Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:23:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123011 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ko­so­vo u cen­tar kam­pa­nje

BE­O­GRAD (Be­ta) - Pred­sed­nik De­mo­krat­ske stran­ke Sr­bi­je i pre­mi­jer, Vo­ji­slav Ko­štu­ni­ca, iz­ja­vio je da će cen­tral­no pi­ta­nje pred­iz­bor­ne kam­pa­nje bi­ti pi­ta­nje Ko­so­va i Me­to­hi­je.
On je is­ta­kao da će to bi­ti glav­na te­ma zbog va­žno­sti sa­mog pi­ta­nja za Sr­bi­ju, za oču­va­nje sta­bil­no­sti i mi­ra u re­gi­o­nu i za po­tvr­đi­va­nje pri­vr­že­no­sti Sr­bi­je po­što­va­nju te­melj­nih prin­ci­pa me­đu­na­rod­nog pra­va, po­sta­vlje­nih u Po­ve­lji Uje­di­nje­nih na­ci­ja.
Ko­štu­ni­ca je po­sle sed­ni­ce Pred­sed­ni­štva DSS-a prek­si­noć, ka­zao no­vi­na­ri­ma da će osno­va pro­gra­ma i prin­ci­pa u iz­bor­noj kam­pa­nji bi­ti iz­ve­štaj o ono­me što su Vla­da Sr­bi­je i DSS po­sti­gle od mar­ta 2004. go­di­ne.
"Slo­ži­li smo se i da će na­še po­ru­ke u iz­bor­noj kam­pa­nji bi­ti po­zi­tiv­ne. Da će po­ru­ke ko­je se za­sni­va­ju na su­mi­ra­nju ono­ga što se do sa­da po­sti­glo u Vla­di i što će, uve­ren sam, bi­ti na­sta­vlje­no i da­lje i po­sle odr­ža­nih iz­bo­ra, bi­ti po­zi­tiv­ne", is­ta­kao je on.
Na pi­ta­nje da li je raz­mi­šljao o od­ba­ci­va­nju ko­a­li­ci­je sa Srp­skom ra­di­kal­nom stran­kom, Ko­štu­ni­ca je od­go­vo­rio da iz­bo­ri ni­su odr­ža­ni, a da pra­vi­lo ko­jeg se uvek dr­žao i ko­jeg će se i dr­ža­ti, je­ste da pre iz­bo­ra ne go­vo­ri o to­me šta će bi­ti po­sle njih.
On je uka­zao da su pred­sto­je­ći iz­bo­ri "vi­še od obič­nih", jer će se po­tom iz­gra­di­ti nov, de­mo­krat­ski si­stem in­sti­tu­ci­ja uz pu­no po­što­va­nje ljud­skih i ma­njin­skih pra­va i oču­va­nje dr­žav­nog je­din­stva.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Kako da ne.pa ljudi DS to su takvi lopovi da je to ...pravu imperiju imaju ovako cu to reci i zato i necu da glasam za njih vise

Privredna Komora Srbije.Sta reci mislim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Tadić: Idem u kampanju

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je juče parlamentarne izbore za 21. januar 2007. godine i najavio da će učestvovati u izbornoj kampanji „još jače i snažnije“ nego da su bili raspisani i predsednički izbori, jer neće da dozvoli da pobede „one političke snage i predstavnici onih ideja koje Srbiju vuku u prošlost“.

„Ovde se ne radi o meni, ovde se radi o budućnosti zemlje“, rekao je predsednik Srbije, objašnjavajući da je to i razlog zbog kojeg je tražio da budu odmah održani i predsednički izbori.

„Očekujem pobedu demokratskih snaga, pobedu politike koja je definisana jednim ciljem - članstvom u Evropskoj uniji i poboljšanjem života građana“, naglasio je Tadić.

On je podsetio da su i donošenje Ustava i zakona za njegovo sprovođenje bili rezultat kompromisa, jer je za takve odluke u parlamentu morala da se ima dvotrećinska većina.

„Naravno da je bio kompromis u pitanju i da je svako morao da odstupi od svojih početnih zahteva bar za malo“, istakao je Tadić.

Na pitanje da li će raspisivanje izbora uticati na odluku Kontakt grupe o rešenju za status Kosova, on je odgovorio da misli da je takva odluka već doneta i da ovo neće imati nekog posebnog uticaja.

