Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 15:58:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125286 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Vi svi od reda ne znate sta pricate.
Zadojeni od nekih primitivnim nacionalizmom, ulazite u diskusije koje nemaju veze sa sadasnjicom.
Nema veze sa zivotom. Nema veze sa zakonodavstvom.

Greska i to najprimitivnija u ustavu je da je drzava Srba i svih ostalih.
Pa nema toga. svi koji su rodjeni na zemlji Srbiji su Srbi.
Ne moze u svtu da nosis srpski pasos, pa kada te pita: which nationality you are? Kaze Serbian, a ne Serbian citizen and Hungarian nationality.
Odmah usledi pitanje: where du you live? A ti kazes Serbia. Pa te on onda nauci: You are Serbian. Pa mozes biti sto puta madjar.

Crnje su sada Nemci koji se radjaju u Nemackoj, Englezi, Francuzi i tako se izjasnjavaju.
Nasi ljudi u Engleskoj, kapitalistickoj, omrazenoj, dusmanskoj itd, antiradikalskoj itd, posto su neki residenti i ne znaju engleski, polazu vozacki na srpskom ako niste znali, jer mora zakonom da mu obezbedi to.
Tek su nedavno Englezi uveli pri dobijanju drzavljanstva znanje englekog i usrtava i nesto istorije.
U svi tim drzavama, mozes dobiti drzavljanstvo a da nikada ne govoris engleski.
Recimo radis kod nasih ljudi, kontaktiras samo sa nasima, kreces se u tom drustvu tebe niko ne tera da to naucis.
I niko te ne pljuje kao kod nas Srba, jer slusas nacionalnu muziku.
Vernost drzavi se ogleda kroz porez.

Druga stvar je da ustavom samo stvaras nepotrebne smicalice i otvaras ove nepotrebne diskusije. Iz njih proizilazi mrznja. I to nepotrebna.

Treca stvar je da sa tim' oni drugi', si izolovao Siptare, kojima kazes: Bato gde si rodjen? Na Kosovo. E potapses ga po ramenu i kazes mu: Lepo, ti si moj Srbin. A ne da ti odgovori : Ne ja sam od onih drugih iz tvog ustava.
Nigde u svetu, niko ga nece priznati da je Madjar, Siptar, Rumun, ako nosi Srpski pasos. Smile

Izadite malo iz undergrounda, svet je napredovao.Hitler se ubio. Staljin je umro.
A Tite nema da deli, pa da posle tvoji unucici placaju, kao sada, nego ima Boze derikoze da pita: jel si platio porez?

Zato strucni ljudi kritikuju ustav.

Mislim da djaba pisem, jer je nivo diskusija, po ovom pitanju katastrofalan. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k610i

Fudbaleri Zvezde i OFK-a ne glasaju
Petak, 19. januar 2007. 11:21

Fudbaleri Crvene zvezde, OFK Beograda, novosadske Vojvodine i Hajduka iz Kule neće moći da glasaju na parlamentarnim izborima za srpski parlament 21. januara, jer se nalaze na pripremama u inostranstvu, a uprave klubova nisu im obezbedile mogućnost da biraju.

Sekterat strućnog štaba Crvene zvezde Goran Negić izjavio je za "Politiku" da je bilo nemoguće da klub organizuje glasanje fudbalerima, jer se ekipa nalazi u Marbelji, krajnjem jugu Španije, a gradjanima Srbije koji su u toj zemlji, glasanje je omogućeno samo u Madridu.

Fudbaleri OFK Beograda odlaze na turnir u Moskvu, a poslovni direktor "romantičara" Irina Popović rekla je da do 31. decembra 2006. godine klub nije bio u mogućnosti da obavesti Republičku izbornu komisiju da će se u vreme izbora nalaziti u Rusiji.

Ni igrači novosadske Vojvodine, koji su od 14. januara na pripremama u Medulinu u Hrvatskoj neće moći da glasaju, jer se klub nije organizovao. Ista priča je i za kulski Hajduk.

