Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:09:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123785 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Coolrunner-
Ovo je sve vezano za izbore

Vradovic

Ti poredis na istoj ravni, drzave clanice USA, koji su sastavljeni od konca i konopca iz celog sveta pre 230 god odmah kao USA, (poznatije i kao Euro-trash) i nacije sa istorijom od 2000 godina.(Srbija preko 1000!)
To nisu babe i zabe, to su slonovi i planktoni.

Elementary, my dear Watson!

Sedi, jedan! :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ne brini se Rasho sve ide po planu.

Posle ovih izbora bicemo Evropi jos blize. Kosovo ce konacno dobiti slobodu, izvinicemo se Hrvatima, platicemo odstetu Bosancima, priznacemo genocide i krenucemo ispocetka i  bice nam mnogo lakse.

Jedva cekam da dodju izbori!

EDIT: Uhapsicemo fasistu R.Mladica i Karadzica!
« Poslednja izmena: 13. Nov 2006, 22:31:01 od vradovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Naravno da ne mrzim sve sto nije srpsko, ali srpsko je UVEK na prvom mestu, isto kao i tebi voljenoj USA kao i svakoj drugoj normalnoj ne-banana, ne-offshore drzavi.
Smile Smile Smile Smile
meni voljenoj USA....joooooj, umri sine razveseli majku!  Smile
@rasa_zemun

Vidis raso ti kazes "isto kao i tebi voljenoj USA"

USA = United States of America

Znas kad bi oni sa Floride rekli FLORIDA je uvek na prvom mestu? Uvek bi rekli USA!!! AMERICA jedna jedina braca iz cele Amerike.

Tako isto i ovde. EU = Evropska Unija.

Znaci treba sto vise smanjiti uticaje lokalnih zemalja kao sto je bosna, srbija, hrvatska, alanija, madjarska itd... i pojacati uticaj
Jednog naroda
Jedne zemlje
Jedne himne
Jedne valute
Jednom vojskom
Jednim drzavljanstvom
Jednom granicom
Jednim pasosem
Jednim presednikom

EVROPSKA UNIJA

I dosta vise sa time mi smo Srbi mi smo Hrvati i slicno ... mi smo svi jedan narod EVROPLJANI i nama su braca i albanci i madjari i hrvati itd...

i zato gradjani treba da prepoznaju na sledecim izborima opciju koja ce raditi na tom putu!
ekvivalent LDP utopija
kad kazem da ja podrzavam nasu evropsku perspektivu, molim da me ne shvatite kao jednog od ovih....
izvinucemo se svima zbog onoga sto je sloba radio?!?!?!?! Smile
sad stvarno pocinjem da verujem u ono da je nekom pohvala kad mu kazes da je glup...
_______________________________________________________________________________________________________________________

Tri vodeće stranke već razmišljaju o kandidatima
Počela trka za premijera

Iako je do parlamentarnih izbora ostalo više od dva meseca, tri najjače stranke u zemlji - DS, DSS i SRS - već imaju svoje kandidate za mesto predsednika buduće vlade Srbije.

Radikali i DSS, kako sada stvari stoje, predložiće lidere stranaka Tomislava Nikolića i Vojislava Koštunicu, dok se u DS nezvanično pominju mnoga imena. Prema našim saznanjima, predsednik Tadić najozbiljnije razmišlja da za ovu funkciju kandiduje Ivana Vujačića, ambasadora naše zemlje u Vašingtonu. Vujačić, osim stručnosti, važi i za izuzetno tolerantnog čoveka. To bi, kako nam je objašnjeno, bio prihvatljiv predlog i za sadašnjeg premijera Koštunicu, u slučaju da DSS ne bude u prilici da predlaže svog kandidata.

U stranci se, osim Vujačića, nezvanično kao kandidati za premijera pominju i Gordana Matković i Božidar Đelić, koji su bili ministri u vladi DOS - Matkovićeva je bila ministar za socijalna pitanja, a Đelić ministar finansija.

- Rano je govoriti o funkcijama, sačekajmo rezultate izbora. Verujem u pobedu DS i da će Tadić predložiti kandidata za premijera. Što se mene tiče, imam dva principa. Jedan je da se „ne trpam“, a drugi je princip Džemsa Bonda „nikad ne reci nikad“ - kaže za „Blic“ Božidar Đelić.

Bivši ministar finansija trenutno je direktor „Kredi agrikol banke“ za istočnu Evropu, gde ga ugovor obavezuje da se ne može baviti politikom dok je na tom mestu.

