Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori u Hrvatskoj 25. novembra  (Pročitano 24401 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Prvo ja pozdravljam svake slobodne izbore pa i ove. Mislim da je prvi put nacionalistički HDZ doživeo da mladi građani pokažu da su zreliji od staraca i ekstremista.

HDZ je tokom svoje vlasti koja traje skoro 20 godina presvlačio nekoliko puta košulju, ali se nije promenio. I dalje ratuje sa pobunjenicima i time opravdava sve. Hej, da je neko 97. rekao da će 10 godina kasnije Hrvatska još uvek govoriti o ratu smejali bi mu se.

Šta misle Nemci o Hrvatskoj? Pa ono što im se servira na TV. Ono što vide kad dođu u Dalmaciju. Oni ne idu u Rogoznicu gde opštinske vlasti ruše vikendice Srba da ne bi imali pogled na aerodrom i podmorsku luku.

Mi se ne bi smjeli sjećati svojih žrtava i rata kako bi se vi osjećali kao da ništa nije bilo.Ju ju ova je odlična ........  Smile Smile Smile
Ovu nebulozu oko Rogoznice neću uopće da komentiram.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 00:12:31 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja živim i sa i oko kuce sa Srbima a Hrvatsku na žalost ja necu moci da napadnem , nešto me bole ledja ovih dana a iduce godine ko zna !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Засвирај и за појас задени, лепо каже наш народ.
А ви, ко шваба тралала, стално једно те исто - бранитељи, домовински рат, великосрпска агресија.... још ћете и поверовати у све те мантре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Prvo ja pozdravljam svake slobodne izbore pa i ove. Mislim da je prvi put nacionalistički HDZ doživeo da mladi građani pokažu da su zreliji od staraca i ekstremista.

HDZ je tokom svoje vlasti koja traje skoro 20 godina presvlačio nekoliko puta košulju, ali se nije promenio. I dalje ratuje sa pobunjenicima i time opravdava sve. Hej, da je neko 97. rekao da će 10 godina kasnije Hrvatska još uvek govoriti o ratu smejali bi mu se.

Šta misle Nemci o Hrvatskoj? Pa ono što im se servira na TV. Ono što vide kad dođu u Dalmaciju. Oni ne idu u Rogoznicu gde opštinske vlasti ruše vikendice Srba da ne bi imali pogled na aerodrom i podmorsku luku.
Dobro eto HDZ prica o ratu a kod vas tisina oko toga nigdje price, pa rat je bio prije 12 godina, a vi pricate jos o Jasenovcu kada bi vas slusao covijek mislio bi da je bio tek prije 5 dana... Francuzi govore i dan danas o drugom svijetskom ratu i pozivaju Njemce svake godine da dodju na grobove mrtvih francuza koji su pali za bolje sutra... a sta misle Srbi, pa ono sto im se sevira na TV, ne idu oni u Hrvatsku da bi vidjeli kako je tamo i da se tamo neruse vikendice nego se vraca imovina...

Sta Njemci misle o Srbiji, netrebaju nista misliti sami stvarate sliku po svijetu! Kao i mi!

@Teodora ne samo svabe, cijeli svijet! Cijela EU daje nam pohvale...a EU nije samo Njemacka..
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 00:16:10 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
А ви, ко шваба тралала, стално једно те исто - бранитељи, домовински рат, великосрпска агресија.... још ћете и поверовати у све те мантре.

Danke deutschland !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson K510i
O cemu li vi pricate  Smile
Vrlo je interesantno barem meni, da pokusam makar malo da uporedim hrvatsku i srpsku politcku scenu. U Hrvatskoj za HDZ glasaju uglavnom u ruralnijim sredinama Slavonija, Dalmacija, Lika, dok neke urbanije sredine kao npr Zagreb ili Rijeka redovno glasaju za SDP. To bih nekako mogao ovde poravnati sa SRS i DS, pa i mojim DSS-om
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 00:20:48 od steelers »
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Одакле ти ниче овде?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

Dobro eto HDZ prica o ratu a kod vas tisina oko toga nigdje price, pa rat je bio prije 12 godina, a vi pricate jos o Jasenovcu kada bi vas slusao covijek mislio bi da je bio tek prije 5 dana... Francuzi govore i dan danas o drugom svijetskom ratu i pozivaju Njemce svake godine da dodju na grobove mrtvih francuza koji su pali za bolje sutra... a sta misle Srbi, pa ono sto im se sevira na TV, ne idu oni u Hrvatsku da bi vidjeli kako je tamo i da se tamo neruse vikendice nego se vraca imovina...

Sta Njemci misle o Srbiji, netrebaju nista misliti sami stvarate sliku po svijetu! Kao i mi!

@Teodora ne samo svabe, cijeli svijet! Cijela EU daje nam pohvale...a EU nije samo Njemacka..

Francuzi i Njemci ni dan danas ne mogu da sjede za istim stolom i to je po meni ok.Sve može ali lagani odjebaus je isto tako ok.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat

Danke deutschland !

Eh moj Rinaka, vidis razlika je u nama i vama sto mi znamo tko su nasi saveznici i nesrljamo bez glave kod onih koji su nas vjekovono prodavali...ja kada vidim sada proteste u RS ili Srbiji, vise vidim slika Putina nego Tadica i Kostunice zajedno... a ovdje na forumu opet price kako Rusija div ustaje iz pepela.. nema gotovi su svi, Ameri eno ih vec piske u gace..

@Nikola oni nemogu da sjede za stolom, ali politicari Francuski i Njemacki se najbolje slazu u cijeloj EU...
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 00:19:20 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
niti jedna parlamentarna stranka u predizbornooj kampanji nije spomenula pobunjenika

hdz nije vladao od 2000-2001

vikendice se ruše radi zaštite privatnosti galebova na aerodromu ali samo ako su srpske vikendice a hrvatski galebovi Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.