Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:58:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlament Srbije kao ogledalo vlasti  (Pročitano 15754 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Izvinjenje RTS-a

Direktor Televizije Beograd Nikola Mirkov uputio je juče izvinjenje Skupštini Srbije zbog tonskih smetnji koje su nastale u direktnom prenosu tokom izlaganja poslanika Velimira Ilića. "Do mešanja tona Prvog i Drugog programa Radio-televizije Srbije tokom izlaganja narodnog poslanika Velimira Ilića došlo je usled greške tonskog realizatora prenosa", navodi se u izvinjenju Mirkova upućenom predsednici parlamenta i poslaniku Iliću. RTS smatra da su ovakvi profesionalni propusti i greške neopravdani u programima televizije u koju građani Srbije imaju najviše poverenja, i da je suspendovan "tonac" zbog propusta do kojeg je došlo, navodi direktor TV Beograd.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Meni stvarno nije jasno kako se RTS i RRA nisu odlučile na odloženi prenos u kome će se cenzurisati takve neprimerene reči kao što su uvrede i kletve. To bi olakšalo kontrolu cirkuzanera za govornicom jer njihovo glupiranje ne bi dospelo do javnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Kako uvek propustim zabavni program... BTW. Pitam se da li gospodja Pop-Lazic i dalje ima problema da opremi decu za skolu sa ubogom poslanickom platom od +100.000dinara
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ахахахаа Радета са говорнице прозива: Ђелић својим говором вређа интелигенцију грађана Србије  Smile Smile Smile

Дефинитивно је РТС прехебао В92... Какав Велики брат какав сурвајвер...
ово је ултимативни реалити шоу - сви учествујемо
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Zena pokusava da bude jos jedna kopija Seselja... tuzno...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Brutalno, prodala je svoje na Kosovu Šiptarima da ne bude u gubitku, prima ogromnui platu i jedino što zna da kaže je da kune druge. Kako onda da je jednog dana iko vidi kao ekonomistu u vladi. Šta bi uradila na pregovorima u MMF, klela upravni odbor, bacala vradžbine na direktora za Balkan,...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Press kaze da je kletve pisao Seki...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米

Ко се плаши клетви увек може да потражи помоћ црних магова и вештица.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 13:08:35 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Vidje... nema medju njima Natase Jovanovic...  Smile
Evo... cak je ostavila samog Nikolica za govornicom...
« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 13:24:24 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung 
Благо нама, када један рват брани Тадића од напада Радикала  Smile Smile Smile

Поставља се питање...а одакле толика потреба да се брани лик и дело Бориса Тадића  Smile

Надам се да је свим Србима који су свој глас дали дотичном Борису Тадићу...мило и драго, када имају прилике да виде, колико је дотични омиљен, код "браће" нам, рвата  Smile Smiley 1

П.С.

За неке комплексе...форум и интернет, у неком тренутку...и могу бити лек
Али..теби дефинитивно треба стручна помоћ  Smile Smile

Па ја реимо...нити знам, нити ме занима ко је ко на политичкој сцени "омиљене" нам рватске....
А ти човече...не само да се бринеш за лик и дело Српског председника...већ се бринеш и за физички изглед, оних којима он није омиљен у границама, као што је теби...
Занимљиво  Smile Smile

Citat
Ova prva je za strogu dijetu a druga za ludnicu.

Чак ти се и дозвољава да вређаш.. Smile

-Дефинитивно, ни луднице, нису оно што су некад биле  Smile
Чим си ти у ситуацији да  браниш лик и дело, омиљеног ти председника , омиљене ти државе и народа...

Ne branim ja Tadića boli me k za njega nego mi nije jasno da ovakve debilke mogu da graču po skupštini takve gluposti kao da su na grani odrasle i odgojene, da ne pominjem skolovanje.

A šta tebi ima da bude jasno, ili ne ...
Koga zabole kurac za to da li je po tebi neko ovakav, ili onakav..
Zašto lepo ne gledaš svoja posla,.. jer nešto ne primećujem da te je bilo ko za bilo šta pitao  Smile
Svoje komplekse i svoju isfrustriranost možeš lečiti na na drugom mestu i na drugi način...

Pa ti sebi daješ slobodu da komentarišeš, ko ti jeste ili nije po volji, na političkoj sceni Srbije
Proterali ste i pobili sve Srpsko u Srpskoj krajini, ..pa ćeš sada i da nam krojiš parlament Srbije, po svojoj volji odnosno svom ukusu..
Možda i ima žutih, kojima to ne smeta...ko zna, verovatno im i godi..
Rvat im brani predsednika ods Radikala  Smile
Ali, ogromna većina Srba, nije ko žuti, ogromnoj većini Srba si i ti, kao i veliki broj tvojih sunarodnika, ...nešto mrsko, nešto što predstavlja oličenje zla i podmuklosti...( Ma ima tema koja govori dovoljno o vama...tema gde su brojne istorijske ličnosti sudile, ko ste i šta ste...)
Da skratim, sigurno niste, neko do čijeg mišljenja nam je stalo....

