Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori u Hrvatskoj 25. novembra  (Pročitano 24461 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
u nadi da nije istina da smo mi jednostavno bolji i da smo pobijedili 

To su cinjenice da ste vi pobedili ja o to uopšte ne sporim ! Jednostavno sam odreagovao na tvoj post (postojao je problem nekih pobunjenika ali on je riješen olujom) koji je onako u najmanju ruku provokativan i neistinit !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zeleno je neko razmišljanje o izdaji i traženju krivca u vlastitim redovima u nadi da nije istina da smo mi jednostavno bolji i da smo pobijedili Smile

požurite jer se uskoro nećete imati čemu prisajediniti
Zanimljivo je ovo tvoje razmisljanje.
Vi niste pobjedili ako mislis na vojnicku pobjedu!
Vojnicku pobjedu i prevagu su odnijeli NATO bombarderi,lovci i obavjestajci,vrlo dobro znas da je Hrvatska vojska gotovo bez bilo kakvog otpora usla u svaki dio RSK!
Ali ja razumijem da se vi Hrvati zbog manjka velikih vojnickih pobjeda u istoriji morate hvaliti ovom pa makar ona i nije bila vasa!
Ali sta je tu sad najveci problem?
Problem je to sto kako vrijeme odmice sve vise na vidjelo izlaze cinjenice da je sav rat na prostoru bivse SFRJ izreziran i da ta vasa velika pobjeda nije plod vase vojnicke sposobnosti i junastva (koje objektivno kroz istoriju niste nikad ni imali),vec da su vas Srbi ipak presli u jednom a to je da su bili svjesni da nece moci zadrzati i RSK i RS i da su svjesno zrtvovali RSK da bi dobili Republiku Srpsku!Vrlo dobro znas da ste zaustavljeni pred Banja Lukom!
Pa sta mislis zasto?
Zato sto je Slobo nazvo Franju i reko stani ne drzis se dogovora dizem vojsku i krecem na tebe i onda se Franjo usro i stao!
Da je Slobo htio zadrzati i RSK to bi uradio i kada ste napali Knin ali to je bio dogovor i sad druga je stvar sto ste vi kao i obicno htjeli da malo i preko dogovora usicarite ali niste smjeli?
Ako ti mislis da je vojnicka pobjeda zasto onda nije provedena do kraja?
Zasto nije pala Banja Luka?
Nije vljda zato sto je Franji bilo zao mene u kasarni na Manjaci?
Zao mi je ako se nemozes pomiriti sa tim ali to je tako bilo i nikako drugacije!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson K510i
Da bas mi se svidja kako diskutujete o izborima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
jaka tema treba da im pobede srpski radikali ako bog da valjda ce doci i to vreme  Smile
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

U kampanji pred parlamentarne izbore u Hrvatskoj, koji će biti održani sutra, utrošeno je desetine miliona kuna, a najviše, skoro sedam miliona evra je potrošila Socijaldemokratska partija (SDP).

Opoziciona SDP, saopštila je da ukupni okvirni troškovi njihove predizborne kampanje iznose 19,5 miliona kuna

HDZ je za izbornu propagandu potrošio skoro 24 miliona kuna
  Smile
Totalno krivo - netočni podaci !

Prvo:  SDP nije potrošio najviše
Drugo:  netočna matematika;  SDP potrošio  19,5 miliona kuna = oko 2,5 milijuna € ... HDZ potrošio 24 milijuna kuna = oko 3,3 milijuna €
Treće:  niti ovi navedeni podaci  nisu točni, jer - neki dan je bilo u novinama - i slijepac bi primjetio da HDZ ima četiri (4) puta više reklama na TV od oporbenog SDP ... a, čak kada se zbroje sve TV i ostale reklame, odnos u postotcima je otprilike  60%  HDZ - 40% svi ostali           

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
zeleno je neko razmišljanje o izdaji i traženju krivca u vlastitim redovima u nadi da nije istina da smo mi jednostavno bolji i da smo pobijedili Smile

