Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 03:29:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123246 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Amerikanci imaji Kenedije, a mi Karice  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Joj Boze, video sam PSS plakate po gradu  Smile

"politika za buducnost"  Smile

Bice stvarno zanimljivo ako on napravi neki veci comeback.

Pa, dal' su oni normalni?  Smile

Ma, nek se vrati. Robija place za njim.  Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ajmo malo vise o izborima, vest je stavljena samo u tom kontekstu. Ionako postoji posebna tema o Karicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Ako svi budu isli samostalno, eto nama procenti radikalima...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Mnogo mi se svidja sto je LDP i koalicija nagovestila pricu: mi smo nova opcija, nove ideje. Nece biti anti kampanja, vec kampanja za nove vrednosti. A za reklamne spotove vec znam da ce biti mnogo drugaciji od svih ostalih  Smile

Mnogo mi se ne svidja sto DS (Tadic, postaje jedno te isto) najavljuje anti SRS kampanju. SRS naravno da ce da radi anti kampanju, nemaju oni nista da promovisu. Moram da priznam da sam veceras zbirnuo i na njihov forum i vidim da su se i oni prilicno smorili sto Vucic nije imao neki (barem prividno) opipljiv program za izbore u Utisku.

Dzaba LDPu i 15% ako DS ne ostvari odlicne rezultate na izborima.

« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 02:20:24 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
Ne verujem.. vecini ljudi je LDP prosto i jednostavno ogavan...
Mislim da LDP dozivljavaju kao - onaj skart DS-a

Aj malo budi iskrena. Jel ti je ogavan Cedomir Jovanovic ili LDP?
da si mene pitao, ja bih bez trenutka razmisljanja rekao-ceo LDP... to je jedan tip ljudi...isto kao i SRS...glasaca jedne od tih stranaka prepoznas po nacinu pozdravljanja(ovde malo serem)...jednostavno, svako ko je za LDP mi je...bljak...

Pa barem
do ovde mi je bilo dovoljno...nebitno je da li je osoba glasac DSa SRSa ili DSSa...ovakav pocetak poruke govori mnogo o njegovom odlucivanju...aj da nadjem nesto sto nje najgore...nebitno da li je i to lose..

'Sam ću odrediti kandidata za premijera' - Boris Tadic

a to je nekada bila fina i dobro organizovana stranka.
Smile Smile Smile
a npr. LDP dobije 12%( Smile) sad na izborima, i dobije deal za 2 ministra i potpredsednika vlade...sta mislis, ko ce da bude potpredsednik i ko ce da izabere ministre?? Smile
postoji vrlo valjan razlog zbog kog je tadic to rekao...razmisli malo..zbog koga ljudi glasaju za DS, zbog sutanovica? Smile
LDP=ceda, DSS=kostunjavi, DS=Tadic(i secanje na djindjica)   sta tu ima nejasno i lose?? to je jedna najnormalnija pojava..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Dzaba LDPu i 15% ako DS ne ostvari odlicne rezultate na izborima.

Ne LDP-u nego koaliciji.  Smile

Inace, prognoziram odlicne rezultate DS-u, i dobre rezultate koaliciji.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
Naravno da nisu svi oni koji nisu izašli na referendum automatski glasači LDPa, ali razumem i LDPovce zašto među njima traže svoje potencijalne birače.
Tako da Anea nemoj da se ljutiš ako te LDPovci budu "startovali"(politički naravno) Smile

Ne verujem.. vecini ljudi je LDP prosto i jednostavno ogavan...
Mislim da LDP dozivljavaju kao - onaj skart DS-a

Većini ljudi je svaka stranka odvratna, međutim većina i dalje glasa jer većina shvata da ne živi u bajkama već u realnom svetu gde ne postoje savršene stranke. Smile

U tom kontekstu je logično što će LDP gledati u bojkotaše kao svoje potencijalne birače.

