Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 07:28:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parkour  (Pročitano 2561 puta)
28. Apr 2013, 16:22:47
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava srbobran
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung GT-I5800
Ovakoo imam 16 od. i povremeno se malo bavim parkourom(ako to mogu tako a nazovem)
Pa sam zeleo da cujem vase misljenje o tom urbanom sportu vase anedote ako ih ima i savete.
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
poruka dole je laz
poruka gore je istinita
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
U suštini, svi majstori tog sporta govore da provedu po nekoliko sati ispitujući teren pre nego što snime neki spot.
Ali klinci vide samo spot u kome oni skaču i to izgleda tako kuuuul i spontano.

Sve u svemu, OK zezanje ali pamet u glavu.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
prvo ..to nije sport..nego beskorisna  vjestina....
tj...mislim..da je to potpuno beskorisna glupost a ne vjestina......koja te moze mnogo kostati....
okani se gluposti-...
« Poslednja izmena: 29. Apr 2013, 09:33:58 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Jedino ako planiraš da budeš Betmen, ili neki drugi superheroj ... onda vidim svrhu .... a sasvim dovoljno je i trčanje i plivanje na ravnom .... za vežbanje i formu ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava srbobran
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung GT-I5800
prvo ..to nije sport..nego beskorisna  vjestina....
tj...mislim..da je to potpuno beskorisna glupost a ne vjestina......koja te moze mnogo kostati....
okani se gluposti-...
Zao mi je sto imam drugacije misljenje ja smatram da je parkour koristan jer  Necu sigurno driblati sa loptom dok kasnim na bus npr.
IP sačuvana
social share
poruka dole je laz
poruka gore je istinita
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ma da..i meni je svasta bilo korisno u 16toj...pa zamalo nisam zavrsio u popravnom domu..
premlacujuci...vrsnjake...i one malo starije.,..zbog toga sto sam mislio da je korisno da svasta znam... Smile
ali u pravu si....problem ce biti...ako se u 20toj budes vozio busom...a ne svojim autom...

sve u svemu...kako i rekoh..niti je to sport..niti je to nesto...sto je korisno...to je vise..
jedan obican ventil..za neku vrstu gimnasticara kojima treba malo veca doza adrenalina..
i nista vise...sve sto bi to primjenio...da brze stignes na bus..se granici sa krsenjem zakona...
kao i sve ostalo s cim mozes da ometes...bilo koga...u normalnoj zivotnoj funkciji...

i da pametnije ti je da driblas loptu...plivas..veslas...i da se bavis nekim timskim sportom..on je
jako bitan u tvojim godinama..tu ces da naucis sta znaci zajednica...drustvo..i sta znaci drugarstvo..
a sa ovim sranjem ces postati cudak...kojem ce se poneko mlad diviti..a poneko zgrozavati...
i da ne pominjem mogucnost...da ne da se povredis..nego da izgubis glavu..i sto je najgore...
mozes jos neke ljude da dodbvedes u nezgodnu situaciju...razmisli malo...
i malo manje  gledaj yubito sranja...debilisanih amera..i slicnih..debila...koji viise ne znaju sta ce sa sobom...

svaki sport je lijep..na svoj nacin..ali ovo nije sport...to je opasna vjestina...koja nije za svakoga....
posebno ne za nekoga od 16 godina...povredjuju se ljudi...u ovome..i ostaju invalidi...sakti...
koji su od 4 godine gimnasticari..i koji
u ovome divljaju vise od dvije polovine  svog zivota...
mnogo cesce nego u bilo kojem adrenalinskom sranju...mada ja tu ne vidim nikakav naboj adrenalina...
vidim samo opasnost po onog tko je izvodi i mnosto ljudi koji se nadju u njegovoj blizini...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
opasna igra opasna
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung GT-S7580
...
Zao mi je sto imam drugacije misljenje ja smatram da je parkour koristan jer  Necu sigurno driblati sa loptom dok kasnim na bus npr.

На шта си мислио кад си ово рекао?

Покушај мало "правописније", молим те.

Мени ово изгледа као скроз детињасти спорт.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2013, 21:55:56 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S Advance

Svako ima pravo na svoje misljenje, ali ti argument ne drzi vodu.

Neces driblati sa loptom da bi stigao autobus ali ces potrchati za njim, sto se u fudbalu takodje radi, i to dosta.
A ako si mislio da preskachesh babe i parkirane automobile po ulici kako bi stigao na vreme za bus, ili da se veresh po banderama kako bi skochio na autobus u pokretu, mislim da su ti ocekivanja malo nerealna  Smile

Znam dechka koji se bavi time (bavio se, kao mladji, sad vishe ne), i kaze da su ekipno isli ali skakali su po parkovima preko klupa i nekih prepreka, a ne sa krovova zgrada i kroz rusevine. Tako da, vodi racuna sta gledas i ko ti je uzor, a najvaznije - koliko su ti visoki ciljevi shto se tiche tog sporta (i figurativno i u bukvalnom smislu)

Ono shto morash znati, ako se vec bavis time, sigurnost u vidu provere terena i poznavanje sopstvene fizichke spremnosti (ali realno, ne ono "ma mogu ja to), kao i dobro zagrevanje mora da ti bude osnova ukoliko ne zelish da konstatno rizikujesh zivot svakim narednim trcanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 07:28:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Parkour

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.