Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:59:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Од кога највише очекујете у новој сезони ?
Каванија
28%  (7)
Ибрахимовића
40%  (10)
Лавеција
20%  (5)
Пастореа
4%  (1)
Вератија
8%  (2)
Ukupno glasova: 25
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paris Saint-Germain  (Pročitano 355333 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Sorry za  slike.Nadam se da ce  ovde  ostati.O.K al u  buduce necu vise od  dve,tri  slike ostavljati jer nemam.Jedino neke  nove.
Za taj top  prvi put cujem.Bas mi  niko nije reko a  prico sam sa  navijacima iz Pariza i iz  raznih  grupa.Ti  ako  nesto konkretno  znas  napisi.
IP sačuvana
social share
Allez Rouge et Bleu!!! Notre ferveur est sans limite-Supras Auteuil 1991 
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ostaće slike u svakom slučaju, možda budem to malo sredio posle ako me ne bude mrzelo  Smile

A za taj top sam čitao u fanzinu ''Ćao Tifo'' jako davno ...znači pre nekih 16,17 godina otprilike...
100% se sećam da su pominjali naviijače PSŽ-a....ali ostalih detalja ne mogu da se setim, zato sam te i pitao da li je uopšte to tačno ili su kenjali kao što sad to rade ''svet'', ''skandal'' i ostale žute novine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ja jos uvek imam primerke tog casopisa, i sad kad prelistam vidim da su to uglavnom bile izmisljotine. Za "Boulogne Boys" je pisano da su naci ekipa i bilo je pat fotki sa nekim skinsima kako drze neke pit-bulove na lancu, kao navodno su radili intervju sa njima
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
LG L5 II
Ај ако можеш скенирај то за топове  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
dzux_de_lux
Ne moras da se  petljas oko slika nek bude kako jeste,a ja cu videti vrlo uskoro dal je to tacno i o  cemu se radi,jer sam  tako i sve  ostalo saznao oko navijanja u Francuskoj.Vidim  nesto,cujem,prepoznam odma picim po forumima,sajtovima  i sl.  da  saznam  sve vise o tome.
rojrodzer
Za Boys-e  to i  nisu izmisljotine.Oni  su na  80%posto boulogne KOP-a odnosno juzne tribine(zauzimaju mesta  i  na KOP  rouge  i na KOP bleu).Oni su ultra desnicarska  grupa,vodje  im i jesu skinsi a crncima je pristup  toj grupi zabranjen.Mrze se sa  ostalim grupama i cesto  se biju  medjusobno.S;tim sto kad  neko gostuje i kad se biju neke  druge grupe sa gostima  Boys-i ce uvek uleteti  za svoje i zajedno ce da prebiju  goste.Boulogne Boys 1985 je i najveca  grupa PSG  i  ima  registrovanih 1200 clanova.Pretezno su hool stila.Eto ukrtko.Imali  su  oni  raznih prepirki i  bojkota  u  vezi  canal-a + i  uprave ranijih godina... :[115]:Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja jos uvek imam primerke tog casopisa, i sad kad prelistam vidim da su to uglavnom bile izmisljotine. Za "Boulogne Boys" je pisano da su naci ekipa i bilo je pat fotki sa nekim skinsima kako drze neke pit-bulove na lancu, kao navodno su radili intervju sa njima

Biće da su onda izmislili i za taj top  Smile

Kad smo već kod tih fanzina, Ćao Tifa se slabo i sećam...Fanzin KOP koji se ugasio pre bombardovanja nije bio loš po meni. Imao je malo strana, ali lepo je bio odrađen. Nisu pravili lažne intervjuje, a imali su i solidne tekstove o navijačkim grupama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
To je sve u jadnom stanju, pre nekih godinu dana sam ih iskopao, i iz svakog broja fali pola stranica. Ne mogu da skenram jer nemam cime.....  Smile A to za topove nisam nasao, fali dve strane teksta, mada mislim da su to izmislili.
Znam da su BB najveca grupa navijaca PSG i da su nedavno proslavili 20 god. (postavio sam slike u temi o koreografijama), a posto je ovaj PSgbg upucen u desavanja valjda bi nesto znao o tome. Mada je moguce da je pisalo kako kaze Dzuks, svakojake gluposti su tamo lupetali.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Slazem se da uvek ima preuvelicavanja ili baronija ali ovo sto vam kazem  vidim pisalo je i u tim fanzima.A pit-bul je njihov simbol.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla

Biće da su onda izmislili i za taj top  Smile

Kad smo već kod tih fanzina, Ćao Tifa se slabo i sećam...Fanzin KOP koji se ugasio pre bombardovanja nije bio loš po meni. Imao je malo strana, ali lepo je bio odrađen. Nisu pravili lažne intervjuje, a imali su i solidne tekstove o navijačkim grupama
KOP sam imao samo jedan primerak i nije bilo lose uradjeno. Kad se radio Cao Tifo, kako ja kontam, skenirali su slike iz cuvenog Supertifa i onda nabacivali tekst po volji. Jebiga, nije bilo interneta i cuda u to vreme, oni su izmisljali i itervjue sa vodjma nasih grupa, sta onda da ti ocekujem da pisu o Francuzima. Ali, ipak je to bio revolucionarni casopis u to vreme.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Upucen sam ali  ne u  tako davne stvari.Kako kaze moderator to je bilo pre 15-ak godina a ja se skoro tad i rodio,tako da takve stvari mogu da doznam samo od nekoga ko to zna pouzdano   i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 220
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 21:59:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.