Ako mene pitaš "škart" DSa je daleko bolji nego onaj deo koji je ostao u istom a koji je u stanju da učestvuje u ovakvoj ujidurmi oko ustava.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
da si mene pitao, ja bih bez trenutka razmisljanja rekao-ceo LDP... to je jedan tip ljudi...isto kao i SRS...glasaca jedne od tih stranaka prepoznas po nacinu pozdravljanja(ovde malo serem)...jednostavno, svako ko je za LDP mi je...bljak...

Da citiram par stvari koje si rekao pre par dana:

Citat
ja sam vise puta rekao da posle DS-a najvise podrzavam LDP

Citat
DS je stranka koja zaista najvise nudi, i lose je to sto nas toliko napadate...

ja se obično ne upuštam u polemike sa stranačkim vojnicima, ali ovo što si rekao o tome da su svi koji glasaju za neku drugu stranku "odvratni" neodoljivo podseća upravo na te radikale koje pominješ. To je oblik opterećenosti politikom koji te tera da ti u skladu sa političkim opredeljenjem o nekome kreiraš mišljenje. To je jako loše.

Sem toga šta očekivati od čoveka koji je u stanju da izjavi ovo:

Citat
zato su vam 50% glasackog tela-madjari i pripadnici nacionalnih manjina..oni nisu ni patriote, ni nacionalisti...

Ono što je tragično je to što ove bljuvotine izgovara glasač DSa, što najbolje govori o tom,e kakve ljude danas DS privlači.

EDIT: Izvinjavam se za dva posta jedan za drugim, u pitanju je greška. Trebalo je sve da bude u gornjem postu.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 

Ako mene pitaš "škart" DSa je daleko bolji nego onaj deo koji je ostao u istom a koji je u stanju da učestvuje u ovakvoj ujidurmi oko ustava.
vama ljudi moze 100 da se objasnjava na sve moguce nacine, ali dzaba Smile
imas izjave svih zivih iz DS-a o razlogu podrzavanja ustava...a ako malo razmislis, mozes i sam da nadjes jos po koji razlog...da DS nije podrzao ustav, proglaseni bi izdajnicima, zbog preambule..to ne bi smetalo mnogo, ali bi sigurno nekolik posto glasaca izgubili...a onda caos EU Smile
vas nisu tako okarakterisali sada, jer su to ucinili vise puta u proslosti, a i nisu zeleli da dizu galamu oko onih koji ce galamom da dobiju glasace...

ja stojim iza toga da mi je LDP druga opcija, ali da su ogavni, jesu...svi koji su u LDP i oni koji su u njemu zbog interesa(sto vazi i za sve druge stranke) ali i oni koji su u njemu zbog njihove politike... ako se slazes sa SRS ili LDP po pitanju politike, to mnogo govori o tvom karakteru koji ne mogu odmah da provalim...naravno da se ja ne distanciram d takvih ljudi, ali uvek imam neko misljenje o njima koje se kasnije potvrdi...kada ih dobro upoznam.to mozes da zakljucis p'prateci' postove SRSovaca i LDPovaca na drugim podforumima ovde...ali to nje merodavno..real thing je ipak bolji...

upravo ja nisam ekao da su odvratni svi koji nisu za DS vec svi koji su za SRS i LDP...a vi ste na foru, glasajte za LDP ili za ostale....'kusis' razliku??

a stvarno, sta je lose u ovome sto sam napisao za nacionalne manjine??to sto pripadnici istih nisu nacionalisti ili patriote???stvarno ne razumem..niti sam hteo da ih omalovazavam, jer sam i ja pripadnik nacionalne manjine-makedonac, ali sebe smatram srbinom...naravno da nemam nista protiv nac.manjina...a ovo za madjare je cinjenica...na faxuimam 20 madjara u razredu, i svi koji glasaju su za LDp, tek po koji je za DS...vi ste protiv ujedinjavanja sa RS..to ne moze biti ni malo patriotski...a patriotizam nije los...sta je lose voleti svoju zemlju i zeleti da ona prosperira???plz. objasni zasto su to bljuvotine???
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 03:29:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.