Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:56:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123788 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@shkorpion, duplo si glup, a evo zasto... pod 1. ja  nikada nisam glasao (a verovatno ni necu glasati) za srs.
pod 2.od kako je bila ona emisija na rtv-u u kome su ucestvovali djelic, jorgovanka, covic (ostalih se ne secam), ti neprestano pogresno interpretiras ono sta su oni pricali. to za kupovinu fabrika od strane direktora istih nije tesko proveriti, a svako da je neistina. da li ti znas sta je privatizovano pre 5.oktobra?!
a sto se tice mog porekla, jedno vreme sam se zanima pa sam proucavao pisana dokumenta koja je moj deda sacuvao i tu sam video da je jos moj cukun-cukun deda ziveo u beogradu (kao i svi njegovi potomci). ja ne mislim da sam zbog toga bolji od ostalih, ali posto sam zavrsio medjunarodno pravo, svakako sam malo obavesteniji od tebe.
Dobro, prihvaceno sve. Cak i da sam duplo glup.
Znas ja nisam cukun cukun bg, ali sam ti cukun cukun Vojvodjanin (Srbin).
Ona me je emisija samo podsetila sta su radili inace hajde pa malo razmisli.
Jel su se Beko, Miskovic, Marjanovic, Hamovic, Lazarevic pojavili posle 5-og oktobra 2000-e? Ne bato, oni su bili i bice u igri sa svakom vlascu.
I koliki jos pored njih. Inicijalna kapisla je bila 1991-e sa stampanjem para (upad Milosevica u platni sistem). Oni su se vec tu formirali.
Oduzimanje svih poslova koje su nase firme imale napolju u vidu tranzicije, odavanje sluzbenih tajni za 100 evra (tenderi i druge komercijalne delatnosti).
To je sve onda pocelo a ne sa 5-im oktobrom.
Normalno da su se pojavili i drugi, ali to je onako kako sam ti napisao, suvise ozbiljan problem da ga resava jedna stranka i to skroz kompromitovana.
A imali su obraza i da priznaju (DS) i to je bio prvi parlamentarni skandal koji je okoncao padom vlade zbog afera.

Probaj da pomenes aferu, ako bi hipoteticki radikali bili na vlast. Sigurno, ali sigurno ces se naci u drutvu Curuvije i drugih nevinih..
To su teska djubrad, dvolicnjaci, trolicnjaci i kameleoni strahovito opasni po drustvo.

A to sa glup, samo bih ti napomenuo da su se moji cukuni, malo pre opismenili od tvojih cukuna iako ja to ne delim jer to smatram integralnom Srbijom. Smile

nisam znao da je pokojni marijanovic bio tajkun Smiley
slazem se da su se beko, miskovic i ostali. istina, daleko je to bilo od ovog nivoa i svakako da ne opravdavam. karici su koristili sredstva iz primarne emisije (ako znas sta je to), i to je sve bilo lose. reci ti meni kad su svi oni doziveli ekspanziju? miskovic je napravio bogatstvo pre 5.oktobra, ali posle tog trenutka on je svoje bogatstvo uvecao 100 puta, kao i ostali.
aj da prihvatim da je do 5.oktobra sve bilo lose, ali posle tog trenutka sve je bilo jos gore, odnosno po njih bolje.
objasni mi kako je dozvoljeno da jedan nikola zivanovic unisti sve nase banke?! da razni miskovici pokupuju celu srbiju?!

nisam siguran da sam razumeo ovaj deo sa opismenjavanjem tvojih cukuna... ali nema ni veze... moj pomenuti, najstariji predak je bio svestenik, tako da pored toga sto sam citao njegove rukopise, sama cinjenica da je bio svesteno lice govori o njegovoj pismenosti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Nemam gramatiku uz sebe. Raspitacu se u akademskim krugovima, pa cu ti javiti za dal Wink

JOVANOVIĆ POZDRAVIO UČEŠĆE ALBANSKIH PARTIJA NA IZBORIMA

Lider koalicije LDP-GSS-SDU-LSV Čedomir Jovanović pozdravio je danas ulazak političkih partija Albanaca sa juga Srbije u politički život. "Želimo sa Albancima sa juga Srbije da donesemo plan decentralizacije koji će im omogućiti da preuzmu odgovornost za lokalno zdravstvo, obrazovanje, ekonomiju i bezbednost", rekao je Jovanović agenciji Beta.

