Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 13:46:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parma FC  (Pročitano 69538 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
Veliki su oni klub Smile

Slazem se,ali bih bio najzadovoljniji kad ne bi ispali iz Serije A... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
Posle 17-est uspesnih godina provedenih u Seriji A,tim Parme se od sledece sezone seli u Seriju B... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

img_532650.jpg
(60.87 KB, 570x379)
112511.jpg
(25.75 KB, 287x400)
lucarelli3.jpg
(47.27 KB, 570x429)
dossena3.jpg
(37.31 KB, 380x570)
0jrclh1r-346x212.jpg
(16.38 KB, 346x212)
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy
iskreno, stvarno mi je zao  Smile

parma mi je bila medju omiljenim timovima, ali jednostavno odigrali su ocajno ovu sezonu i mnogo je bilo da se nadaju necemu u zadnjem kolu ako se zna da je inter jurio titulu.

toliko je dobrih igraca svih ovih godina proslo kroz taj tim... stvorili su za tako kratko vreme ime za respekt, i iskreno se nadam da ce se expresno vratiti u seriju a, tamo gde im je i mesto...
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Штета, стварно штета.

Има много мени некад готивних екипа које сад таворе по другој и трећој лиги - Верона, Венеција, Пјаћенца, Вићенца.

Међутим Парма је за разлику од свих њих (осим Вероне, која је једном освојила Скудето) оставила дубок траг у италијанском фудбалу. У најбољем периоду италијанског клупског фудбала, они су били у врху. Њихов суноврат најбоље одсликава, где је тернутно италијански фудбал у односу на та прошла времена.

Желим заиста Парми брз повратак у друштво најбољих. Тешко ће то бити, јер ће многи играчи напустити клуб, мораће се доводити нови, давати шанса младим и непровереним играчима, али ипак се надам да ће клуб превазићи све те проблеме.

Срећно!

« Poslednja izmena: 18. Maj 2008, 22:19:06 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
Bankrot nekadasnjeg giganta Parmalata,je trajno ostavio posledice po Parmu... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Posle 17-est uspesnih godina provedenih u Seriji A,tim Parme se od sledece sezone seli u Seriju B... Smile

Steta za Parmu Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2008, 14:10:32 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Igor Budan: Grijeh je što je Parma ispala

Hrvatski reprezentativac Igor Budan ne može preboljeti ispadanje njegove Parme u drugu ligu nakon osamnaest slavnih godina u najvišem razredu...
-Ispadanje? Istinska šteta. Od početka godine nismo uspjeli posložiti kockice, iako smo imali kvalitetu za ostanak. Sve smo dali od sebe, ali nije išlo. Sad treba to provariti i ići naprijed - rekao je hrvatski centarfor u intervjuu za Stadionews24.

Gdje je Parma ispustila spasonosne bodove?

- Razmišljam o utakmici s Torinom, koja je završila 4-4, nakon što smo vodili s 4-1. Nažalost, tako je to završilo. To je negativno iskustvo, ali i ona pomažu da rastemo.

Budan vjerojatno neće ostati u Parmi, koja dijeli njegova igračka prava s Palermom.

- Zvao me je predsjednik Palerma Zamparini i dao mi komplimente za napredak. Želi me vidjeti u ružičasto-crnoj majici, a ja se nadam da će se to ostvariti. Zadovoljstvo mi je što u Palermu misle na mene. Bila bi mi čast naslijediti napadače poput Tonija i Amaurija, očito u klubu misle da sam na Brazilčevom nivou. Vidjet ćemo kako će završiti pregovori.

Odigra li Budan dobro na Europskom prvenstvu, možda se javi netko još moćniji od Palerma. Inače, talijanski kuloari nagađaju kako je i Roma zainteresirana za kršnog Hrvata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zamparini: Budan će zamijeniti Amaurija

Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini je potvrdio kako će zamjena za brazilskog napadača Amaurija, koji bi u sljedećih nekoliko dana trebao potpisati ugovor sa Juventusom, biti hrvatski reprezentativac Igor Budan. Budan će se tako vratiti u Palermo u kojem je već igrao od 2002. godine, da bi bio na posudbama u nekoliko klubova i na kraju 2006. potpisao za Parmu.

Parma je u nedjelju napustila prvoligaško društvo, ali prema Zamparinijevim riječima Budan će ostati u Serie A.

"Hrvat će se vratiti na Siciliju i bit će naš novi napadač. Razgovarao sam s njim ranije danas i on je oduševljen povratkom. On je odličan igrač i dokazat će da nećemo žaliti zbog prodaje Amaurija." rekao je jučer Zamparini.

Igor Budan je u 48 nastupa u dresu Parme postigao 20 golova.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Torino neće odustati od Igora Budana

Hrvatski reprezentativac Igor Budan nije uspio s Parmom ostati u prvoj ligi, a nakon toga je evidentno kako Budan neće ostati u Parminom dresu sljedeće sezone...

Još tijekom sezone je Palermo bio najzagrijaniji za Igora Budana, a tamošnji čelnici su u hrvatskom napadaču vidjeli najbolju zamjenu za svog dosadašnjeg prvog centarfora Brazilca Amaurija koji tijekom ljeta napušta klub.

Sramežljivo se u priči o Budanu, svako malo, pojavljivala Roma, no dvoboj s Palermom za njega nastavlja Torino. Tutto Mercato tako navodi da Torino ne želi odustati od dosadašnjeg napadača Parme, makar im nije jedina opcija za napad.

Uz Budana Torino ovih dana pokušava kontaktirati i njegovog dosadašnjeg suigrača Cristiana Lucarellija.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
Vratice se, ako ih ovi slepacki klubovi koji su ostali (citaj:Siena i sl) ne raskomadaju... Stvarno mi je zao sto su ispali,jer su imali puno pehova sa povredama, trenerima... a po kvalitetu zasluzuju seriju a..
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Kad samo pogledam generacijski Parmine igrace pa Bufona,Tirama,Di Vaja,Djilardina...iskreno ne mogu da opisem koliko mi je zao da jedan klub takvog renomea i glasa ispadne iz najjace italijanske lige.

No treba ipak nadati se da ce se vratiti u prvu ligu i da ce se ponovo lep fudbal igrati na Enni Tardiniju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 13:46:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.199 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.