Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi se raspisali parlamentarni izbori glasali bi ste za ?
SRS
DS
DSS
NS
G17+
SPS
LDP
Neka druga stranka
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlametarni izbori  (Pročitano 23452 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Од када су лажовске новине и лажовске агенције за испитивање јавног мњења меродавне за било шта.

Pa pazi, ako Press, koji je placen od DBa, DSSa, SRSa, objavi DSS-NS 10%, onda sigurno znas da je istina ispod toga. Oni su objavili i da je SRS 39% (a verovatno je oko 36-37 maximum SRSa).
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pa gde da dodjem po svoje pare ako dobijem? Ti si verovatno u nekom Doboju ili Vakufu.
To su tvoji argumenti beduinu ! Ti si jedan zaprdzivac ! Možemo i u da ko izgubi stavi u potpis da je politicki neznalica i da to nosi 2 meseca , a što se tice para može Bgd ako ti nije daleko ! Smile Smile Smile

Hmm.. Ocekivao sam da si u Novom Sadu.. Sigurno si cuo onaj vic kad Novosadjanina pitaju za 10 godina o politickoj sceni, a Novosadjanin odgovara "Ne znam ti ja, bolan, nista o tome".

Mozemo da se kladimo u sta hoces, mozemo u tvoju Bosnu da sam DSS nece dobiti preko 7%, a da DSS-NS koalicija nema teorije da predje 11%, a kamoli tvojih 20%. Ako oni dobiiju 20% zajedno - napisacu u potpisu sta god hoces. Cak i "zivela Bosna"
Hebala te Bosna ! Upamti šta si rekao smatraj da smo se kladili i nemoj posle da vrdaš ! Opet si mašio grad ja sam Beograđanin koji živi trenutno u Bijeljini da nebi lupetao bez veze ! Znaci ja kažem 20 % ti deset pobednik je onaj koji je bliži ! Važi ruka ruci i nemoj posle ovo ono !
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 17:36:33 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Fali nama u Srbiji demokratija tj bar tri televizije da podrzavaju SRS i jos dve da podrzavaju DSS.To bi bio pravi odnos snaga kada se ima u vidu koga proteziraju Studio-b,Fox,B-92.To bi bio realan odnos snaga.Ovako gledamo proletere kako se laktare.

DSS ima je*enu nacionalnu televiziju.

SRS i DSS imaju Kurir, Press, Fokus radio. Malo li je?
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
prosta jednačina:

SRS + NS + DSS = izolacija + rusofilija
Ds + ko zna ko = pušagija  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Од када су лажовске новине и лажовске агенције за испитивање јавног мњења меродавне за било шта.

Pa pazi, ako Press, koji je placen od DBa, DSSa, SRSa, objavi DSS-NS 10%, onda sigurno znas da je istina ispod toga. Oni su objavili i da je SRS 39% (a verovatno je oko 36-37 maximum SRSa).
Немој лагати. Прес нема никакве везе са ДСС.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Pa gde da dodjem po svoje pare ako dobijem? Ti si verovatno u nekom Doboju ili Vakufu.
To su tvoji argumenti beduinu ! Ti si jedan zaprdzivac ! Možemo i u da ko izgubi stavi u potpis da je politicki neznalica i da to nosi 2 meseca , a što se tice para može Bgd ako ti nije daleko ! Smile Smile Smile

Hmm.. Ocekivao sam da si u Novom Sadu.. Sigurno si cuo onaj vic kad Novosadjanina pitaju za 10 godina o politickoj sceni, a Novosadjanin odgovara "Ne znam ti ja, bolan, nista o tome".

Mozemo da se kladimo u sta hoces, mozemo u tvoju Bosnu da sam DSS nece dobiti preko 7%, a da DSS-NS koalicija nema teorije da predje 11%, a kamoli tvojih 20%. Ako oni dobiiju 20% zajedno - napisacu u potpisu sta god hoces. Cak i "zivela Bosna"
Hebala te Bosna ! Upamti šta si rekao smatraj da smo se kladili i nemoj posle da vrdaš ! Opet si mašio grad ja sam Beograđanin koji živi trenutno u Bijeljini da nebi lupetao bez veze ! Znaci ja kažem 20 % ti deset pobednik je onaj koji je bliži ! Važi ruka ruci i nemoj posle ovo ono !

Da, Beogradjanin si jer si bio jednom u Beogradu ili se slucajno rodio tamo dok su tvoji bili u poseti nekome. Bosanac si ti, cim ne umes da kazes i na kraju infinitiva.

Sto se tice tih 20%, ajde ovako - ako DSS (i cak i koalicija DSS-NS) dobije manje od 20%, ti napises u potpisu - "Ja sam glupavi Bosanac i Kosovo je Bugarska, a Kostunica je mentalno bolesni kastrat"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

I jos ko zna koliko ce glasova da izgube zbog Palme koga ce izgleda izbaciti iz kombinacije.... I pride Palminu televiziju......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ako tebi trenutni odnos zastupljenosti u medijima nesmeta onda je jasno zasto su Srbiji potrebne promene.Osam godina seru,kradu i varaju.Nek se nose.Nisam za njihove tetke zdravlje bio 5 oktobra ispred skupstine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Немој лагати. Прес нема никакве везе са ДСС.

Jok.. Smiley Klasicno glasilo nacionalisticko-DBovske struje - citaj SRS-DSS-SPS koalicija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Sada cu i ja malo da branim DSS, od zutaca  Smile Smile Smile

A, sto se vi zutaci, toliko opterecujete DSS-om, ako su oni na granici cenzusa ?!  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.