On je dodao da je njegova koalicija spremna da sa Albancima formira skupštinsku većinu.

"Moramo menjati odnos prema kosovskim Albancima. Njima je mesto u parlamentu, a ne u rovovima gde ih je 90-tih oterao (pokojni predsednik Srbije i SRJ Slobodan) Milošević. Ako se mi prema njima odnosimo s razumevanjem, onda će i oni biti takvi prema Srbima na Kosovu", rekao je Jovanović.

Izvor: Od nas zavisi

za sve one koji ne gledaju temu o uspesima Vojine Vlade...

domacin promovise gay prava tokom kampanje. izgleda da seljaci hoce da nam uzmu i nasu gay populaciju kako bi sigurno ostali ispod cenzusa  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Znaci ovako LDP + Albanska koalcija + mozda romi + mozda sandzaklije = 15% opet nedovoljno za formiranje vlade Smile( jbg-a

Ovo su jedini 100% sigurni partneri LDP-a .. DS ce radije se okrenuti Radikalima nego LDP-u. G17 ce radije uz DSS ...i to je to....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
E ako ti vanja obeca "da ce ti javiti, samo da proveri u strucnim krugovima", nacekaces se. Smile

Ne dao Bog da ga posle podsecas, ima da se polomis od objasnjavanja o cemu pricas. Smile Smile Smile

Ja to iz licnog iskustva, pogledaj samo moja pitanja o tzv. istrazivanjima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Ja to iz licnog iskustva, pogledaj samo moja pitanja o tzv. istrazivanjima...

lepo sam ti rekao Raso, nema sanse da predjemo cenzus, mi se ovo samo malo zjbavamo Wink sva istrazivanja to pokazuju!
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
kad smo vec kod istrazivanja, danas sam cuo od jednog prijatelja sta kazu poslednja istrazivanja, ali necu da ih iznosim pre nego sto ih zvanicno objave... ako ih objave!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Prema istraživanju novosadske agencije Scan

Demokrate vode ispred radikala

Novi Sad - Demokratska stranka vodi ispred SRS, prvi put posle 2001, rezultat je ispitivanja javnog mnjenja Srbije koje je novosadska agencija Scan sprovela od 20. do 30. decembra prošle godine među 1.700 ispitanika.

Prema ovom istraživanju na izbore bi izašlo 54,4 odsto birača (za 6 odsto više nego u novembarskom istraživanju) od kojih bi 31 odsto glasalo za DS, 27 procenata za SRS, 15,8 odsto za koaliciju DSS-NS, 6,3 odsto za G17 Plus, dok bi cenzus još preskočili koalicija LDP- GSS-SDU-LSV kao i SPS sa po 5,1 odsto podrške birača. U srpski parlament ušli bi i SVM -Jožef Kasa (1,4 odsto) i Lista za Sandžak-Dr Sulejman Ugljanin (1,2 odsto) koji bi preskočili prirodni cenzus kao manjinske partije, dok su ispod cenzusa SPO (2,9) i PSS (1,4 odsto).
Direktorka Agencije Scan Milka Puzigaća je naglasila da su u odnosu na novembarsko istraživanje demokrate povećale rejting za 2,5 odsto, a skočila je popularnost i G17 Plus, dok je opala podrška koaliciji koju predvodi Čeda Jovanović. Puzigaća ističe da je istraživanje pokazalo da je biračko telo u Srbiji stabilno, a da rezultati izbora zavise od toga koliko će koja stranka uspeti da motiviše svoje birače da izađu i glasaju za nju. Po tome prednjači SRS, ispred DS.

