Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:23:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi se raspisali parlamentarni izbori glasali bi ste za ?
SRS
DS
DSS
NS
G17+
SPS
LDP
Neka druga stranka
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlametarni izbori  (Pročitano 23368 puta)
08. Feb 2008, 17:23:23
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako stvari stoje cekaju nas uskoro novi parlamentarni izbori , ja svoj glas dajem za DSS !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja za DS,kad bih mogao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dobro je da nemožeš !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
ja za DS,kad bih mogao!

Наравно!И ја!
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Za LDP naravno.

Twice će za SRS ( a kao ne glasa  Smile)
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 20:56:01 od sstanko78 »
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da mi je znati koje i za koju " neku drugu stranku " glasao ?  Smile   Nadam se da nije za SPO ?  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 21:00:24 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SPO!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ŠEŠELJ KROJI VLADU
Lider radikala iz Haga nudio Velimiru Iliću mesto premijera u zamenu za podršku Nikoliću, Vuk Jeremić uspeo da ga ubedi da ne prihvati ponudu

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj iz Haga definitivno utiče, ili bar pokušava, na sastavljanje nove srpske vlade! Naime, kako Kurir saznaje, Šešelj je pred drugi krug predsedničkih izbora pozvao lidera NS Velimira Ilića i ponudio mu da podrži Tomislava Nikolića za predsednika, a da posle parlamentarnih izbora zauzvrat dobije mesto premijera!

Šešeljeva zamisao je bila da novu vladu čine SRS, NS i SPS, pa je nekoliko puta telefonom razgovarao i sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem, što je Dačić potvrdio.
U izjavi za Kurir Velimir Ilić potvrđuje da je nekoliko dana pred drugi krug izbora dobio poziv od Šešelja, ali tvrdi da njih dvojica uopšte nisu pričali o politici.

- Tačno je da me Šešelj zvao, ali nismo razgovarali o izborima, već isključivo o zdravlju - kaže Ilić. On dodaje da je sa Šešeljem uvek bio u “dobrim odnosima” i da nije ništa neobično što su se čuli telefonom.
- Bez obzira na to što smo se politički potpuno razmimoilazili, ja sam s njim bio dosta dobar. Šešelj je meni veoma zabavan čovek - ističe Ilić. On, međutim, demantuje da mu je lider SRS predlagao da podrži Nikolića, te da mu je u budućoj raspodeli vlasti ponuđeno mesto premijera.
Međutim, dobro obavešten izvor Kurira tvrdi da je Ilić bio vrlo blizu toga da posluša Šešelja.

- Velja je bio ljut na Koštunicu zato što mu je dao kilavu podršku, pa je zato posle izbora javno napao i prozvao ministre iz DSS Slobodana Samardžića i Aleksandra Popovića, koji su u vreme izborne tišine boravili na Kosovu zajedno sa Draganom Đilasom - kaže naš izvor i dodaje da se Ilić predomislio posle razgovora s ministrom inostranih poslova Vukom Jeremićem.

Naime, prema našim saznanjima, Jeremić je pred izbore proveo nekoliko sati u razgovoru sa Ilićem u njegovoj porodičnoj kući u Čačku. To su za Kurir potvrdila obojica ministara. Ilić kaže da je tačno da mu je Jeremić bio gost, ali dodaje da je to bilo “sasvim slučajno”.

- To nije imalo veze sa izborima. Niko mene ništa nije ubeđivao. Vukov otac ima kuću u selu Ježevici nadomak Čačka i on, kad ide tamo, mora da prođe pored moje kuće. Pošto Vuk vikendom ide u selo, on mi se često javi i navrati da se ispričamo - kaže Ilić i dodaje da je i sa Miškom Jeremićem, Vukovim ocem, takođe dobar prijatelj.

I Vuk Jeremić kaže za Kurir da je bio u gostima kod Ilića kad je bio u prolazu, na putu u svoje selo.
- Istina je da često vikendom idem u Ježevicu. Kada sam poslednji put bio, Ilić je čuo da dolazim, pa me je pozvao kod njega - kaže Jeremić, dodajući da su se usput u razgovoru dotakli i politike.
- Složili smo se da ne bi bilo dobro da pobede Šešelj i Nikolić, i to je sve - kaže Jeremić.
Ilić i Jeremić se, očigledno, ne slažu samo u jednom - ko je koga pozvao prvi. Ipak, teško je poverovati da se Ilić slučajno zatekao na balkonu svoje kuće baš kad mu je pod prozorom prolazio šef srpske diplomatije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Za LDP naravno.

Twice će za SRS ( a kao ne glasa  Smile)

Хоћеш да се кладиш јајаро у потпис па да окачим слику листића са протеклих избора за председника?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
maru karic glasam,a twice nek objasni sto,on zna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:23:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.