Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 22:52:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125606 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stevkec gleda i slagalicu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
ja sam u nedelju kontrolor u Batajnici Smiley

posle idem u stranku da slavimo 10% Smiley

u prilogu, ministar Velja Ilic.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 11:56:23 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Nešto mi se čini da nećete slaviti  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Nešto mi se čini da nećete slaviti  Smile

ma hoce, ne placaju za dzabe 50 eura onom ko sew uchlani kod njih, shta mislish koliko onda placaju onom ko glasa za njih? Ima se mozhe se, to im je svakako jedini nachin da neshto osvoje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
@twice, da puni smo kesa, zato glasajte za nas... ne razumem zasto bi placali 50 evra po clanu u NSu, kad tamo imamo sasvim odlicnu podrsku... a i veruj mi, nema tih para Smile

ja cu slaviti sve sto je iznad 7% Smiley

uputstvo za upotrebu glasackog listica

Biljana Srbljanović

Iako smatram da blog nije zvanični medij i da izborna ćutnja za nas nije obavezujuća, poštujem molbu Dejana Restaka, da mu lažni legalisti ne zajašu za vrat. Sad kada im je vreme da sjašu.

Pa, pre nego što nam zalepe usta, a naivno na javnom servisu, na primer, puste remek delo državnog reditelja (i to svake države sa dovoljno novca za svoje miljenike, od mitinga na Gazimestanu na ovamo), filma u kojem neki prkosni Srbin prkosno pokazuje svoje prkosno dupe neopisivo glupom neprijatelju i time pokaže kako Srbin Kosovo u stvari ne da i onda kada ga upravo daje, da kažem šta ja mislim. Mislim da su izbori važni, jedni od najvažnijih do sada. Mislim da je glasački listić najače sredstvo borbe. Mislim da je svaki glas važan, svaki je odlučujući. I mislim da treba da glasamo po sopstvenoj savesti, ali svesni potpuno posledica. Ovo nije šala. Ovo nije detinjasto prepucavanje oko video spotova, viceva, i-tube zajebancija. Ovo je pitanje opstanka naše zemlje.

Ko smatra da je Kosovo naše, uprkos izgubljenom ratu i kapitulaciji koju smo potpisali, uprkos tome što tamo vec sedam godina o svemu odlučuju inostrane trupe, tamo gde srpski premijer, a ni predsednik, ne mogu ni nogom da kroče, a da predhodno ne potraže i ne dobiju neizvesnu dozvolu od medjunarodne komande nekadašnje srpske pokrajine, neka glasa tako kako misli.

Ko smatra da zavlačenje, laganja i varanje jadnih ljudi koji su ostali da žive u srpskim etnički čistim enklavama, bez ikakve želje, a ni mogućnosti da ikada obnove pokidane veze i ponovo započnu suživot sa većinskim stanovništvom teritorije koju smo, de facto, izgubili kumanovskim sporazumom, ko smatra da je podlo laganje Srbima sa Kosova u lice, da će teritorija na kojoj žive ipak jednom ponovo postati Srbija, ko smatra da je dozvoljeno lagati te ljude, a u svrhu sopstvenog održanja na vlasti, neka tako glasa.

Ko smatra da je premijer Djidjić ubijen "jer se mača laćao", ko smatra da je posao ministra unutrašnjih poslova i generalnog direktora javnog servisa ogleda i u poverljivim, tajnim i protivzakonitim razgovorima sa prvooptuženim za mučko ubistvo njihovog najvećeg političkog konkurenta, neka tako i glasa.

Kome je Ceca slika naroda, ko razume pijane majmune, kako toksinirani pilje u pikslu i dižu ruke u V, samo da mu u Guči na uvo zapišti truba, da mu zasvira možda upravo onaj čiju je cigansku majku psovao, pljuvao, često i batinao na ulicama ama baš svih gradova Srbije, taj neka tako i glasa.

Koga nije bilo sramota Borine pesme, neka glasa, ako ume.