"Nismo bili informisani o načinu na koji smo mogli da glasamo u Crnoj Gori. da jesmo, sigurno bismo obezbedili našim igračima i trenerima da ostvare gradjansko pravo", rekao je direktor Hajduka Aleksandar Vlaškalić.

Za razliku od pomenutih klubova, fudbaleri Banata imaće priliku da glasaju, iako se nalaze u Crnoj Gori.

Naime, njima je klub obezbedio povratak avionom u Srbiju, gde će ostati tokom celog vikenda, a u ponedeljak ponovo dolaze u Crnu Goru na nastavak priprema.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
srbin1389 u kabinu broj dva sa slikom voje kostunice

voje, velje i palme.... molicu lepo...  Smile

zaboravio si i rasu sa sekijem i raskaljnikova ili kako li vec sa vukom...

budimo parlamentarni...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro

ipak je 70-72% gradjana protiv radikala ...

cccc ti si zaracunala sve zajedno- ono sto se spojiti ne moze- kompletnu politicku scenu + ogroman broj onih koji nece izaci na izbore ccccc  a da su svi ostali "demokrate" ne bi ni bilo frke na izborima- stvar bi bila jasna
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
srbin1389 u kabinu broj dva sa slikom voje kostunice

voje, velje i palme.... molicu lepo...  Smile

zaboravio si i rasu sa sekijem i raskaljnikova ili kako li vec sa vukom...

budimo parlamentarni...  Smile

pa zato sam stavio ono p.s.nastavite spisak  Smile

ima tu da se nagomila pozamashna svota novca, jednog dana mozhda se i udruzhe i osnuju zajedno svoju stranku pod sloganom "onanija srbiju spashava" a zamisli josh ako se  svi nabiju u istu kabinu ili im omogucimo live sesiju u kabinama, svako udje sa svojim idolom, pa to ima da puca od "para" na sve strane. i svajcarci ce da nam zavide na standardu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
cccc ti si zaracunala sve zajedno- ono sto se spojiti ne moze- kompletnu politicku scenu + ogroman broj onih koji nece izaci na izbore ccccc  a da su svi ostali "demokrate" ne bi ni bilo frke na izborima- stvar bi bila jasna

izvini... ali ja nisam rekla da ce svi oni glasati ili da bi svi glasati za demokrate... vec da se 70-72% stanovnista srbije ne slaze sa politickim programom i stavovima radikala...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
cccc ti si zaracunala sve zajedno- ono sto se spojiti ne moze- kompletnu politicku scenu + ogroman broj onih koji nece izaci na izbore ccccc  a da su svi ostali "demokrate" ne bi ni bilo frke na izborima- stvar bi bila jasna

izvini... ali ja nisam rekla da ce svi oni glasati ili da bi svi glasati za demokrate... vec da se 70-72% stanovnista srbije ne slaze sa politickim programom i stavovima radikala...  Smile

a onih 30-ak % ni ne zna program sa kojim se slazhe shto je sluchaj i sa vecinom glasacha svih partija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Пали!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k610i
Ал је зато радикална странка најјача странка у земљи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Vi svi od reda ne znate sta pricate.
Zadojeni od nekih primitivnim nacionalizmom, ulazite u diskusije koje nemaju veze sa sadasnjicom.
Nema veze sa zivotom. Nema veze sa zakonodavstvom.

Greska i to najprimitivnija u ustavu je da je drzava Srba i svih ostalih.
Pa nema toga. svi koji su rodjeni na zemlji Srbiji su Srbi.
Ne moze u svtu da nosis srpski pasos, pa kada te pita: which nationality you are? Kaze Serbian, a ne Serbian citizen and Hungarian nationality.
Odmah usledi pitanje: where du you live? A ti kazes Serbia. Pa te on onda nauci: You are Serbian. Pa mozes biti sto puta madjar.

