Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:41:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123260 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Nego, vanja, vi stvarno nemate granicu "how low can you go?!"

Citam jutros o vasoj, jos jednoj u nizu, zloupotrebi Djikija i da vam nista nije sveto i da nemate nikakvog morala, kako koristite i Bozic i Djikijev grob pa ostavljate flyere i letke po groblju... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
ja nemam za koga da glasam,ali imam za koga da zivim...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
AKO IZGUBIM, POVLAČIM SE
SRS nikad nije poražen! Ako nas ovog puta pobede, razmisliću o povlačenju! Neka Koštunica ne računa na koaliciju sa SRS-om. "Đinđić je sarađivao sa podzemljem! Sve ove koji su optuženi za njegovo ubistvo upravo je Đinđić upoznao sa ostatkom DOS-a". "Mi želimo tačno da utvrdimo u koliko je kriminala umešan Dinkić, a u koliko Velja Ilić!"

Tomislav Nikolić

Zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić u intervjuu za Press najavljuje da će razmisliti o povlačenju iz politike ukoliko radikali ne osvoje vlast na izborima 21. januara!

- SRS nije nijednom do sada poražen! Ako nas ovog puta pobede, razmisliću o povlačenju!

Znači, povlačite se iz politike ako ne osvojite vlast?!

- Ako ne budemo prvi, dođite da me opomenete da nismo pobednici. Ali, sve dok pobeđujemo, neću da drugima prepuštam teren.

Ipak niste uvereni u pobedu?

- Pobeđujemo sto odsto! Ubeđen sam da SRS ima više od 50 odsto birača! Stranke manjina će presuditi ko će vladati. Da Koštunica nije remetilački faktor, imali bismo čistu situaciju.

Kako sad Koštunica remetilački faktor?!

- Čovek mora da bude jasan u životu, a kod njega se ništa ne zna. Hoće i sa njima i sa nama.

A sa Vama neće moći?

- Naravno! Neka ne računa na koaliciju sa SRS-om, ako mu propadne plan sa Tadićem! Mi želimo tačno da utvrdimo u koliko je kriminala umešan Dinkić, a u koliko Velja Ilić!

Imate li konkretne dokaze da su oni kriminalci?

- Koliko smo samo krivičnih prijava podneli protiv Dinkića?! A na snimku čačanske televizije iz 2001. na pitanje "Da li su tačne priče o vašoj povezanosti sa podzemljem?", Ilić odgovara potvrdno! A podzemlju služite večito ili vas smaknu snajperom!

Vi to aludirate na pokojnog premijera Đinđića?!

- Ma, šta aludiram! Tvrdim! Đinđić jeste sarađivao sa podzemljem! Sve ove koji su optuženi za njegovo ubistvo upravo je Đinđić upoznao sa ostatkom DOS-a! Pa, njegov najbliži saradnik Čedomir Jovanović nije izlazio iz Šilerove! Išao je i u zatvor da obilazi mafijaše!

Ništa od toga nije dokazano na sudu.

- Mi ćemo dokazati kad dođemo na vlast! Ako je Šilerova sinonim za kriminal, za šverc droge, za ubistva po Srbiji, šta je Jovanović tamo tražio?!

Pa, i Šešelj je kontaktirao sa kriminalcima iz Šilerove.

- Bio je samo jednom. Ali, on nije išao da se druži s njima, da uživa narkotike, da se kupa u bazenu!

Šta su "zemunci" tražili od Šešelja?

- O tome je Voja već govorio. Tražili su, ali nisu dobili podršku. Pokušavali su kontakte sa svima.

Vratimo se na izbore, DS tvrdi da će upravo on osvojiti najveći broj glasova.

- Ma, nema šanse! To je apsolutno nemoguće! Tadić hrabri samog sebe! I ne bi to bilo toliko strašno da nije pozvao Koštunicu da se opredeli: ili DS ili mi koji smo ubijali?!

Niste ni Vi imuni na teške reči. Malopre ste prozvali pokojnog Đinđića, Tadića, Koštunicu...

- Da, ali nikad nisam rekao da je DS ubijao i pljačkao! Rekao sam konkretno: Jovanović, Ilić, Dinkić. A sveta krava srpske demokratije Nataša Kandić za mene je govorila da sam ubijao, pa evo već dve godine ne počinje sudski proces po mojoj tužbi.

Dobro, a ko garantuje da ćete se obračunati sa korupcijom?

- Mi garantujemo! Našim primerom. Imamo li mi neku aferu, neki mito, neku korupciju?

Imate!

- Šta to?! Kažite konkretno.

Imate Vaše stanove, imate poslanika Nemanju Šarovića, koji je naplaćivao putne troškove iz Vranja, iako živi u Beogradu.

- O mom stanu sam sve rekao. A što se Šarovića tiče, nijedna istraga nije utvrdila da je počinio kriminal. Ako postoji njegova odgovornost, neka se time bave istražni organi. Tu je sve bilo po zakonu.

U tome je i problem! Pronašao je rupu u zakonu, pa trpao pare u džep.

- Zakon je zakon. On mora da se poštuje. Ako je loš, treba ga popraviti.

Za kraj, ko će biti novi premijer Srbije?

- Tomislav Nikolić!

Život poništio Šešeljev testament!

Kako u praksi pomiriti Šešeljev testament i Vaša obećanja o boljem životu?
- Život je poništio Šešeljev testament! Šešelj je preživeo! Taj testament ne postoji!

Kako sad ne postoji?! Zar niste upravo Vi tvrdili da je testament suština programa SRS-a?
- Tako je! Mi se testamenta nismo ni pridržavali, nego programa i statuta stranke. Evo, ako EU kaže da je Srbija država kao i svaka druga, onda nema otimanja teritorije. Kosovo ostaje u Srbiji.

Do toga verovatno neće doći.
- Onda ćemo imati zategnute odnose sa onima koji nam otimaju zemlju!

Šta ćemo sa Hagom?
- Mladić nije u Srbiji i ta priča je za mene završena!

Saša M. Stajić

Da, ovo se zove "nezavisno" novinarstvo .... Smile  Smile   Smile   Smile  Smile

Bravo, Tomo!!!!!!!!! Smile   Smile  Smile  Smile

Izvor: PRESS
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 12:32:03 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
rasho....lobirajnje je zabranjeno....

"Dela, a ne reči" - Ivan Ljuba
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
JOS 13 DANA!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00

Ne razumem, sta je pisac hteo reci ovim, kakvo lobiranje..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro

Ne razumem, sta je pisac hteo reci ovim, kakvo lobiranje..... Smile Smile

bezazlena glupa sala na tvoj racun(a sada i moj)...ne brigaj...ne ugrozavam ti kredibilitet i sve to...samo sala...

ti znas da te ja mnogo gotivim jer si uporan....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
JOS 13 DANA!!!
paaaaaaaaa? misliš da će ti se život promeniti? neeee, jedino ako si blizak nekome ko bude učestvovao u novoj vladi inače nas čeka isto njesra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja nemam za koga da glasam,ali imam za koga da zivim...

Lepo rečeno...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
JOS 13 DANA!!!
paaaaaaaaa? misliš da će ti se život promeniti? neeee, jedino ako si blizak nekome ko bude učestvovao u novoj vladi inače nas čeka isto njesra Smile

Слажем се сестро. Битно да је усвојен Устав. Избори су веома битни страначким војницима.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:41:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.192 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.