Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 06:13:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 124787 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
rasho, mi ne zelimo vise da mucimo narod izborima i referendumima koji su inace skupi. neka narod glasa na izborima za parlament, pa ce najjaca stranka da pravi ustav u ime gradjana..

@vradovic.
joooj decko, pa nesto sam se setio.
da li gresim ili je i vasa koaliciona stranka GSS glasala za zakon o energetici i radu... kako to da vam oni nisu toliko ogavni a radili su ono sto vam najvise smeta kod DS? Smile Smile Smile Smile
boze, boze... kakvi lelemudi...

U tome i jeste problem sto se u ovoj drzavi nishta ne menja na bolje nego idioti idu iz krajnosti u krajnost. Prvo godinama jedu govna sa ustavom odlazhu rastezhu zavlache uvlache i nemamo ustav, a sad druga krajnost pa ce svaka budala kad dobije cetvorogodisnji mandat da menja ustav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
GSS uopste nije u parlamentu ne znam odakle ti takva ideja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
LDP dobija minimum 10%
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
LDP dobija minimum 10%

I onda je mrmot zamotao chokoladu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
LDP dobija minimum 10%

dobija maximum 10%, a mi uvek idemo na maximum  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
josh se niste ni medju sobom unutar partije dogovorili hocete li 10- ili 10+ a istupate u javnost. sram vas bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
verujte mi LDP koalicija ce biti iznenadjenje na ovim izborma...cak ce se i sam ceda iznenaditi kad bude video koliko ce osvojiti.

Kao sto rekoh na pocetku (+- 2%)

SRS                      - 20%
DSS-NS                 - 15%
DS-SPO                 - 20%
G17+                    - 10%
LDP-GSS-SDU-LSV   - 18%
SPS                       - 8%
Svi ostali                 - 9% (--)

« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 09:00:23 od vradovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Citat
SRS                      - 20%
DSS-NS                 - 15%
DS-SPO                 - 20%
G17+                    - 10%
LDP-GSS-SDU-LSV   - 18%
SPS                       - 8%
Svi ostali                 - 9% (--)

Ti zivis u oblacima mala, i do tebe ne dopire moj glas... Smiley
ceda i radikali priblizno... u kom to paralelnom univerzumu Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Intervju - Miloš Aligrudić, član Glavnog odbora DSS-a
DS, OLADI!
Nemamo mi šta da objašnjavamo Demokratskoj stranci, njoj bi bilo bolje da se manje bavi nama. Šta će biti posle izbora, videćemo!

Neka se DS zapita ko mu predvodi listu, ko bi kod njega mogao da bude stožer okupljanja nove vlade i ko će preuzeti odgovornost kao što smo to mi učinili pre tri godine

Lista DSS - NS osvojiće prvo i drugo mesto, vlada Vojislava Koštuica je definitivno najuspešnija od 1945. godine do danas