Iako žene čine 51 odsto biračkog tela Srbije, samo njih 47 odsto tvrdi da sigurno izlaze na izbore, dok je kod muškaraca taj procenat mnogo viši - 62,5 odsto. Najviše birača glasaće, prema Scanovom istraživanju, u grupi između 36-45 godina - 64 odsto, a najmanje između 18-25 godina - 37 odsto, dok se dobar odziv (oko 60 odsto) očekuje i među biračima starosti između 26-35 i 46-55 godina.

i dve malo smesnije vesti!

MUJA LOPOV NAJAVIO LISTU

Beograd - Subotičanin Radivoj Milutinović poznatiji kao Muja Lopov najavio je da će danas u pet minuta do 12 kao nosilac predati svoju poslaničku listu Republičkoj izbornoj komisiji. Predstavljajući se kao "virtuelni predsednik Srbije", Milutinović je saopštio da će prilikom predaje liste Grupe građana "Muja Lopov" sa 13.021 prikupljenim potpisom, medijske poslenike "u znak mira i pomirenja" počastiti "pobedničkom tortom od čokolade". "Sneg gazim u skupštinu ulazim", poručio je Muja Lopov, najavivši potom konferenciju za novinare na kojoj će saopštiti zašto ne namerava da odustane od svoje tužbe i zahteva za milion evra odštete od glavne tužiteljice Haškog tribunala Karle del Ponte. Milutinović je poznat poslednjih godina po javnim istupima u kojima je prosio Del Ponteovu, ali i državnu sekretarku Sjedinjenih Američkih Država Kondolizu Rajs. U svojim političkim stavovima Muja Lopov se između ostalog zalaže za "seksualnu revoluciju, legalizaciju prostitucije" i ukidanje prava glasa penzionerima.

SPS: Sa socijalnom politikom iz 1992. na izbore

Beograd - Kandidat na izbornoj listi Socijalističke partije Srbije Periša Simonović izjavio je juče da je zdravstvena i socijalna politika te stranke bazirana na stranačkom programu iz 1992.

Simonović je na konferenciji za novinare rekao da su tom programu dodate neke novine, ali da je suština ostala ista. On je rekao da će se SPS zalagati da javno zdravlje bude u rukama države, ali uz postojanje i privatne prakse i dodao da bi država trebalo da bude koordinator i obezbeđivač sredstava u zdravstvu. On je dodao da će se SPS zalagati za dodatnu stimulaciju za zaposlene u određenim sektorima u zdravstvu, kao i za besplatno zdravstveno osiguranje za trudnice i mlade do 26 godina. Prema njegovim rečima SPS će se zalagati i za donošenje zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama.

Kandidatkinja na listi SPS Dušanka Lukić rekla je da će se SPS zalagati za to da se penzije usklađuju sa cenama na malo kao i da se penzionerima sa najnižim penzijama vrati pravo na dodatak na penziju. Ona je dodala da će se SPS zalagati i za usklađivanje penzija s rastom troškova života i rastom zarada, i za to da osnovica bude minimum 60 odsto zarade. Kako je navela, ta stranka će tražiti da penzioneri dobiju akcije od preduzeća koja tek treba da se privatizuju.

Izvor: Danas
« Poslednja izmena: 04. Jan 2007, 20:37:34 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Opet SCAN? Smile Smile Smile

A ne, ja sad cekam da sutra ipak to objavi neko drugi.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
...ovo za "Muju lopova" je vrh... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

nisam znao da je pokojni marijanovic bio tajkun Smiley
slazem se da su se beko, miskovic i ostali. istina, daleko je to bilo od ovog nivoa i svakako da ne opravdavam. karici su koristili sredstva iz primarne emisije (ako znas sta je to), i to je sve bilo lose. reci ti meni kad su svi oni doziveli ekspanziju? miskovic je napravio bogatstvo pre 5.oktobra, ali posle tog trenutka on je svoje bogatstvo uvecao 100 puta, kao i ostali.
aj da prihvatim da je do 5.oktobra sve bilo lose, ali posle tog trenutka sve je bilo jos gore, odnosno po njih bolje.
objasni mi kako je dozvoljeno da jedan nikola zivanovic unisti sve nase banke?! da razni miskovici pokupuju celu srbiju?!