Ali, kome nije bilo dovoljno samo da mu se kaže - ja s pesmom nemam ništa, ja osudjujem bezobzirno vredjanje, a da istovremeno otvoreno planira paktiranje sa onima koji su - baš tako kako su nakaznu pesmu poručili i platili i to Kosovo već odavno svojom impotentnom i kukavičkom politikom prodali, ljude iz ove zemlje najurili, lopove, ubice i secikese veličali, a običan, normalan svet prezreli, taj opet nek glasa tako.

Ko hoće zemlju bez Ratka Mladića, neka glasa tako.
Koga je sramota tuče na Australian Openu, prvog nasilja medju navijačima u istoriji tenisa, zbog koje nas od juče čitav svet ponovo gleda sa neskrivenim gadjenjem, neka glasa tako.
Ko misli da je hrabrost, odgovornost i obaveza reći - Srbija je mala, jer smo je mi sami rasparčali, neka glasa tako.
Kome je dosta laži i ko bi da više proguta tu najveću žabu i to odmah, pa da se i to mučenje završi, pa da mu dete možda ipak zauvek ne ode iz zemlje, neka glasa za ono što mu je važnije.

Moj otac, moja majka, moje kolege i prijatelji, gomila normalnog, običnog sveta oko mene, zgrožena nad idejom da u budućoj vladi mogu, uz pobednike, da sede i glavni predstavnici ove, sadašnje vlasti na izdisaju, glasaće u nedelju vodjeni time.

Moja majka ne hrani nos, moj otac ne hrani venu. Oni u nedelju izlaze da spreče paktiranje sa Legijinim poverenicima, sa plaćenicima sopstvene sujete, sa onima koji će da žrtvuju narod, da bi nebesku Srbiju spasli.

Sedim ovde, u ovoj lepoj zemlji, u koju se nikada ne bih preselila, da sam ikako drugačije mogla i koja mi nikada, nikada, nikada neće zameniti tu, tamo, usranu i moju. Sedim ovde i nadam se.

Izvor: Blog B92
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
O, boze...  Smile

ima li te  Smile

Cak je i on odustao od ove zemlje...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Ko smatra da je Kosovo naše, uprkos izgubljenom ratu i kapitulaciji koju smo potpisali, uprkos tome što tamo vec sedam godina o svemu odlučuju inostrane trupe, tamo gde srpski premijer, a ni predsednik, ne mogu ni nogom da kroče, a da predhodno ne potraže i ne dobiju neizvesnu dozvolu od medjunarodne komande nekadašnje srpske pokrajine, neka glasa tako kako misli.
E stoke jedne, bagro izdajnička  Smile Smile Smile Smile
Treba vam lomiti kosti na svakom koraku  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
DS, LDP, DSS - pitanje je sad!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Jebi ga, izdajnici smo. Ne moze svako da se rodi sa osecajem da je Kosovo srz, nukleus i srce Srbije. To samo mogu nebeski Srbi.

@Annubis

probaj webglasac, mozda ti pomogne Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
O, boze...  Smile

ima li te  Smile

Cak je i on odustao od ove zemlje...  Smile

Ma nije nego smo 50 godina imali komunjare pa nas sad malo kazhnjava za bogohuljenje i daje nam ove NVO i LDP da nam svaki dan skachu po zhivcima. Ja njih dozivljavam kao bozhiju kaznu za 50 godina komunizma. Smiley
Inache narod josh uvek najvishe veruje crkvi.

Citat
@twice, da puni smo kesa, zato glasajte za nas... ne razumem zasto bi placali 50 evra po clanu u NSu, kad tamo imamo sasvim odlicnu podrsku... a i veruj mi, nema tih para

Te pare nisu za vas kojima pertle vire iz Cedine bulje, vama sleduje oralna zavrshnica. Pare su namenjene za kupovinu glasova i angazhovanje novih chlanova. Ne znam shta je za tebe odlichna podrshka ali chisto sumnjam da ste zadovoljni istom, jer ovde chak i SPS broji vishe chlanova od vas. A placate verovatno zato shto ni narkoman dok ne zapadne u krizu nece da vam pridje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 22:52:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.