požurite jer se uskoro nećete imati čemu prisajediniti
Zanimljivo je ovo tvoje razmisljanje.
Vi niste pobjedili ako mislis na vojnicku pobjedu!
Vojnicku pobjedu i prevagu su odnijeli NATO bombarderi,lovci i obavjestajci,vrlo dobro znas da je Hrvatska vojska gotovo bez bilo kakvog otpora usla u svaki dio RSK!
Ali ja razumijem da se vi Hrvati zbog manjka velikih vojnickih pobjeda u istoriji morate hvaliti ovom pa makar ona i nije bila vasa!
Ali sta je tu sad najveci problem?
Problem je to sto kako vrijeme odmice sve vise na vidjelo izlaze cinjenice da je sav rat na prostoru bivse SFRJ izreziran i da ta vasa velika pobjeda nije plod vase vojnicke sposobnosti i junastva (koje objektivno kroz istoriju niste nikad ni imali),vec da su vas Srbi ipak presli u jednom a to je da su bili svjesni da nece moci zadrzati i RSK i RS i da su svjesno zrtvovali RSK da bi dobili Republiku Srpsku!Vrlo dobro znas da ste zaustavljeni pred Banja Lukom!
Pa sta mislis zasto?
Zato sto je Slobo nazvo Franju i reko stani ne drzis se dogovora dizem vojsku i krecem na tebe i onda se Franjo usro i stao!
Da je Slobo htio zadrzati i RSK to bi uradio i kada ste napali Knin ali to je bio dogovor i sad druga je stvar sto ste vi kao i obicno htjeli da malo i preko dogovora usicarite ali niste smjeli?
Ako ti mislis da je vojnicka pobjeda zasto onda nije provedena do kraja?
Zasto nije pala Banja Luka?
Nije vljda zato sto je Franji bilo zao mene u kasarni na Manjaci?
Zao mi je ako se nemozes pomiriti sa tim ali to je tako bilo i nikako drugacije!!!!

evo opet teorija jedne veeeeeeelike zavjere

po tebi je znači bilo ovako:

našli se franjo i slobo i dogovoriše se prvo ti napadni mene, okupiraj mi trećinu države i zajebavaj me jedno 5 godina a onda ću ja napasti tebe, ti me pusti nemoj se braniti i onda ću ja dobiti svoju državu a ti ćeš ispasti izdajnik, pa će te malo nato bombardirati i možda izgubiš i kosovo i sve će biti super
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ljudi nije tema prosli rat nego Parlamentarni izbori....

Ohladite malo te zivce vise, uvijek se vrti isto.. tko je izgubio nekoga u ratu sigurno nece pricati o bilo kakvoj pobjedi ili o nekom buducem ratu..

IZBORI 2007.
Otvorena birališta u Hrvatskoj

Državno izborno povjerenstvo objavilo je prve podatke odaziva građana na birališta do 11 sati. Za tri posto manje od prošle godine, do 11 sati glasovalo je 18 posto građana, a najveći odaziv birača bio je u I. izbornoj jedinici, njih 21 posto. Najmanji odaziv birača od 16 posto zabilježen je u V. izbornoj jedinici.

DIP za sada nije primio niti jedan pisani prigovor vezan za izbore, a očekuju da će se ukupno odazvati 70 posto birača.

Na području Hrvatske od 3.211.434 upisanih birača glasovalo je njih 575.020.

Prema županijama, najveći je odaziv u Varaždinskoj županiji (22,15 posto), Karlovačkoj (21,10 posto), Gradu Zagrebu (20,48 posto), a najmanje u Brodsko-posavskoj (13,4 posto) i Dubrovačko-neretvanskoj županiji (13,67 posto).

Političari i dužnosnici izašli na birališta
Predsjednik Stjepan Mesić jutros je među prvim državnim dužnosnicima obavio svoju građansku dužnost, glasujući u 9 sati u društvu supruge na biračkome mjestu broj 17 u Osnovnoj školi Petar Zrinski u Krajiškoj ulici.

Nakon ubačenog listića u glasačku kutiju Mesić je izjavio: "Očekujem da ćemo dobiti vladu koja će ispuniti puno toga, kao naprimjer uvjete za članstvu u Europskoj uniji. Tko god pobijedi, stvari se moraju mijenjati. Hrvatska mora promijeniti svoju gospodarsku sliku jer ne možemo biti pretežno uvozna zemlja. Moramo proizvoditi za izvoz i svatko tko dođe na vlast morat će raditi na tome."

Na pitanje kojim putem ide Hrvatska, Mesić je odgovorio: "Hrvatska će ići istim putem kao i do sada, a to je onaj europski, bez obzira na to pobijedi li SDP ili HDZ".

"Očekujem velik odaziv građana, s obzirom na to da je javnost politizirana", izjavio je predsjednik Republike nakon glasovanja. Proteklu kampanju ocijenio je relativno umjerenom, iako je, kako je dodao, "bilo malo nepotrebnog miješanja".

Predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks glasovao je danas u Osijeku na izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru te na prijevremenim izborima za osječko Gradsko vijeće. Svoje biračko pravo Šeks je iskoristio na biračkome mjestu 57 u osječkom naselju Sjenjaku. Šeks je pozvao birače da izađu na "izbore u što većem broju i sami donesu odluke o Hrvatskom saboru, a time i o vladi".

Foto: Boris Šćitar

Glasovali su i SDP-ovac Ljubo Jurčić te šef te stranke, Zoran Milanović, koji je glasovao jutros na biračkome mjestu na zagrebačkom Šestinskom dolu, odakle je pozvao građane da izađu na izbore.

