Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:29:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 124880 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
znas sta, kad na cedinoj listi bude bio siptar, tada cemo moci da polemiosemo, a za sada Smile
stvar nije ni slicna...a ti to znas.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
znas sta, kad na cedinoj listi bude bio siptar, tada cemo moci da polemiosemo, a za sada Smile
stvar nije ni slicna...a ti to znas.

zadivljujesh me svojim inteligentnim zakljuchcima i nachinom razmishljanja... pa shodno tome postavicu ti jedno pitanje. A jel mozhda Arkan na listi DSS-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Čeda nije nikad bio blizak sa Šiptarom kao ni Beba sa Čumetom.
Đinđić je bio kum sa Markovićem, ali marković nije kriminalac.

A na listi DSSa se nalazi Arkanov treći čovek i to je tragično.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Čeda nije nikad bio blizak sa Šiptarom kao ni Beba sa Čumetom.
Đinđić je bio kum sa Markovićem, ali marković nije kriminalac.

A na listi DSSa se nalazi Arkanov treći čovek i to je tragično.

tatatatiraaaaaa... ma ti kao da si iz LDP-a  Smile
Bagzi lazhe Bagzi lazhe, ali naravno samo u onim delovima svog iskaza koji se ne tichu Seselja. Smiley ma kako da ne.

Palma na listi DSS-a to je tragichno? A Mihajlovic koalicioni partner Slobodana Miloshevica na mestu ministra policije u "demokratskoj" vladi to nije tragichno? A Bane Ivkovic prelazi is SPS-a u neki mali DOS ni to nije tragichno? A MIlosevicev prvi drugi treci...peti chovek u "demokratskoj" vladi ili ti SPS odrzhava "demokratsku" vladu ni to nije tragichno?
A Vuk koji je na sva usta urlao kako ce balijama seci ruke danas ministar spoljnih poslova ni to nije tragichno?
A vas (LDP-ov) koalicioni partner Nenad Canak na prst u bulju sa Nenadom Opacicem narko dilerom ni to nije tragichno?

Izvini jel mi zhivimo u istoj drzhavi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
tragicno je sto SPS odrzava vladu... zato su DS i LDP u losim odnosima sa DSS...
ne znam kako ne razumes da stvarno jeste tragicno i to sto ce arkanovac biti u vladi sa DS i LDP...to je strasno. sta on ti ima da trazi(sem novca) nikom nije jasno
nije arkan na listi DSSa ali jeste njegova politika, sto mu dodje isto.
kad bi sutra dosao lik koji razmislja kao seselj u neku koalicionu stranku DS i bio na nasoj listi, naravno da vise nikad ne bih glasao za DS...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
tatatatiraaaaaa... ma ti kao da si iz LDP-a Smile
Bagzi lazhe Bagzi lazhe, ali naravno samo u onim delovima svog iskaza koji se ne tichu Seselja. Smiley ma kako da ne.

Bagzi je sam rekao da su ga već terali da ispriča kako su Čeda i Beba ubili Đinđića.
Tako da ne znam zašto bi mu verovao za nebulozne priče vezane za Čedu.
Sa druge strane za Čovića i Šešelja smo već čuli i znali, fali samo Koštunica.

Citat
Palma na listi DSS-a to je tragichno? A Mihajlovic koalicioni partner Slobodana Miloshevica na mestu ministra policije u "demokratskoj" vladi to nije tragichno? A Bane Ivkovic prelazi is SPS-a u neki mali DOS ni to nije tragichno? A MIlosevicev prvi drugi treci...peti chovek u "demokratskoj" vladi ili ti SPS odrzhava "demokratsku" vladu ni to nije tragichno?

Ne, zato što je Mihajlović bio nužda, baš kao i taj treći čovek SPSa, a Arkanov ubica koji je na listi DSSa nije nužda.
Citat
A vas (LDP-ov) koalicioni partner Nenad Canak na prst u bulju sa Nenadom Opacicem narko dilerom ni to nije tragichno?

Opačić je dok je Čanak bio vlast otišao u zatvor.
Takvu vlast ja hoću, vlast koja ne štiti "svoje ljude" već oni zaglave iza brave.
Inače svi ljudi koji su čuvali političare 90ih su bili sa one strane zakona.

Citat
Izvini jel mi zhivimo u istoj drzhavi? Smile

naravno, samo joj želimo različitu sudbinu.
Ja joj želim da bude moderna i razvijena, a ti?
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
tatatatiraaaaaa... ma ti kao da si iz LDP-a Smile

Bagzi je sam rekao da su ga već terali da ispriča kako su Čeda i Beba ubili Đinđića.
Tako da ne znam zašto bi mu verovao za nebulozne priče vezane za Čedu.
Sa druge strane za Čovića i Šešelja smo već čuli i znali, fali samo Koštunica.

