Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori u Hrvatskoj 25. novembra  (Pročitano 24197 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
kao što rekoh:

stvarno ste smiješni, kako ste samo skromni, nije baš da se sve oko srba vrti

za tvoju informaciju do pada vrijednosti tih dionica a i uloga u investicijskim fondovima došlo je ovaj tjedan zbog alokacije sredstava zbog ipo-a atlantica

pogledaj idući tjedan rast crobex-a
Smile Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako ste vi Hrvati bolesni,pa i kardinal vam je Sanaderov,veceras samo sto nije rekao ko ne glasa za HDZ ide u pakao!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Svađa Sanadera i Mesića

Ivo Sanader, hrvatski premijer, uputio je do sada najoštriju poruku Stipi Mesiću, predsedniku zemlje. Sanader mu je poručio da se „drži dalje od izbora“ i da prestane da govori o strankama i izbornoj kampanji.

„Nije njegova ustavna uloga da komentariše političke programe i svrstava se na jednu ili drugu stranu. Mesić treba da bude predsednik svih građana. Tražim to u ime birača HDZ i čitave hrvatske javnosti“, poručio je predsednik HDZ.
Ivu Sanadera naljutilo je nekoliko Mesićevih istupa koje su protumačili kao kritiku vladajuće stranke HDZ i politike Vlade, a kao indirektnu podršku glavnom HDZ rivalu Socijaldemokratskoj partiji. U stranci HDZ dugo su prikrivali bes zbog nekih Mesićevih istupa, na primer, kritike ekonomske politike Vlade, a pohvale ekonomskog programa levih stranaka, početka izgradnje Pelješkog mosta bez saglasnosti BiH. Ali „čaša se prelila“ kada je pre dva dana on kritikovao i netransparentnost pri gradnji tog mosta - sve poslove vode suvlasnici jednog instituta, na čijem je čelu Jure Radić, bivši Tuđmanov ministar . Iz Ureda predsednika Mesića upozorili su da se u slučaju gradnje Pelješkog mosta radi o novcu svih hrvatskih poreznih obveznika, a ne novcu stranke HDZ.
Očekuje se da će se u vezi sa Sanaderovim istupom Mesić i lično oglasiti.

Blic Autor: M. Šuvar | 05.11.2007 - 06:15
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
tja...ko bi rekao...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam pravo govoriti  5.11.2007.

Mesić: ''U Ustavu piše da sam dužan voditi brigu o funkcioniranju svih institucija ove zemlje' (Foto: arhiva/FaH)

ZAGREB - Predsjednik Stjepan Mesić oštro je danas kritizirao jučerašnji govor vojnog ordinarija Jurja Jezerinca, koji je jučer,  predvodeći misu u Belaju kod Karlovca, predizborna obećanja nekih stranaka nazvao sotonskima.

Mesić se osvrnuo i na poruku HDZ-ova čelnika Ive Sanadera koji je predsjedniku poručio da se suzdrži od svojih izjava tijekom predizborne kampanje.
'U Ustavu piše da sam dužan voditi brigu o funkcioniranju svih institucija ove zemlje', naglasio je Mesić, dodajući kako u kampanji ipak neće sudjelovati.

U trenutnom stanju anketa, SDP je u laganom vodstvu (oko 2%), pred HDZ-om

RTL Media servis

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Niste ljudi ako se ne potučete.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat: crocodile

ZAGREB - Predsjednik Stjepan Mesić oštro je danas kritizirao jučerašnji govor vojnog ordinarija Jurja Jezerinca, koji je jučer,  predvodeći misu u Belaju kod Karlovca, predizborna obećanja nekih stranaka nazvao sotonskima.
  Smile  Smile   ... a, na misi su svirali "Black Sabath"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
PREDSJEDNIK RH
Mesić: "Vojska se ne može baviti politikom"

Predsjednik Mesić kazao je da neće sudjelovati u predizbornoj kampanjiPredsjednik Mesić kazao je da neće sudjelovati u predizbornoj kampanjiPredsjednik Stjepan Mesić danas je u Varaždinskim toplicama zatražio susret s papinskim nuncijem msgr. Franciscom Javierom Lozanom. Tom je prilikom komentirao i optužbe premijera Ive Sanadera da se miješa u izbornu kampanju.

Osvrnuvši se na propovijed vojnog ordinarija msgr. Jurja Jezerinca u crkvi Gospe Fatimske u Belaju, u kojoj se ovaj dotaknuo predizborne kampanje te "obećanja nekih stranaka nazvao sotonskim", kazao da ga Vojni ordinarij Juraj Jezerinac u svojoj izjavi me nije naljutio, već on kao dio vojske ne može sudjelovati u predizbornoj kampanji.

"Ako se nastavi s takvim izjavama, poduzet ćemo sve potrebne mjere. U vojsci ne može biti onaj koji se bavi politikom. To sam pokazao pred hrvatskim generalima, a učinit ću i ubuduće. Ne miješam se u crkvene poslove", dodao je Mesić.

Komentirajući Sanaderovu izjavu da se upliće u kampanju, iako kao predsjednik to ne bi smio, kazao je: "U Ustavu piše da sam dužan voditi brigu o funkcioniranju svih institucija ove zemlje. Da su isključili brigu o institucijama i državnim mehanizmima tijekom predizborne kampanje, ja o tome ne bih vodio računa. U predizbornoj kampanji ne ću sudjelovati, jer ne propagiram nijednu stranku niti ičije predizborne programe i timove".

Nacional 06.11.2007.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 

'Govorim o činjenicama. Sanader i Milošević imaju iste slogane.'
Kampanja za parlamentarne izbore u Hrvatskoj zanima i europske medije. Slovenski kolege prate nas u stopu, a najveći naglasak stavljaju na prljavu kampanju uvredama između dviju, prema istraživanjima, najjačih stranaka.

'Oštre riječi u susjedstvu' te 'Kampanja koja diže prašinu' samo su neki od naslova medija iz susjedne nam Slovenije. Iako hrvatsku kampanju pomno prate, najviše su prostora posvetili posljednjem verbalnom sukobu dviju najjačih stranaka. Nevjerojatno je susjedima da jedna stranka u Hrvatskoj drugu, zbog sličnoga slogana, uspoređuje sa Slobodanom Miloševićem.Zoran Milanović tvrdi kako se radi o činjenicama.'Govorim o činjenicama, bez želje da ikoga uvrijedim. Milošević je 1996. imao slogan 'Idemo dalje', kao i HDZ na izborima 3. siječnja. Isti slogan HDZ ima i danas. To su činjenice. Nisam nikoga htio uvrijediti niti sam htio usporediti Sanadera i Miloševića u vrijednosnom smislu, ali da imaju iste slogane - imaju. I s tim sloganima se uvijek gube izbori', tvrdi Milanović.Sanader odgovara kako 'izjaviti tako nešto zaista je smiješno'.'Mislim da je riječ o jednoj politici za koju se ne može reći da je zrela i odgovorna nego da je zelena. Riječ je o zelenom političaru', rekao je predsjednik HDZ-a.

6.11.2007, 21:52, Zagreb, Dnevnik.hr

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Најбоља за стабилност региона била би победа Весне Шкаре............. Smile
док се то не деси погађајте шта певају распојасана брћа:

(''оптрости нам папе..........''  Smile)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.