"Danas biramo, samo jednom u četiri godine, i pozivam sve hrvatske građane da izađu na izbore", poručio je Milanović koji je na glasovanje došao u pratnji supruge Sanje i sina Marka.

Ljubo Jurčić je izjavio kako se osjeća super i očekuje pobjedu. "Izbori su natjecanje u kojem birači odlučuju o pobjedniku." Na pitanje o važnosti izbora rekao je: "Najbitnije je to ako pogledamo noviju ili stariju povijest, Hrvatska je stvorena kao samostalna država. Izborili smo slobodu za državu, a sada treba izboriti slobodu za hrvatske građane."

"Prije svega da budu ekonomski slobodni, da umirovljenici mogu pristojno živjeti od svoje mirovine, radnici od svoje plaće, a poduzetnici od svog poduzetničkog pothvata", zaključio je Jurčić.

Aktualni premijer i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Ivo Sanader sa suprugom Mirjanom danas je oko 11 sati glasovao u Splitu na biračkom mjestu u Gimnaziji "Vladimir Nazor" u središtu grada.

Nakon glasovanja Sanader je okupljenim novinarima kazao da je obavio svoju demokratsku dužnost i da očekuje dobar odziv građana na izbore za Hrvatski sabor. "Izbori su uvijek svečanost demokracije i mislim da naši građani moraju odlučiti o tome kako ćemo živjeti u Hrvatskoj u iduće četiri godine", kazao je Sanader novinarima.

U Đakovu je glasovao predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, đakovački i srijemski biskup mons. dr. Marin Srakić. Uoči izbora, predsjednik HBK-a vjernicima je odaslao poruku, pozvavši ih da izađu na izbore i obave svoju građansku dužnost.

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, Vladimir Jordan, glasovao je u 11 sati u Ulici Vile Velebita u društvu supruge. Začudio se mnoštvu novinara koji su se okupili te rekao: "Prošli put bio je samo jedan novinar, a sudeći po tome koliko vas ima sada, imat ćemo uspjeha. Ovi izbori nisu važni samo za moju stranku, važni su za cijelu Hrvatsku jer ako uspijemo, a ja sa nadam da hoćemo, napravit ćemo velike promjene u Hrvatskoj".

"HSU će biti inicijator promjena u Hrvatskoj po pitanju gospodarskog razvoja što znači i boljitak svih građana u Hrvatskoj", zaključio je Jordan.

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić glasala je u Ulici Franje Račkog u Zagrebu te je izjavila kako očekuje pobjedu. "U novom sazivu Sabora HNS će imati najmanje 10 zastupnika. Od nove vlade očekujem velike reforme i promjene, a ne kao što je do sada bilo. Prvi potez mora biti uvid u državne financije i objavljivanje stanja u državnim financijama.

"Slijedi ozbiljan period jer će na situcaciju u Hrvatskoj utjecati odnosi sa međunarodnom zajednicom i državama u regiji." U šali je dodala kako je prva osoba koju je srela jutros na putu frizeru bio Zoran Milanović što je prema njenom tumačenju izrazito pozitivan znak.

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac svoj glas dao je na biralištu u Vrbiku te izrekao svoje viđenje prolaska njegove stranke na izborima. "Očekujemo tri mandata na manjinskoj izbornoj listi i jedan u IX. izbornoj jedinici. To bi bio veliki korak naprijed za SDSS i veliki korak za Srbe u Hrvatskoj, ali i korak naprijed za unapređenje međustranačkih odnosa u Hrvatskoj. SDSS je u tom slučaju u Vladi."

Dodao je kako ne vjeruje da će biti velike razlike pobjedi li SDP ili HDZ. "Sačekat ćemo da vidimo kome će građani dati svoje povjerenje i koliko su spremni na promjene. Mi ćemo razgovarati s onima koji će ponuditi dosta prostora za novu vladu i stabilnu koaliciju i vladu koja će nastaviti europski put te ići putem integracija manjina i povratka izbjeglica.

Otvorena birališta
Točno u sedam sati diljem Hrvatske otvorena su birališta na kojima će 4,073.194 građana izabrati šesti saziv Hrvatskoga sabora. Glasačka mjesta bit će otvorena do 19 sati, a pri izlasku s dijela njih birače će još jednom pitati koji je njihov politički izbor jer će anketari iz četiri medijske kuće prikupljati podatke za tzv. izlazne ankete.

Foto: Patrik Macek

Na biralištima će biti i više od 5000 promatrača, gotovo 3000 iz Gonga i 2000 iz nove udruge Elekte te 234 promatrača Glavaševa HDSSB-a i dvoje iz Udruge Roma. Prve i nepotpune rezultate Državno izborno povjerenstvo objavit će u 21 sat, dok se rezultati prvih izlaznih anketa očekuju već poslije 19 sati.