Tadić je izrazio nadu da će Kontakt grupa nastaviti sa politikom pregovora, jer bi bez njih bila izazvana nestabilnost regiona.

„Nezavisnost Kosova je akt koji bi mogao destabilizovati u dugom periodu čitav region“, upozorio je predsednik Srbije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Hrvati traže garantovana mesta u Skupštini

Predsednik Hrvatskog nacionalnog veća Josip Pekanović izjavio je da od srpskih vlasti očekuje da u parlamentu Hrvatima obezbede tri poslanička mesta, isto onoliko koliko imaju Srbi u hrvatskom saboru.

Pekanović je za novosadski „Dnevnik“ rekao da Hrvati neće biti u stanju da se na izborima izbore za predstavnike u Skupštini, čak ni putem „prirodnog praga“. On je podsetio da su Srbija i Hrvatska 2004. godine potpisale sporazum kojim se obe države obavezuju da će svojim zakonodavstvom obezbediti učestvovanje predstavnika nacionalnih manjina u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti.

Pekanović je prekjuče uputio pismo sa navedenim zahtevima i predsedniku Skupštine Srbije Predragu Markoviću.

Prema njegovom mišljenju, po postojećem izbornom zakonu, samo Mađari i Bošnjaci mogu da učestvuju u izbornoj trci.

Pekanović je dodao i da se zalaže, ako manjinama ne budu garantovana poslanička mesta, za udruživanje svih zainteresovanih nacionalnih zajednica na jedinstvenu izbornu listu.

On je ocenio da model po kojem bi pojedine manjine bile zastupljene na listama „velikih“ stranaka nije dobar, jer takvi poslanici pre svega slušaju partiju u kojoj su, a ne zalažu se za interese manjina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Kako će se ubuduće sprovoditi izbori

Otvaranje kutija 21. januara 2007.

Zakon o sprovođenju Ustava utvrđuje da će parlamentarni izbori biti održani najranije za 60, a najkasnije za 120 dana od dana stupanja zakona na snagu.

Ustavnim zakonom je predviđeno da predsednički, pokrajinski i lokalni izbori budu raspisani do 31. decembra 2007, odnosno najkasnije 60 dana od stupanja na snagu sistemskih zakona.

U slučaju predsedničkih izbora, reč je o zakonima kojima se uređuju položaj i izbori za predsednika Republike, odbrana i Vojska Srbije, spoljni poslovi i službe bezbednosti. Izbor predsednika Republike smatraće se prvim izborom u smislu odredbe Ustava da niko ne može više od dva puta da bude biran za predsednika Republike.

Pokrajinski izbori povezani su sa usvajanjem zakona kojima se uređuje teritorijalna organizacija Srbije, a lokalni sa zakonima kojima se uređuju teritorijalna organizacija Srbije, lokalna samouprava, lokalni izbori i položaj glavnog grada.

Novi sastav Skupštine će tokom prvog zasedanja posle izbora Vlade sa Ustavom uskladiti zakone kojima se uređuje rad zaštitnika građana i ostvarivanje prava građana na obaveštenost, organe Državne revizorske institucije, kao i guvernera Narodne banke Srbije, o čemu možete čitati u posebnom tekstu.

Tokom drugog zasedanja posle izbora Vlade, Skupština će sa Ustavom uskladiti zakone koji se odnose na primenu odredbi Ustava na sudove i javna tužilaštva, odnosno izbor sudija i tužilaca.

Do dana stupanja na snagu novog Statuta Vojvodine, pokrajinski organi i službe nastavljaju rad u skladu sa odredbama važećeg Statuta i odluka Skupštine Vojvodine.

Nova Skupština Vojvodine dužna je da pre usvajanja dostavi predlog novog Statuta na saglasnost Skupštini Srbije najkasnije u roku od 90 dana od dana konstituisanja.

Zakoni i drugi propisi ostaju na snazi do svog usklađivanja sa Ustavom. Opšti rok za usklađivanje zakona sa Ustavom je 31. decembar 2008.

Zakon je usvojen s 210 glasova "za" i 22 "protiv", pa je stupio na snagu proglašenjem na sednici Skupštine.

Praćenje trošenja novca

Kampanja za izbore biće prva posle koje bi trebalo tačno da se zna kako su stranke trošile novac i od koga su dobijale donacije.

