Došao boris tadić u jednu gimnaziju, pa pozvao učenike da ga slobodno pitaju šta god im je volja. javi se nikola: - ja imam 4 pitanja: prvo- kome ćete da uvalite železaru? drugo- kako sa 25 miliona evra mislite da napravite novi jat? treće- dokle će vlada da vlada telefonski? četvrto- da li ste vi pre pomilovali žarka lauševića ili mu je ivica dačić napravio pasoš?
u tom trenutku se oglasi zvono, pa direktor škole reče da će posle odmora nastaviti razgovor. Kada su se opet okupili, predsednik pozva đake da opet postavljaju pitanja.
javio se perica: ja imam 6 pitanja: prvo- kome ćete da uvalite železaru? drugo- kako sa 25 miliona evra mislite da napravite novi jat? treće- dokle će vlada da vlada telefonski? četvrto- da li ste vi pre pomilovali žarka lauševića ili mu je ivica dačić napravio pasoš? peto- zašto je zvonilo za odmor pola sata ranije? i šesto- gde je nikola? ? ?
[Edit by canelane: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 19:49:36 od canelane »
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."