Prema podacima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), pravo glasa na izborima za Hrvatski sabor ima 405.092 državljana bez prebivališta u Hrvatskoj. Najveći broj birača upisan je u Bosni i Hercegovini - 284.068, Njemačkoj - 38.233, Srbiji - 23.716, Austriji - 8652, SAD-u - 5359 i Australiji - 5013.

Izvor: vecernji.hr
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi nije tema prosli rat nego Parlamentarni izbori....

Ohladite malo te zivce vise, uvijek se vrti isto..
  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502
...idemo dalje!!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15
U Hrvatskoj počeli parlamentarni izbori
Autor: Tanjug | 25.11.2007 - 08:50

U Hrvatskoj su jutros počeli parlamentarni izbori, na kojima će biti izabran šesti saziv Hrvatskog sabora, odnosno novo rukovodstvo, od koga građani očekuje da iskoreni korupciju, unapredi ekonomiju i uvede zemlju u Evropsku uniju.

U sedam časova otvoreno je 6.707 biračkih mesta na kojima može da glasa ukupno 4.478.512 glasača, od kojih 405.218 u dijaspori.
 Birači glasaju u 12 izbornih jedinica - 10 u Hrvatskoj 11. jedinica je dijaspora, a 12. je izborna jedinica za nacionalne manjine.
Izbornoj komisiji predata je 251 kandidaciona lista - 235 stranačkih i 16 nezavisnih. Kandidate je predložilo 55 stranaka i 46 koalicija.
Za osam poslanika predložen je 71 kandidat, a za tri mesta srpskih poslanika pretenduje 20 kandidata. Srbi na ovim izborima mogu da biraju kandidate neke stranke sa građanskih lista, pre svega u Lici i severnoj Dalmaciji, gde na izborima učestvuje i Samostalna demokratska srpska stranka.

Ankete su pokazale da najviše šansi na izborima imaju vladajući HDZ i opoziciona Socijaldemokratska partija, koje su u predizbornoj trci bile gotovo izjednačene, s malom prednošću SDP-a, koji bi mogao da osvoji 85 mandata. Procene su da nijedna partija neće moći da sama formira vladu, tako da su mogući duži koaliconi pregovori.
Biračka mesta se zatvaraju u 19 sati, ankete sa birališta se očekuju ubrzo zatim, a prvi preliminarni rezultati oko ponoći.

Dobar odziv izbegličkog glasačkog tela u Srbiji

Izbegličko glasačko telo u Srbiji uredno se odazvalo na parlamentarne izbore koji se održavaju u Hrvatskoj i procenat glasača je dobar, potvrđeno je danas Tanjugu u Centru za promene, koji je u Srbiji promoter izborne kampanje Samostalne demokratske srpske stranke.
"Izlaznost izbegličkog biračkog tela u Srbiji je juče iznosila oko 20 procenata od oko 4.000 ljudi, koji su se registrovali za glasanje", rekao je Drago Kovačević iz Centra za promene.
On je potvrdio da je svih 14 biračkih mesta u Srbiji i jutros otvoreno od sedam sati i da glasanje teče uredno i bez problema.

HDZ potrošila najviše u kampanji

U kampanji pred parlamentarne izbore u Hrvatskoj utrošeno je desetine miliona kuna, a najviše, skoro sedam miliona evra je potrošila Socijaldemokratska partija (SDP).
Opoziciona SDP, saopštila je da ukupni okvirni troškovi njihove predizborne kampanje iznose 19,5 miliona kuna - oko 205 miliona dinara, što je za 3,85 miliona kuna više nego što je ta stranka najavila pre početka kampanje.
Prema stranačkim podacima, toj stranci donatori su dali 5,72 miliona kuna (oko 60 miliona dinara), a ni jedna donacija nije premašila pola miliona kuna. HDZ je za izbornu propagandu potrošio skoro 24 miliona kuna (252 miliona dinara), a fizička i pravna lica poklonila su nešto manje od 11 miliona kuna (115 miliona dinara).
Hrvatska narodna stranka koja je po dosadašnjim anketama na trećem mestu, iza SDP-a i HDZ-a, potrošila je oko devet miliona kuna (oko 94,5 miliona dinara), od čega donacije iznose 1,7 miliona kuna (oko 18 miliona dinara) donacija. Većina stranaka nije dala kompletne podatke. Zakon o finansiranju političkih stranaka ne predviđa praćenje finansiranja stranaka za vreme predizborne kampanje, osim objavljivanja okvirnih podataka troškova i donacija, s tim da za neizvršenje obaveze nema sankcija.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.