Antikorupcijska organizacija Transaprentnost Srbija saopštava da je obrazac, na kom su zajedno radili predstavnici Transparentnosti i Ministarstvo finansija, bivši ministar finansija Mlađan Dinkić potpisao 8. novembra.

U saopštenju se ocenjuje da je odluka ministra da taj akt donese jedan od najboljih primera uspešnosti saradnje različitih aktera u borbi protiv korupcije.

Izvor: B92-Vesti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Izbori - sa ili bez gubitaka

Beograd -- Analitičari se ne slažu da li je Srbija na dobitku ili gubitku zbog dogovora političkih stranaka o ustavnom zakonu i izborima.

Politički analitičar Đorđe Vukadinović kaže da su parlamentarne stranke dogovorom o ustavnom zakonu i izborima tražile i našle formulu i rešenje u kom neće biti gubitnika među strankama i kojim će svi biti relativno zadovoljni. Međutim, analitičar Vladimir Goati ocenio je da je Srbija na gubitku jer će parlamentarni izbori biti održani u januaru, a ne u decembru.

Saradnik Instituta društvenih nauka Vladimir Goati ocenio da je Srbija na gubitku jer smatra da su parlamentarni izbori morali biti održani u decembru, zbog ozbiljnih stvari sa kojima se Srbija suočava na unutrašnjem i spoljnjem planu.

Prema njegovim rečima, odlaganje izbora za januar nije dobro za Srbiju, jer ona "hoda na jednoj, umesto na dve noge" jer se vlada "potpuno raspala".

Goati je rekao da su "dobitnici" iz ovog odlaganja političke stranke i to pre svega neke koje su na vlasti.

Zbog razdvajanja predsedničkih i parlamentarnih izbora, prema Goatijevim rečima, na gubitku će biti najpre poreski obveznici, a profitiraće radikali, socijalisti i Demokratska stranka Srbije.

Goati je uveren da će, uprkos razdvajanju parlamentarnih i predsedničkih izbora, Srbija u januaru imati dve "mega stranke" DS i Srpsku radikalnu stranku, dok će Demokratska stranka Srbije, sa 10 do 15 odsto osvojenog biračkog tela "imati ugodnu poziciju da bira izmedju radikala i demokrata".

Vukadinović: Bez gubitka

Vukadinović je rekao da je neosnovana teza da je Demokratska stranka, koja se zalagala za istovremeno održavanje parlamentarnih i predsedničkih izbora u decembru, mnogo popustila i izgubila tim dogovorom.

"Ta teza se plasira pre svega u propagandne i predizborne svrhe iz krugova bliskih toj stranci. DS je dobio izbore za koje se godinama zalaže i to samo nekoliko nedelja od datuma koji je tražio", kaže Vukadinović.

"I Demokratska stranka Srbije je relativno zadovoljna jer će na izbore ipak izaći s jednim važnim ispunjenim predizbornim obećanjem, a to je usvajanje Ustava", smatra on.

"Na čelu heterogene i manjinske vlade DSS se nekako dokopao izborne godine i izbegao utisak da je Vlada pala jer su izbori došli logično posle usvajanja Ustava", rekao je Vukadinović.

"Socijalistička partija Srbije je uspela da malo pomeri termin održavanja izbora i tako dobije nešto vremena za pokušaj stranačke konsolidacije, a Srpska radikalna stranka je uspela da razdvoji održavanje parlamentarnih i predsedničkih izbora i da demonstrira nepopustljivost prema željama DS-a i međunarodne zajednice", kaže on.

Vukadinović ocenjuje da G17 plus u poslednji čas uspela da reafirmiše svoj opozicioni potencijal i da je pokazala kakav-takav privid doslednosti kada je reč o ostavkama ministara iz te stranke.

Izvor: B92-Vesti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
Vučić: Svi drugi su isti
R. Ognjanović, 11. novembar 2006