Crnje su sada Nemci koji se radjaju u Nemackoj, Englezi, Francuzi i tako se izjasnjavaju.
Nasi ljudi u Engleskoj, kapitalistickoj, omrazenoj, dusmanskoj itd, antiradikalskoj itd, posto su neki residenti i ne znaju engleski, polazu vozacki na srpskom ako niste znali, jer mora zakonom da mu obezbedi to.
Tek su nedavno Englezi uveli pri dobijanju drzavljanstva znanje englekog i usrtava i nesto istorije.
U svi tim drzavama, mozes dobiti drzavljanstvo a da nikada ne govoris engleski.
Recimo radis kod nasih ljudi, kontaktiras samo sa nasima, kreces se u tom drustvu tebe niko ne tera da to naucis.
I niko te ne pljuje kao kod nas Srba, jer slusas nacionalnu muziku.
Vernost drzavi se ogleda kroz porez.

Druga stvar je da ustavom samo stvaras nepotrebne smicalice i otvaras ove nepotrebne diskusije. Iz njih proizilazi mrznja. I to nepotrebna.

Treca stvar je da sa tim' oni drugi', si izolovao Siptare, kojima kazes: Bato gde si rodjen? Na Kosovo. E potapses ga po ramenu i kazes mu: Lepo, ti si moj Srbin. A ne da ti odgovori : Ne ja sam od onih drugih iz tvog ustava.
Nigde u svetu, niko ga nece priznati da je Madjar, Siptar, Rumun, ako nosi Srpski pasos. Smile

Izadite malo iz undergrounda, svet je napredovao.Hitler se ubio. Staljin je umro.
A Tite nema da deli, pa da posle tvoji unucici placaju, kao sada, nego ima Boze derikoze da pita: jel si platio porez?

Mislim da djaba pisem, jer je nivo diskusija, po ovom pitanju katastrofalan. Smile
Преконтролиши се мало...Србин је свако ко је беле расе(у то не спада боја пигмента фора као ''поцрнео'' на мору)и ко је православне вере!
Citat
Treca stvar je da sa tim' oni drugi', si izolovao Siptare, kojima kazes: Bato gde si rodjen? Na Kosovo.
Које Косово?То постоји?То нека држава?Ја знам за окупирану територију Косово и Метохију,према томе друже терорија о понижавању патриотизма ти је пропала,хтео си да испаднеш занимњив... Smile Smileфазон ти је успео ево смејем се над целим текстом.
Citat
Nigde u svetu, niko ga nece priznati da je Madjar, Siptar, Rumun, ako nosi Srpski pasos.
Па зато они и неносе српске пасоше већ пасоше матичне државе!А тај исти мађар и шиптар ће да се смеју кад почну да цепкају ово што је остало од наше државе!Свати човече патриотизам није болест,православље није болест то је сврха живота!Изгубиш ли веру изгубио си душу основу постанка човековог бића...
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro

E posalji nam razglednicu iz Utopije- u kojoj to dimenziji madjari kazu da su srbi?! pa nikad to nece raditi jer vecina prezire ovu drzavu a o albancima da ne govorim. u vreme najveceg bratstva i jedinstva  oni su se separatisali i jedni i drugi, treci cetvrti itd

ko te slagao da se Hitler ubio?!! vrlo diskutabilna stvar.  Staljin ubijen. Tito umro prirodnom smrcu i sahranjen u Vatikanu Smile

koji to strucni ljudi? ti? batic?

jeste "djaba" pises,  tesko nam je da uskladimo nivoe. pokusao sam al' ne ide. zasenila me tvoja intelektualna velicina. Smile Smile

Citat

ma znam, volim da prozivam kolege Smile sve u nadi da "dignemo razinu intelekta" ovoj diskusiji i sacuvamo pozornost puchanstva Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 01:24:09 od colossus1167 »
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 15:58:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.