Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:52:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Од кога највише очекујете у новој сезони ?
Каванија
28%  (7)
Ибрахимовића
40%  (10)
Лавеција
20%  (5)
Пастореа
4%  (1)
Вератија
8%  (2)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paris Saint-Germain  (Pročitano 355348 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
nemojte zezati momka, opet odosmo u off
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
jel to 1/2 finale
Da. U drugoj  polufinalnoj  utaknici  igraju Lyon-Sedan.Najverovatnije  veprovi sa Ardena  ispadaju.Mi najverovatnije  prolazimo tako da  cemo    u finalu na  Stade de France-u igrati PSG-Lyon. To je francuski kup.Nije bitno jer smo vec  jedan osvojili  Smile i  samim  tim UEFA  je  obezbedjena  Smile
Eto  vama je  zajebancija sto sam napisao za vest za karte.YUopste mi niste jasni.Odma  kao dal ides na  tekmu,jer dibijam kartu...kakvi ste vi  uf.....ne znam bicu banovan ako kazem.
Pozz petko
IP sačuvana
social share

Allez Paris Saint-Germain do smrti!
Supras Auteuil 1991-Notre Ferveur est sans limite!
Rouge et bleu,seules ces coleurs font notre bonheur!
Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Toulouse-PSG  1-1

U prvom poluvremenu je PSG imao prvi  sansu za  gol kad  je Diane sutnuo glavom na  centarsut Armand-a.Posle samo dva  minuta  ovi isto imaju sansu kad je Mansare sutnuo.To  je sve zanimljivo u prvom pol. + dva  zuta  kartona za  touluse i jedan za Cear-u  .U sustini  prilicno dosadno prvo pol. U drugom isto  opusteno sve do 63' kad je iz akcije gde  je sve odrigano  iz  prve Mendy  dao gol.Prethodno  su  Pauleta i Bourillon sve uradili.Mendy je  inace vec doneo nama  kup jer  je on dao penal za  2:1 protiv Lens-a u  finalu liga kupa.Posle  naseg gola potpuno  cudne  izmene PLG-a  koji  uvodi  dva  omladinca koji ove sezone nisu uopste  igrali.Naime,prvo  izlazi Pauleta  i ulazi Mabiala,posle izlazi Diane  i ulazi Luyindula  i  izlazi Mendy  i ulazi Ngoyi.Strasno! Naravno  pad  u igri  je bio vidljiv i nekako je Paris izdrzao do 90 minuta ali onda  gol Fofane  u 92 minutu za  1:1.Znaci  da  je  bilo  sve  kako treba PSG bi  pobedio jer je to i zasluzio.Ovaj  toulouse nije dobio kuci od 8.; decembra.Koji su to pacenici.I  oni time zasluzuu da  ispadnu.Mislim da  ove  izmene  su  napravljene  da bi  tuluz  izjednacio.Jer  bez Rothena je PSG dosta oslabljen+kad igrate sa  polu B  timom  onda jedino  jadni  toulouse  moze jedva da  izjednaci.Mnogo cudne izmene  PLG-a. Kazem  da je namesten X  u fazonu posto i PSG  i  tuluz imaju o 38,sada vec  39, da onda kad  odigraju X da  se nekolju izmedju sebe nego da svako  sam u preostala dva  kola   uradi sta moze tj. da obezbedi opstanak.tuluz gostuje renu sledecu  gde najverovatnije  gubi.PSG  docekuje  ASSE  koga smo vec dobili.Mislim da  smo  zbog toga sto smo  domacini  u boljem  polozaju nego  tuluz koji gostuje.
Medjutim  imaju jos  dve  super  informacije(rezultata)  Lens  nije uspeo da dobije monaco kuci i  time  su postali  najozbiljniji kandidat za  trecu ekipu koja  ispada.Strasbourg  je  sad vec sigurno ispao jer  su opet popili 3 gola kao i u  prethodnom  kolu  i ostaju na 35  bodova.Evo izjava  Londroa i  Paul  Le Guen-a:
PLG:(inace  dao je vrlo kratku izavu jer je  bio  vidno  razocaran) Usli smo u utakmicu  bod  blagim imperativom.Kad se pogleda na  kraju zasluzili smo tri boda s'obzirom  kako smo odigrali.Zbog toga smo vrlo razocani.Nista nije gotovo i boricemo se do kraja.Psihicki smo stabilni jer smo  stvoril niz  od tri utakmice bez  poraza.Nadam se da  ce  nam se  sve vratiti u  mecu sa aSSE-om.
Mickael Landreau:Odigrali smo sjajan mec,onako kako treba.Osecala se blaga tenzija sve vreme.Postigli smo gol i sve  je kako treba bilo.Tuluz  je dao malo  srecan gol na samom  kraju utakmice  i zbog toga smo jako razocarani.Opstacemo  samo ako u  glavama  budemo mentalno jaki.Sada  predstoji  poslednji mec na Parku  sa ASSE-om  koji  ako dobijemo najverovatnije  obezbedjujemo opstanak.
Slike  jos nisu  postavljane  ali  evo nekih:

-kad Mendy daje  but!

