Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 12:53:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Од кога највише очекујете у новој сезони ?
Каванија
28%  (7)
Ибрахимовића
40%  (10)
Лавеција
20%  (5)
Пастореа
4%  (1)
Вератија
8%  (2)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paris Saint-Germain  (Pročitano 355709 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Bas mi  je  drago da  je zivnula tema.Vidim  dosta  ste  pisali,ja  nisam  stigo  ranije da  svima  pojedinacno odgovorim,tako  da  cu sad  napisati sve sto  sam zapazio  da  vas  zanima.
Tacno,Pauleta se povlaci na  kraju sezone,kao sto je  i najavio  prethodne.Cilj mu  je  bio da  ove  godine obori  klupski  rekord  po  broju  golova koji je  bio 100.  i mislim da  ih  je dao Rochetau(tako nesto).Pauleta je ove dao vec  oko  110 tako da  je ispunio  cilj i postao zvanicno najbolji  strelac PSG  u  istoriji kluba.Posebno mi je drago jer  sam svestan   i  ziv i  prisustvujem  takvom istoriskom  trenutku koji ko zna da  li  ce se  ponoviti jer  je Pauleta stvarno bio  legenda na  terenu.Poceo  je  on  ranije jos u  Bordeaux-u  ali je u Parizu pronasao sebe.Evo  cisto da znate puno ime  Paulete je Pedro Resendes Miguel Careiro Pauleta Smile
Sto se tice napada tu imamo Amaru Diane-a  koji je ove sezone dao najvise  golova i imamo Peguy Luyindula-u koji  je  O.K. mozda tokom tekme ne pokaze nesto al je u stanju  da iz senke d dva lagana gola.
Neko gore  rece  da sem Rotena ne treba nikog pominjati,izvini ali  izgleda da nisi  upucen.Slazem se da  je posle  Pauete stvarno Jerome Rothen najjaci  u  PSG-u,ali imaju stvarno kvalitetne igrace.Prvo golman koji  je pet,sest sezona bio u  Nantes-u  doso  je  i  po  meni je  drugi  golman  francuske  iza G.Coupe-a(lyon).Zatim  kao  sto opet  neko  gore rece imaju  Yepesa koga  gotivim zbog  jako  zanimljivog temperamenta,nije prgav al  je  jako  ne prijatan u  startovima  i  stalno  prica sa sudijama.Bekovi  su  S.Armand(drugi  kapiten,posle Paulete) i Ceara koji  je doso iz  Brazila i nije  los,mada nas  je  kostao  tri  boda  protiv caen-au  sred Pariza.Sapleo  se  o loptu   ispred gola,ovaj  iz  caena  dotrcao i  dao  gol..jebiga a  razbili ih  tu tekmu.... Smile :cry:Centralni def. su Yepes i  Zoumana Camara  koji  je letos dosao iz ASSE(saint-etienne)  zamena je Gregory  Bourillon  koji je dosao  iz Rennes-a.Vezni red  je  vrlo osetljiv,ali  je  i vrlo mlad,sto  i nije  lose.Naravno  najzvucniji je  Rothen  tu  su jos Clermont Chantome,iz omladinske ekipe dosao,zatim Jeremy Clement,dosao  zajedno sa  Le Guen-om iz Rengers-a jer  je  PLG(paul le guen)  reko  da  je  jedan od  boljih veznjaka  .Tu  je  jos  Bernard Mendy  koji  je dolaskom Ceare pomeren da  veznog  igraca,inace je bio  desni  bek.Sada se  vrlo  dobro snalazi  na  toj novoj  poziciji.U napadu  sam  vec   rekao  koje  i   sta se desava+  da  samo  potvrdim  liku  koji  se   interesovao za Ngog-a.Tacno taj  lik ima 20-tak godina i  clan  je  mlade reprezentacije  Francuske.Puno ime mu je David Ngog.Jako  dobar  igrac,ove sezone dao mislim  dva,tri gola.Neki  od  ovih u  kupu.A sto se tice trenera mislim da je PLG  odlicno resenje.Em nas  je  prosle  godine  izvuko od sigurnog  ispdadanja do kog nas  je doveo  Guy Lacomb(sadasnji  trener Rennes-a),zatim  je podmladio  ekipu i poceo da stvara igru.Zato kazem treba ga pustiti  da stvara,jer je svima poznato sta je napravio od  Lyon-a.
Kazem ti za ASSE  moguce  je da su  prvi uveli hools i  ultras stil,pa samim  tim moguce da su  prvi poceli  da  prave  dimove,baklje i sl. koree.Realno PSG  trenutno ima  najlepse  koree ,bar u evropi,po  meni.Eno  video sam neko je  ostavio  sliku  Karsud  grupe.O njoj sam  reko  nesto kad  je  bilo  pitanje oko one  parole  za Kosovo.
Pozdrav i sorry ako sam nekog  zaboravio  da zakacim ovim odgovorom  na  vise  vasih pitanja i konstantacija.Pozdrav  svima  a  posebno  pravim Svecima i  onima  koima je samo  od  fudbala PSG u srcu. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Allez Rouge et Bleu!!! Notre ferveur est sans limite-Supras Auteuil 1991 
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Zaboravih u prethodnoj poruci.Sad sam se setio da ste pricali  o  plasmanu  PSG na tabeli  u  prethodnih  par godina.Jeste  da ta  mesta nisu nesto  reprezentativna,ali je PSG u  poslednjih 6  godina igrao  u  4 finala kupa.Oni time izlaze  u Evropu  ,bilo  da su  5,9,14 ili  17.I oni  i  imaju najvise  kupova(CdF-Coupe de France)na taj mislim.On je ujedno i cenjeniji  odma da kazem.Nije to subjektivnost,vec realno on se u Francuskoj vise  ceni od CdL(Coupe de la Ligue)liga kupa jer je ipak Francuski  kup kup svih ekipa  Francuske.Ja se nadam,a nekako sam i ubedjen da  ce sledeca sezona biti potpuno  druga prica.Ipak verujem u PLG-a  samo  da ka Kajzak ostavi,a  to ce ponajvise zavisiti od toga da li ce  29 marta u Parizu  osvojiti kup protiv Lens-a i  time obezbediti UEFA-u sledece sezone. :DPozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Најјачи дресови Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Apsolutno,mada su mi za nijansu lepsi gostujuci dresovi.Beli sa  crvenom straftom po sredini.Isti takav.Meni se  jos pored nasih dresova jos  svidjaju Saint-Etienne-ovi i Toulouse-ovi.Pozz i slika  je extra! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
da je klub dobar kao sto su dresovi gde bi nam kraj bio

PSG Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Sledece kolo igramo u bretanji,tacnije sa Rennes-om u 17:10.Ima prenos na sk+.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Bio  bi nam ove  godine u Moskvi. Smile Smile
Bice  bolje,sad samo da  uzmemo kup.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Мени је ипак домаћи лепши  Smile

Ево гостујућих  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Ma extra su oba.Imam jedno mozda glupo pitanje:Cemu sluzi kod ispod banera sa slicicom PSG .I kako da meni izlaze te slicice ko  vama,to tipa neko na bureku i  sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
То је потпис.

Препоручујем ти да прочиташ правилник форума као и најчешће постављена питања
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 12:53:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.