Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:12:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi se raspisali parlamentarni izbori glasali bi ste za ?
SRS
DS
DSS
NS
G17+
SPS
LDP
Neka druga stranka
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlametarni izbori  (Pročitano 23487 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Чињеници? Одакле ти информација да је ДСС пао на цензус? Злонамеран си.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zutaci bi hteli da zahvate Dss glasace raspaljujuci mrznju prema Kostunici,da nisu tako jadni bili bi simpa
Sta ste vi Zutaci? Zasluzni gradjani kojima pripadaju privilegije demokratskih promena u Srbiji?Vase postenje i Dinkiceva proleterska strucnost,to nam puno znaci Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 17:15:13 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Sta mislis o cinjenici da je DSS spao sa dvocifrenog postotka na cenzus za koji se trenutno bori? Jos malo i nema nam vise onog abortusa Kostunice. Sta ces onda? Za Velju selju?
Šta bi ti sada da diskutuješ ,posle uvreda ?  Smile
Braco moj ti ako ne vidiš Da je Koštunica jedini pošten politicar koji drži i do sebe i do države onda neznam cinimi se da si ostrašcen pa nevidiš o cemu se radi ! Svi su sretni zbog novih izbora a ja ti sada velim da se ništa nece promeniti , opet cemo biti na istom , mi se palimo i ložimo a njih zabole ! Šta misliš da ima iko u državi Srbiji koji ne želi prosperitet pa i ulazak u Evropu ali ko nas pita i ko nas hoce , da su hteli mi bismo vec odavno bili tamo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Pazi, cak i Press, koji je njihovo glasilo, daje u nedavnom istrazivanju KOALICIJI DSS-NS 10%. I to je bilo pre par nedelja. DSS sam oko 5 % trenutno, verovatno ima manje od LDPa u ovom trenutku. A oni (press) preteruju. Ali ako uzmemo Press kao izvor i B92 kao izvor, i trazimo istinu negde u sredini, DSS zaista nije mnogo preko 5%, mozda 6% u vrh glave.

Odakle mi informacija: Strategic Marketing:

Svetlana Logar iz Stratedžik marketinga.

"Demokratska stranka čak ima jedan blagi uspon, a DSS pada i, u suštini, kada bi sada bili izbori i kada bi sama izašla, taman bi prešla cenzus. Zanimljivo da LDP, kao relativno nova stranka, u vrlo je blagom, ali konstantnom usponu. Od nedavno, DSS i LDP su se izjednačile", rekla je Svetlana Logar.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 17:16:17 od alexnikolic »
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Pazi, cak i Press, koji je njihovo glasilo, daje u nedavnom istrazivanju KOALICIJI DSS-NS 10%. I to je bilo pre par nedelja. DSS sam oko 5 % trenutno, verovatno ima manje od LDPa u ovom trenutku. A oni (press) preteruju. Ali ako uzmemo Press kao izvor i B92 kao izvor, i trazimo istinu negde u sredini, DSS zaista nije mnogo preko 5%, mozda 6% u vrh glave.

"Demokratska stranka čak ima jedan blagi uspon, a DSS pada i, u suštini, kada bi sada bili izbori i kada bi sama izašla, taman bi prešla cenzus. Zanimljivo da LDP, kao relativno nova stranka, u vrlo je blagom, ali konstantnom usponu. Od nedavno, DSS i LDP su se izjednačile", rekla je Svetlana Logar.

Baci pare , ja kažem oko 20% ti  pa da vidimo ko ce biti bliže , lako je onako bez veze prtljati ili ako hoceš trtljati a može i Sra+i !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
To sto kaze Logarova je sasvim razumljivo ,vec mesecima mediski pokusavaju da svedu DSS i NS na negativni procenat,To je poznata predizborna strategija pojedinih komercijalnih agencija za istrazivanje.Nije tajna da zzzutaci trose najvise para za predizborne kampanje.Zutaci su u kampanji bez predaha vec vise od 2godine bez prekida.Odakle im ,od privatizacije.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 17:21:55 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Baci pare , ja kažem oko 20% ti  pa da vidimo ko ce biti bliže , lako je onako bez veze prtljati ili ako hoceš trtljati a može i Sra+i !

Ti si decko u velikoj zabludi. Pa Press, glasilo DBa, DSSa i SRSa, DSS-NS koaliciji daje 10%, a ti smisljas 20% za sam DSS?? Ti mora da si clan DSSa kad si tako autistican, kao i tvoj gazda izgubljeni u vremenu i prostoru.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
To sto kaze Logarova je sasvim razumljivo ,vec mesecima mediski pokusavaju da svedu DSS i NS na negativni procenat,To je poznata predizborna strategija pojedinih komercijalnih agencija za istrazivanje.Nije tajna da zzzutaci trose najvise para za predizborne kampanje.

Covece PRESS (ej, Press) daje DSS-NSu 10%, a te partije su sponzori Pressa. Ne lupaj gluposti. Skini 2-3 % sa tih 10 i imas realnu sliku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ti si decko u velikoj zabludi. Pa Press, glasilo DBa, DSSa i SRSa, DSS-NS koaliciji daje 10%, a ti smisljas 20% za sam DSS?? Ti mora da si clan DSSa kad si tako autistican, kao i tvoj gazda izgubljeni u vremenu i prostoru.

Ajde balo u neki novac ja kažem 20% ti 10 % Ili odhebi !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

Ajde balo u neki novac ja kažem 20% ti 10 % Ili odhebi !

Pa gde da dodjem po svoje pare ako dobijem? Ti si verovatno u nekom Doboju ili Vakufu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:12:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.361 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.