- Biznis i politika su nespojivi. Kad sam došao na ovo mesto, napravio sam pauzu u političkom angažmanu. Ako bih se vratio u politiku, morao bih odustati od biznisa - zaključuje Đelić.

Lider demokrata Boris Tadić nedavno je rekao da ova stranka ima više dobrih kandidata za ovu funkciju. U intervjuu Fonetu on je izjavio da će sam odrediti ko će biti kandidat za mandatara: „Obaveza budućeg premijera biće da vodi državnu politiku koja će biti dogovorena na demokratski način i taj čovek, ili žena, imaće obavezu da svakog dana ispunjava svoje obaveze.“

Portparol DSS Andreja Mladenović najavio je juče da će kandidat ove stranke za mandatara buduće vlade biti njen lider i aktuelni premijer Vojislav Koštunica.

- Ta odluka je doneta na sednici Predsedništva stranke i predstavlja naznaku u kom smeru ćemo voditi kampanju. Koštunica je jedini kandidat i druga imena nisu pominjana. To je najbolje i najlogičnije rešenje, jer se u protekle tri godine pokazalo da je Srbiji na mestu premijera potrebna ličnost koja ima državnički kapacitet - rekao je Mladenović za „Blic“.

Aleksandar Vučić, generalni sekretar SRS, izjavio je za naš list da ta stranka još nije odlučila ko će biti njen kandidat za premijera, ali „pretpostavlja da će to biti Tomislav Nikolić“.

Demokrate, radikali i DSS su i jedine stranke, ako je suditi po istraživanjima javnog mnjenja, koje imaju šanse da se bore za ovu funkciju.
izvor: www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A kad se probudis, doktor ce ti dati tvoje plave i crvene pilulice da ti bude bolje...

Drago mi je da takvi likovi cine okosnicu i clanstvo LDP, dobro dodju cirkuzanti da malo razgale narod...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A kad se probudis, doktor ce ti dati tvoje plave i crvene pilulice da ti bude bolje...

Drago mi je da takvi likovi cine okosnicu i clanstvo LDP, dobro dodju cirkuzanti da malo razgale narod...
prva pametna stvar veceras izgovorena(napisana) sa tvoje strane...svaka cast, popravljas se... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Markic,

Jel to odlika pravih "demokrata", cin neko nije naucio vasu pesmicu i misli svojom glavom, treba da umre, da ga nema, da se skloni, razlicitost misljenja se ne tolerise, protivnike ukloniti, istrebiti, osuditi, zatvoriti,...:-)

Hehehe!

Fasizam !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Nenad Canak je obecao da ce ugasiti Srpsku Radikalnu Stranku ako dodje na vlast ....mmmmm.......jedva cekam...!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Markic,

Jel to odlika pravih "demokrata", cin neko nije naucio vasu pesmicu i misli svojom glavom, treba da umre, da ga nema, da se skloni, razlicitost misljenja se ne tolerise, protivnike ukloniti, istrebiti, osuditi, zatvoriti,...:-)

Hehehe!

Fasizam !
hehehe!

Glupost(je neunistiva)
da li si primetio nesto malo zeleno okruglo sa nekim detaljima belog po sebi posle mog kpomentara??izgleda nekako ovako : "  Smile "
razmisli sta to znaci...pa se javi ovih dana...

sta bre ti mislis svojom glavom??ti mene ubedjujes da ja volim USA?!?!?! bas lepo...toliko o slobodi misljenja...sutra ces da me ubedis da ne volim sladoled... Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@Kraljevicu, komentar ti uopste nija na mestu.

@Rasha, iako si odgovorio na prozivku, nije ni tvoj o fasizmu na mestu.

Ajde se lepo potrudite da se tema vrati na pravi kolosek, da ne bude samo recycle, recycle, recycle...A meni nije tesko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Tema su izbori: predizborne kampanje, koalicije, njihovi programi, prognoze i procenti...Ne rasprave za malu decu, i prepucavanje...

Nastavite li sa medjusobnim vredjanjem, doci ce do ozbiljnijeg sankcionisanja krsenja Pravilnika. Ne zanima me ko je prvi poceo, ciji je otac jaci, ko ima duzi "ponos" i ostali ego-tripovi, zavrsite sa tim odmah. Ili diskutujte normalno i civilizovano ili nemojte diskutovati uopste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:09:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.