Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 21:58:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125596 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
@KM

ako hoces da ucestvujes u diskusiji pokusaj bar da pratis ovu jednu temu. odgovor nadji na dnu strane 405.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
ok, los net, 5 min ucitava stranu pa se izgubim...

Citat
@KM

nije to Chanak omogucio Ustavom. Losa je bila najava na konvenciji.

cak i da smo potpuno isti u osnovi (a nismo skoro uopste), mi kazemo ne koaliciji sa Kostunicom, sto nas dosta razlikuje od DSa.

meni se mnogo vise cini da se vi to kitite tudjim perjem, opet...
kritikujete nas sto dajemo konkretne mere...zanima me, sta cete vi to konkretno uraditi sem sto necete uci u koaliciju sa DSSom??? uhvatiti zlocince(isto sto i mi, samo mi bolje-brze jer cemo imati vecu vlast i sposobnije ljude), uvesti zakone o hendikepiranima(mi kao necemo???) uvesti nas u EU(i mi)i...i.i.i...nista vise???

a sad, dakle, kad nama na sajtu pise da se samo nasi bilbordi cepaju, to je strasna laz, vredna najstroze kritike(a nasi se najvise cepaju), ali zato kad vi sebi pripisujete zasluznost za autonomiju vojvodine za koju je DS ulazila u sukobe sa svima zivima(mogla je sebi da obezbedi nesto vise, npr.jos vecu moc predsednika za koga znamo da ce biti iz DS), onda je to prosta greska...ako je slucajna greska, zasto niko to nije ispravio???znas, kad bi tadicu neko rekao da je kralj srbije, sigurno bi ga on ispravio i rekao da je predsednik...vi ste zasluzni za sve dobro, i kritikujete sve sto nije vase...eeej, pa vama smeta to sto cemo mi organizovati takmicenja, smanjiti neki porez i tajkune odrati od poreza...previse ste pristrasni, i ti si...ja sam do sada bar 20 puta pohvalio LDP, aod tebe nisam ni jednu rec pohvale cuo na racun DS-a...aj mi sad reci da nikad nista dobro nismo uradili, a da vi nikad nista lose niste???
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
pre par stranica sam rekao da se DS odrekao plata svojih poslanika tokom bojkota parlamenta.

Citat
meni se mnogo vise cini da se vi to kitite tudjim perjem, opet...
kritikujete nas sto dajemo konkretne mere...zanima me, sta cete vi to konkretno uraditi sem sto necete uci u koaliciju sa DSSom??? uhvatiti zlocince(isto sto i mi, samo mi bolje-brze jer cemo imati vecu vlast i sposobnije ljude), uvesti zakone o hendikepiranima(mi kao necemo???) uvesti nas u EU(i mi)i...i.i.i...nista vise???

ne kitimo se tudjim perjem. autonomija je minimalna i nedovljna.

konkretnije od nesaradnje sa Kostunicom ne moze. jer nista konkretno nece izaci iz saradnje sa Kostunicom.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
vanja, km

I ja sam za profi vojsku, ali kada kazes generali voljno, to je ukidanje vojske.
Ko ce da komanduje vojskom - Kandicka, Vuco? Smile Smile 

E to je elemenat izdaje, neprijatelji Srbije se naoruzavaju i ostre zube na nas, a vi bi da rasformirate vojsku! Jel to da bi lakse pocepali Srbiju?!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Citat
ne kitimo se tudjim perjem. autonomija je minimalna i nedovljna.
nedovoljna je kada je mi omogucimo, ali je dovoljna da najavite canka u najboljem svetlu kada zatreba i pohvalite ga onime sta je uradio??? Smile
a to da se ne kitite sam vec demantovao sa dokazom...iznad..cim neko govori da je nesto uradio a da nije, tj.da je neko to drugi uradio, to je kicenje tudjim perjem...

ma ja pitam sta cete da uradite, a ne sta necete da uradite! vazno da znate da kritikujete ono sto cemo mi da uradimo...to vam nije dobro iako je dokazano odlicna stvar za sve drzave u tranziciji...

jbt. rasho!!!
to se odnosi na narod! narod generalima kaze voljno! jer narod ne zeli vise da bude medju generalima!

svi shvataju, samo ti ne!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Vojska treba da bude obavezna, a ovo civilno sluzenje ukinuti (osim za izuzetne slucajeve).

A seke koje nece oruzje, mogu da rade po kuhinjama, veserajima, da skupljaju pikavce i sl.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
@KM ponovicu nasih 7 principa po kojim cemo voditi parlamentarnu politiku

1. Napuštanje pogrešnog državnog plana za rešavanje konačnog statusa Kosova i definisanje programa koji uvažava realnost i potrebe građana Kosova i građana Srbije;

2. Hapšenje ratnih zločinaca i njihova ekstradicija Haškom tribunalu uz utvrđivanje političke odgovornosti za političare i stranke koji su svoju politiku ostvarivali ratom i ratnim zločinima;

3. Primena zakona o lustraciji uz vraćanje svih kadrova sa kojima se obračunavala aktuelna vlast nastojeći da izgradi partijsku državu;

4. Zaštita države od ustavnog nasilja kroz izmene zakona iz oblasti lokalne samouprave, pravosuđa, obrazovanja, zdravstvene zaštite i bezbednosti;

5. Usvajanje seta antidiskriminacionih zakona kojima će se afirmisati ljudska prava i građanske slobode, bez obzira da li se radi o pravu ugroženih pojedinaca, nacionalnih zajednica, kulturnih grupa, mladih, žena, invalida ili o borbi za seksualne slobode;

6. Modernizacija ekonomije kroz brzu privatizaciju javnih preduzeća, poresku liberalizaciju i smanjenje opterećenja kojima su izloženi poslodavci i zaposleni;

7. Program državne štednje i povećanje efikasnosti svih državnih službi.

a imamo i detaljan ekonomski plan.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne Markic, ne razumem tu vasu demagogiju i lazi!

Kako narod moze da kaze voljno vojsci, kada je vojska tu da stiti drzavu i narod!

To samo izdajnici tako mogu da razmisljaju!

Vanja

Samo prve dve tacke su dovoljne za smrtnu kaznu u vecini zemalja (onih koji nisu banana drzave - a da nije to vasa vizija "moderne" Srbije ) Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Znace li kome sta pojmovi tipa - 21. vijek; Partnerstvo za mir; EU; humanost?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
Samo prve dve tacke su dovoljne za smrtnu kaznu u vecini zemalja

onda cete morati da ubijete jedno 250 000 ljudi nakon ovih izbora. ali dobro, to je vid vase "politicke borbe"

ako ti se ne svidjaju nasi principi, nemoj za nas da glasas. kakav je plan radikala nakon izbora? gde su njihovi principi, program?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 21:58:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.378 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.