- ILI će građani da glasaju za nas ili je svejedno za koga će drugog, jer su svi ostali potpuno isti i slobodno mogu da se ujedine odmah - poručio je generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić, i najavio da će izborna kampanja ove stranke biti "kratka i efikasna".
     - Imamo jedan jedini cilj: da pobedimo lažne narodnjake, lažne demokrate i ostale i da sami formiramo vladu.
    ]
Smile na koga vas podseca ova izjava??? ovo je ono o cemu ja govorim duuugo ovde.  Smile
'svi su oni isti, mogu svi zajedno u koaliciju sa radikalima... khm(vanja)....khm..LDP...  Smile

moja procena, u granicama:
SRS             33%-36%         
DS              26-28%             
DSS(& CO)   20-22%           
LDP(& CO)    5.5-6.5%           
SPS              3-6%             
G-17+          3-5.5%           
ostatak ne prelazi...
SPS i G17 su pod velikim znakom pitanja, njih samo ooooodlicna kampanja moze da spasi...
voleo bih da razlika izmedju DS i DSS bude jos malo veca, ali sam skeptik...sve zavisi od nacionalnih manjina(sto se tice premijera) i LDP-a...
ipak mislim da je prerano za neke  ozbiljne prognoze....kampanja tek pocinje, a sta ce asd sve da ispliva(istine i lazi)...ni bog ne zna..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
SPASIOCI NA VIDIKU!!! Smile
Re­ši­će­mo "Gor­di­je­ve" čvo­ro­ve
11. novembar 2006

BE­O­GRAD (Be­ta) - Ko­a­li­ci­ja ko­ju či­ne Li­be­ral­no de­mo­krat­ska par­ti­ja (LDP), Gra­đan­ski sa­vez Sr­bi­je (GSS), So­ci­jal­de­mo­krat­ska uni­ja (SDU) i Li­ga so­ci­jal­de­mo­kra­ta Voj­vo­di­ne (LSV) iz­ra­zi­la je u subotu oče­ki­va­nje da će po­sle iz­bo­ra u ja­nu­a­ru pre­sud­no uti­ca­ti na for­mi­ra­nje par­la­men­ta i de­mo­krat­ske vla­de.
Pred­sed­nik LDP Če­do­mir Jo­va­no­vić re­kao je na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re u Be­o­gra­du da se ko­a­li­ci­ja LDP, SDU, GSS i LSV ne ba­vi pi­ta­njem iz­bor­nog cen­zu­sa, ne­go za­u­zi­ma­njem po­zi­ci­je za pre­su­dan uti­caj na for­mi­ra­nje vla­de ko­ja ne bi za­vi­si­la od Vo­ji­sla­va Ko­štu­ni­ce, To­mi­sla­va Ni­ko­li­ća, Vo­ji­sla­va Še­še­lja i cr­kve.
Jo­va­no­vić je re­kao da po­li­tič­ki pri­o­ri­tet ove ko­a­li­ci­je ni­je ob­ra­čun sa kon­ku­ren­ci­jom, ne­go de­fi­ni­sa­nje ja­kog si­ste­ma vred­no­sti ko­ji će po­nu­di­ti od­go­vo­re na sve pro­ble­me i re­ši­ti "gor­di­je­ve" čvo­ro­ve Ko­so­va i Ha­ga. Po­treb­no je utvr­di­ti i od­go­vor­nost za po­li­tič­ko de­lo­va­nje u Sr­bi­ji, za ono što se de­ša­va­lo 5. ok­to­bra 2000. i iz­me­đu iz­bo­ra od 2003. i ja­nu­a­ra 2007. go­di­ne, re­kao je Jo­va­no­vić.
Pri­o­ri­tet je i ot­kri­va­nje svih či­nje­ni­ca o ubi­stvu pre­mi­je­ra Sr­bi­je Zo­ra­na Đin­đi­ća i sud­skog pro­ce­sa za to ubi­stvo, do­dao je li­der LPD.

Izvor: Novosti
« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 04:17:41 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Mislim da bi trebali da napravimo neke koalicije na nivou burek foruma Wink

aj sad ja treba da lupim koliko ce ko osvojiti %

(sve rezultate uzimajte sa +/- 2%)

SRS -                                                                  30%
DS (i Ljajic i tolerantni, i SPO ako upadne i ostali...) -  28%
DSS (i svi seljaci i narodnjaci) -                                 17%
LDP, GSS, SDU, LSV -                                             9%
G17+ -                                                                 5%
SPS  -                                                                  4%
ostali -                                                                  7%

po objavljivanju konacnih koalicija opet cu dati svoju prognozu.

Takodje ispod mog avatara mozete naci slogan LDP kampanje  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
razmislite o tome da na zadnjim izborima je 25% glasova odvukao PSS i da ce dosta tih (neopredeljenih tj setaca) da ode ka nekoj novoj opciji a po meni je to ova koalicija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:23:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.