Ajde smiri se i obavijesti centralu o ovom:

Srbija danas plaća hrvatski konzalting i to jedan od najskupljih.   Smile

http://www.horwath.hr/hr/klijenti/(country)/1

Tijekom desetgodišnjeg poslovanja, mnogi su klijenti poklonili povjerenje Horwath Consultingu Zagreb. S velikim dijelom svojih klijenata Horwath Consulting Zagreb uspostavio je partnerski odnos i ostvaruje kontinuiranu suradnju.

Ovdje navodimo odabranu listu naših klijenata:

Srbija

Agencija za privatizaciju Republike Srbije, Beograd  Smile
Best Men, Beograd
Delta M, Beograd  Smile
Delta Real Estate, Beograd  Smile
Hotel Inter-Continental, Beograd
Hotel Moskva, Beograd
JP Palić - Ludaš
Ministarstvo Trgovine, Turizma i Usluga Rep. Srbije, Beograd  Smile
Sportsko rekreacijski centar Bajina Bašta
Todor, Beograd
Turistička zajednica Srbije, Beograd  Smile
Vlada Srbije, Beograd   Smile

Nabacio sam malo smajlića i ovo sam boldao jer znam da ti voleš taj fazon    Smile Smile Smile

Bravo majstore!   Smile Smile Smile Smile
Izneo si podatak, (za koji iskren da budem, nisam znao ).
Dakle...žuti se i time bave  Smile Smile . Plaćaju rvatsku firmu za šta...( ja mislim da peru pare, do kojih su došli kriminalnim putem ), ...ali da ostavimo sada to po strani..

Šta sada... Smile
Poenta postavljenog komentara, sa tvoje strane, je ..šta  Smile

Jesi li ti to pokušao da daš odgovor, na prosto pitanje, koje je glasilo, da ponovim..;
-Šta tebe zabole, za Srpski parlament i uopšte samu politički scenu  Smile
Ne razumem, šta...nemaš pametnija posla, no da braniš Tadića od Radikala  Smile Smile.., nemaš pametnija posla od komentarisanja izgleda N.Jovanović. V.Radete, ili one ustašice Dulićka beše  Smile . Nemaš pametnija posla, no da meriš čiji je veći, Tadićev, ili Nikolićev  Smile Smile

-Možda je prethodni komentar sa tvoje strane, bio pokušak ukazivanja, na činjenicu, koliko ste vi rvati, omiljeni medju Srbima  Smile
Mislim, ono, možda je to bio pokušaj odgovora na postavljeno ti pitanje, a koje se odnosilo na činjenicu, da ste pobili i proterali sve Srpsko sa prostora SAO Krajine, pa bi sada, da...šta...Branite Tadića i uredjujete Srpski parlament, prema ličnim simpatijama, odnosno antipatijama  Smile
-Ukoilko je to bio cilj...onda se izvinjavam i potvrdjujem ti... DA, pored žutih, postoje i drugi koji se izjašnjavaju ko Srbi, a tebe, tj vas rvate u globalu, doživljavaju kao "rodjenu braću", kao nekoga do čijeg mišljenja im je zaista stalo ( možeš samo zamislit, koliko )  Smile Smile Smile
Ja sam jedan od retkih Srba, koji vas ...što bi se reklo , ne bi ni govnjivom motkom .. Smile

Rvat, ako mi je nešto drago i ako sam zbog nečega ponosan, to je činjenica da su ti Radikali kost u grlu  Smile
Slobodno ti i dalje brani milog ti Tadića i kudi Radikale...
Veruj mi da ne bi voleo da je drugačije

-A, što se tiče tvoje iskompleksiranosti, tvojom opterećenošću Srbima i potrebom da komentarišeš aktuelna dešavanja na političkoj sceni Srbije...
Pa tu, već nema leka  Smile Smile...Vekovima unazad ste vi rvati patili od kompleksa niže vrednosti, vekovima unazad ste se trudili da živite živote Srba...Tako da...to vam je u krvi. Teško da ćeš ti ikada moći živeti bez uplita u stvari, koje normalnog čoveka, verovatno, nikada zanimale ne bi
. Ali...kako bi tebi proteko dan, bez "druženja" ti sa Srbima, ...ako nigde drugde...a ono na forumima  Smile

P.S.

Doduše..primetno je da ima još onih koji su kao i ti fascinirani likom, Nataše Jovanović Smile
Da li se to vi dogovarate...mislim, ono, imate zajedničko delovanje.. Rvati i žuti, zajedničkim snagama brane Tadića od Radikala  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 13:31:36 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:58:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.