Citat

Ne, zato što je Mihajlović bio nužda, baš kao i taj treći čovek SPSa, a Arkanov ubica koji je na listi DSSa nije nužda.
Citat

Opačić je dok je Čanak bio vlast otišao u zatvor.
Takvu vlast ja hoću, vlast koja ne štiti "svoje ljude" već oni zaglave iza brave.
Inače svi ljudi koji su čuvali političare 90ih su bili sa one strane zakona.

Citat
Izvini jel mi zhivimo u istoj drzhavi? Smile

naravno, samo joj želimo različitu sudbinu.
Ja joj želim da bude moderna i razvijena, a ti?

Pa odluchi se vec jednom, ili bagzi lazhe ili bagzi ne lazhe a ne da se tu hvatash za delove iskaza kako tebi shta odgovara, pa kad oplete chedu i bebu onda lazhe a kad oplete seselja i covica onda je andjeo koji govori samo istinu, pa ne ide to bash tako selektivno kako tebi i ostalima iz LDP-a odgovara.

Chija je nuzhda bio Mihajlovic? I koliko se to vama kenjalo mislim koliko vam je bila velika nuzhda kad ste zajebali gradjane Srbije koji se godinama bore protiv SPS-a pa ste nam na vlast vratili SPS? Nuzhda je bila samo da ostanete na vlasti i namlatiote josh para.

Ako je Palma ubica zashto ga ne uhapsite ili zashto ga vec niste uhapsili, vidim ti imash saznanja da je nekoga ubio.

Canak nije shtitio Opachica?  Smile Alo derane ja zhivim u Novom Sadu Wink

Modernu Srbiju za kakvu se ti zalazhesh i u kojoj bi na mestu premijera verovatno sedeo jedan kokainski zavisnik i narkomanchina A klase ja zaista ne zhelim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
"Ako je Palma ubica zashto ga ne uhapsite ili zashto ga vec niste uhapsili, vidim ti imash saznanja da je nekoga ubio."

zato sto kostunica hvata samo one kriminalce koji mu smetaju jer ih ima previse, i ne moze ih se jedna vlast otarasiti..
to naravno radi svaka vlast, neka vise a neka manje...
dok je kostunica vlast, palma i ostali su bezbedni...
al, sad ce DSS da postane manjina u vlai pa ce da se hapse samo tako...mada arkanovac ce imati imunitet, pa cemo loviti ostale, a njega cemo za 4.5 god...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
"Ako je Palma ubica zashto ga ne uhapsite ili zashto ga vec niste uhapsili, vidim ti imash saznanja da je nekoga ubio."

zato sto kostunica hvata samo one kriminalce koji mu smetaju jer ih ima previse, i ne moze ih se jedna vlast otarasiti..
to naravno radi svaka vlast, neka vise a neka manje...
dok je kostunica vlast, palma i ostali su bezbedni...
al, sad ce DSS da postane manjina u vlai pa ce da se hapse samo tako...mada arkanovac ce imati imunitet, pa cemo loviti ostale, a njega cemo za 4.5 god...

Cekaj ti i dalje tvrdish da je Palma nekog ubio??? Jel se to desilo nakon silaska sa vlasti prvobitnog DOS-a ili pre toga? Ako je pre zashto ga tada niste uhapsili? Ako je nakon toga zashto ne obavestite tuzhioca???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Poruka radikala Koštunici i Tadiću

Beograd -- Tomislav Nikolić kaže da Srpska radikalna stranka neće ni sa jednom strankom proevropskog bloka praviti postizbornu koaliciju.

Na jučerašnjem skupu u Domu Sindikata posvećenom odbrani Vojislava Šešelja, zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić optužio je Vojislava Koštunicu, Radeta Bulatovića i Borisa Tadića, da su iskoristili svedočenje Dejana Milenkovića u predizbornoj kampanji. Zbog toga je Nikolić najavio da radikali neće sa strankama demokratskog bloka praviti koalicije posle izbora.

"Sada nek saslušaju Koštunica i Tadić šta mi imamo da kažemo. Započeli ste prljavu kampanju, a mi smo u stanju da odgovorimo na svaki vid kampanje - zauvek ste zatvorili knjigu za bilo kakvu političku saradnju sa SRS-om. Možete da se udružujete, ako vam je dovoljno, možete da se obesite, ako vam nije dovoljno, ali mi sa vama nećemo", rekao je Nikolić.

Dejan Milenković rekao je tokom svedočenja da je lider radikala Vojislav Šešelj znao za ubistvo premijera Zorana Đinđića, kao i da su pojedini funkcioneri te stranke održavali vezu sa zemunskim klanom.

Izvor: B92

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:29:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.