BEOGRAD - Funkcioner Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić tvrdi u intervjuu za Press da će koalicija DSS-a i Nove Srbije sasvim sigurno osvojiti prvo ili drugo mesto na predstojećim parlamentarnim izborima! Aligrudić poručuje DS-u da je "bolje da se posveti svojim problemima nego što stalno postavlja neka pitanja".
- Svaka stranka nastoji da na svoju listu stavi najbolje ljude koje ima u svojim redovima pa tako činimo i mi. Ljudi koji predvode listu DSS-a učinili su mnogo u protekle tri godine i nema nikakve sumnje da će građani to umeti da vrednuju 21. januara. Na njoj su Dragan Jočić, Zoran Stojković, Aleksandar Vuksanović, Aleksandar Popović, Zoran Lončar, Vladeta Janković i Sanda Rašković-Ivić.
Da li sastav liste DSS-a znači da ne planirate nikakve kadrovske izmene ukoliko ponovo budete u Vladi?
- Ova Vlada Srbije je definitivno najuspešnija od 1945. godine do danas! Nema nijednog razloga da menjamo tim koji dobija, a imena s početka naše liste na najbolji način su reprezentovala DSS, a samim tim i Vladu Srbije. Takođe, ta imena jasno govore građanima kako ćemo raditi ubuduće. Uveren sam da je Vlada Srbije radila najbolje što je mogla, a s premijerom iz redova DSS-a radiće isto tako i posle izbora.
Demokratska stranka vas je pozvala da kažete građanima da li planirate postizbornu koaliciju sa SRS-om. Pa, da li planirate?
- Znate šta, njima bi bilo bolje da razmišljaju o svom predizbornom programu i o tome ko će im biti kandidat za premijera! Bolje im je da se zapitaju ko im predvodi listu, ko bi kod njih mogao da bude stožer okupljanja nove vlade, ko će preuzeti odgovornost kao što smo to mi učinili pre tri godine! Mi nemamo nameru da Demokratskoj stranci objašnjavamo bilo šta, a bilo bi joj bolje da se tokom kampanje manje bavi nama! Šta će biti posle izbora, videćemo kada se izbore završe.
A Tomislav Nikolić vam je poručio da zaboravite na saradnju sa SRS-om. Šta kažete na to?
- I to je jedna sračunata izjava. Radikali misle da će im takvi nastupi pomoći u kampanji. Ako oni misle da je to dobro, onda neka im bude. Mi se nećemo uplitati u takav vid kampanje.
Ulazite u kampanju nešto kasnije nego konkurencija. Da li će se to odraziti na uspeh vaše koalicije?
- Apsolutno ne! Mislim da kampanja ovog puta neće značiti apsolutno ništa. Siguran sam da bismo i bez kampanje osvojili prvo ili drugo mesto. Eto, toliko sam uveren u naš uspeh.
O. Radulović

Uvek se svađamo na sednicama

Na preksinoćnoj sednici Glavnog odbora vaše stranke bilo je burnih rasprava. Oko čega ste se svađali, oko mesta na listi?
- Od 1992. godine na sednicama Glavnog odbora se uvek vode rasprave. Te rasprave shvatam kao odraz demokratičnosti naše stranke. Znači, uvek se mogu čuti različita mišljenja, ali se na kraju uvek donese zaključak koji bude usvojen ogromnom većinom. Tako je bilo i ovog puta, dakle, ništa neuobičajeno. U svakoj političkoj partiji postoji demokratski naboj, a mi tako funkcionišemo od osnivanja.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Đilas: DSS odluči: mi ili SRS!
Funkcioner DS-a pozvao stranku Koštunice da se izjasni da li će posle izbora s Borisom Tadićem ili Tomislavom Nikolićem!

BEOGRAD - Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Dragan Đilas pozvao je Demokratsku stranku Srbije da se izjasni da li će posle izbora formirati vladu sa strankama "demokratskog bloka" ili sa SRS-om.
- Premijer i lider DSS-a Vojislav Koštunica i ljudi iz njegove stranke kažu da neće ništa da obećavaju nego da će govoriti šta će uraditi posle izbora. Pozivam ih da sada kažu da li će posle izbora ići u koaliciju s Tomislavom Nikolićem ili s Borisom Tadićem - rekao je Đilas.
Upitan da li bi DS posle izbora mogao da sarađuje s LDP-om Čedomira Jovanovića, Đilas je odgovorio da je za DS "prihvatljiva saradnja sa svim stankama demokratskog bloka koje prođu izborni cenzus, pa i sa strankom Jovanovića".
- Samo u atmosferi pozitivne i konstruktivne kampanje možemo posle izbora dobiti vladu koja će biti kao ona u vreme Zorana Đinđića, u kojoj neće biti samo stranačke ličnosti - rekao je Đilas.
Đilas je naveo da je DS sakupio više od 15.000 potpisa građana Beograda za promenu naziva novobeogradskog Bulevara AVNOJ-a u Bulevar dr Zorana Đinđića i izrazio očekivanje da će naziv ulice biti promenjen 21. februara 2007. godine na desetogodišnjicu Đinđićevog izbora za gradonačelnika Beograda. Đilas i potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac otvorili su na Trgu Republike izložbu fotografija s građanskih protesta 1996/1997. godine.
(Ag.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 06:13:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.