nisam siguran da sam razumeo ovaj deo sa opismenjavanjem tvojih cukuna... ali nema ni veze... moj pomenuti, najstariji predak je bio svestenik, tako da pored toga sto sam citao njegove rukopise, sama cinjenica da je bio svesteno lice govori o njegovoj pismenosti...
Pokojni Mirko Marjanovic je bio jedan od najbogatijih ljudi bivse Jugoslavije vec 1970-ih.
Preko njegovog Progresa, je u to vreme isla sva trgovina (skoro), sa bivsim Sovjetskim Savezom.
Necu da razglabam dokumentaciju, jer je ovo cista diskusija.
Ako mislis da se to moze izbeci (tajkuni), onda se debelo varas.
Karic se sada izvlaci sa primarnom emisijom.
To je bio upad u platni sistem zemlje. Najgora pljacka, koja se nikada nigde nije desila.
Bivsa YU je imala negde 12 milijardi dolara na racunima gradjana. Svi koji su radili napolje nije im na pamet padalo da drze pare u 'ogavnim kapitalistickim' zemljama.
Ante Markovic, preduzetnik premijer je odstampao konvertibilan dinar i po prvi put se moglo za 7 dinara kupovati devize u banci.
Sloba svemoguci, je naredio stampanje milijardi dolara u dinarima i dao svojim ljudima (Karic je bio samo karikatura) da te pare kupuju.
Za mesec dana u YU bankama nije vise bilo deviza. To je bio takav haos da su i Slovenci odstampali u Ljubljani dinare i presli na Tolar, dok su jos bili u bivsoj SFRJ.
Hrvati se nisu puno bunili, jer im je Ante dodelio jednu ogromnu kolicinu novca kao fol za razvoj turizma.
Bosanci su ispali glupi, jer su u njihovim obracunima Pozderci, Dizdarevici, okomili se na Fikreta Abdica i unistili mu ceo Agrokomerc.
Odnodno stavili pare u djep, a Fikret je usao u minuse koje nije mogao da pokrije pa su ga uhapsili. I unistili Agrokomerc.

To Dzonka nije primarna emisija, to je pljacka nevidjena u istoriji finansija.
Usledile su sankcije pa siva ekonomija, pa rasturanje nasih poslova u inostranstvu, pa zivot naroda, gori od pacova.
Jer za razliku od pacova, mi smo morali da saljemo i nasu decu,da ginu, kao danak u krvi za ogromnu komunisticku pljacku. Smile

Jedna od stranaka koja je palila i podrzavala tu politiku pogibije su bili Srpski Radikali.
Ja kao malo prostiji Lala, ne znam sta je primarna emisija, ali jaaaaako dobro znam sta je pljacka.
Jer se kod nas pojavila ta radikalska misao jos 45-e, sa pljackama, silovanjima i otimanjem blata od kojeg smo ziveli.
Ta su govna, mrak Srpstva. Oni su danas Nikolici, Seselji i ostala gamad mracnih namera.
Njima nije savetnik kao nama, Vatikan i CIA, oni se savetuju sa Satanom licno. Smile Smile Smile

A tajkuni tek slede. Rumunija i Bugarska, kao najsveziji primeri imaju rasprodato 60% imovine, a racuna se za 7 godina da to stigne 80%.
Ali ti ljudi ce bolje ziveti a normalan covek to zeli.
Nasi tajkuni ce sve morati da prodaju strancima, iz protog razloga sto nece imati posla.
To se maltene zna sve. Njima je vec presudjeno na jevrejski nacin: Da Bog da imao pa nemao. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:56:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.