било би ми јаааако ДОСадно .
Ej radikal, da te pitam nesto?
Ti si ovako, relativno pismen, kako komuniciras sa ostalim radikalima koji ne umeju da prozbore dve smislene reci a za koje je jedna prosto prosirena recenica nemoguca misija?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Izadji i dopisi sledeci broj i napisi Inspektor Blaza! Ja to ozbiljno planiram....
Vi zaboravljate jednu stvar? A to je da se ne sme dozvoliti zlocinackim organizacijama tipa SRS ili SPS da imaju i najmanje sanse da pobede na izborima jer bi nas to odvelo nazad u srednji vek i mozemo reci bye bye Evropo za vjeki vjekova. DOS nije savrsen, daleko od toga ali izmedju dva zla bira se manje.