-okaceno  da vidite  suprase.U pozadini vidite donji deo gostujuce  zastave Supras Auteuil-a.Onu  sa kosim napisanim Supras. Smile
Po meni licno direktan  krivac je Paul Le Guen za ovaj razocaravujuci  X,ikao on i  nije los.Uvesti takva dva  igraca  i  izvesti  oba  koja su ucestvovala u akciji  za gol je strasno.I to u  64' minutu odma posle  gola.Stvarno mi nije jasno.Ali  eto i  lens i tuluz  i mi smo odigrali X Znaci  sad  svi mi imamo po 39  bodova astrasbourg 35 koji je  vec  99%  druga liga. S'tim sto mi igramo  sledecu kuci a  tuluz i lens u gostima.Znaci  jedna  od  te dve ekipe izgubi mi  dobijemo i  gotovo.tri boda  kolo pred kraj 99% opstajemo.Evo do kraja   ko s'kim:
PSG  igra sa ASSE-om  kuci i  gostuuje  Sochaux-u.
Tuluz gostuje Renu,sto bi  trebalo  da izgubi i  docekuje Valensijen
Lens gostuje Lilu sto  najverovatnije gubi i docekuje u zadnjem kolu Bordo.
Lens  ima najtezi raspored  do kraja.A i zasluzili su da ispadnu zbog svega ove sezone,najvise zbog metza kuci.
U  utorak  6. maja igramo sa Amiens-om u gostima u 1/2  Francuskog kupa tako  da cemo sigurno slaviti  jos jedno  finale ove godine.Pozz  Opstajemo sigurno! Allez  Paris Saint-Germain!  Smile Smile
Rothen  ce  biti  spreman za sledecu  utakmicu  sa ASSE-om.On je mnogo bitan igrac za nas a  PSG igra bez  njega vec tri kola i dobro je nekako  smo  uspeli i bez  njega.Inace ako neko  ne zna posto sam  dosta ranije  isto  pisao ASSE to  je A.S. Saint-Etienne
Izgleda da  je  novi  predsednik ipak uneo  neku malo bolju atmosferu.Eto  od  kako je tu jdna pobeda jedan X  i sad u utorak  opet  pobeda.Sad  idemo da  zgromimo Amiens. Smile  Pozdrav i pisemo se uskoro. Smile  Sve u svemu dobar je i X ipak igrate sa konkurentom  u gostima i  bude X to samo oni mogu  da placu sto nisu  dobili.Dovidjenja.  Smile Smile Bravo  Paris  Smile Smile
Evo da dodam na ovaj komentar(izvestaj)tekme  i  slike  sa nje:

-1000 nasih  na Municipalu.Suprasi,ATKS(bojkotuju)...svaka cast! Smile

-svaka cast za  ove ribe.Znaci ima  i riba  koje  idu  sa  ultrasima na  gostovanja.Najjaca je  ova sa salom iz 2005 Smile

-Mendy  ga  zabio.To bre!  Smile Smile Smile
-Najbolja tekma Clement-a u sezoni.Odigrao je perfektno.

-Legenda se zagreva.Merci  pedro pour tout!   Smile

IP sačuvana
social share

Da si nevidjeni fanatik, jesi.. Ali da ti je tema najsredjenija i najispunjenija, definitivno jeste Smile... Svaka cast. Smile Smile
Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Koliko vas je bilo ? 1000 ? Smile

Ja konto'o sad će ih biti 3 - 4 hiljade Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Bilo bi  da  Boulogne-si nisu rasformirani i da neke grupe ne bojkotuju.Od  tih 1000 najvise je bilo  Suprasa(mojih).Sledece  godine kad se krene lepo,smireno,sa evropom u  rukama + kad likovi koji su bili u Boysima nadju neko resenje i kad se svi oni  vrate na B-3(kapija z ulaz na tribinu Boulogne-sa) onda ce biti  druga prica.
IP sačuvana
social share

Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
najvise je bilo  Suprasa(mojih).
Tvojih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
vishe ljudi iz Uzica ide  u Kragujevac kad Sloboda igra  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
'Ajde bez zajebancije...

Sto je mnogo, mnogo je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Citat
najvise je bilo Suprasa(mojih).
Tvojih Smile

Pa nisam ja vodja.Kazem mojih zato  sto mi se ta grupa najvise svidja  tj. njihovi stavovi a  i uopste kako prate tekme,korei i sl. A  posto  sam njihov registrovani clan tj. imam broj  i kada  bi,recimo,otisao u  Pariz  i  doso na njihovu tribinu  pokazao bi im taj  broj  i  bio bi  aktivni  clan te grupe.To je kao clanska karta  grupe.Imas svoj ID  i tako to.Inace  kad sam vec pomenuo vodja   im je Christophe. Ima  jos detalja zasto mojih al necu bas  sve da  otkrivam  Smile
Orfa..
Ti si ocigledno slep,ja sam napisao zasto  ima  toliko ljudi na gostovanju PSG-a.Inace Toulouse je trece  najudaljenije  gostovanje jer su skoro na granici  sa azurnom  obalom.Svakako da je zanemarljiv broj ljudi koji nisu hteli da idu iz  ovog razloga al  sigurno ima i takvih.
IP sačuvana
social share

Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Allez PSG !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 344
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq EF 81
Evo  postavicu istorijat moje  grupe Supras Auteuil.Planiram da za svaku grupu uradim isto al posto ima 12-tak grupa toce biti teze.Videcu nesto.Ova tem aje bila,sad jeste i ostace najjaca sa najboljim tekstovima  i  sve  informacije vezane za  klub ce biti ovde.
Smile
IP sačuvana
social share

Ici c'est Paris!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:52:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.