Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:15:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Par pitanja u vezi PSP-a  (Pročitano 59717 puta)
Ucesnik diskusija

malo razumevanja i to je to :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
koliko ja vidim sremarko ovde samo rocky zna nesto ostali nula Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

De ste bili Srbi mili

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 582
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
ja znam sa verzijom 1.50,imam karticu od 1 giga i tri igre na njoj NLF street 2, Burnout i Virtual tennis i imam UMD Emulator V0.8C.
pa me zanima sta mi treba da bi bi igrao teken,mortal kombat,def jem..........da li mogu da koristim ovaj stari ili moram da stavljam neki drugi emulator???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.9
pspi je 2.60
a ne znam cemu sluzi ovo sto pise MAC address 00:02:c7:d5:a6:a8 to pise iznad system software
da li tebi to radi i da li mozes da igras sve igrice sto skines sa neta ako ne sve koje ti igras ?
ja sam psp kupio u amsterdamu bele je bije!

pa ako je bele boje, trebalo bi da je japanski, jer se beli proizvode u Japanu, a to znaci da ti na poklopcu ispod UMD-a pise TA-082,ako se ne varam, a mozda je samo maska promenjena...da li si proverio to?
ako ne pise nista dobro je...
tvoj prvi korak je da upgradujes na 2.71 FW. pa onda pratis onaj mali tutorial sto sam napisao nekoliko postova gore.
-------------------------------
sremarko:
posto imas 1.5 PSP odmah mozes da uradis upgrade na 3.03 OE-A Custom Firmware. Uradi to sto pre i moci ces da igras sve igre koje imas, jer podrzava i one najnovije i najstarije...a mozes i da igras PSX igre koje rade full speed preko emulatora...
UMD emulatora i ostali crap slobodno izbrisi, jer su daleko zastareli i podrzavaju samo one, ali bas najstarije igre...
plus je ovaj custom firmware mnooogo laksi za upotrebu, igre pokreces direktno iz GAME menija, kao i homebrew stuff i imas mnostvo drugih opcija koje 1.5 Firmware nema, kao da menjas pozadine na pr.
a ako bas hoces da se zadrzis na 1.5 firmware-u, da bi igrao sve najnovije igre moras da instaliras devhook 0.51 i da skines komponente potrebne za njegov rad...ali ni on ne podrzava sve igre,izuzetak su bas najnovije, svi su presli na Custom Firmware...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 17:28:22 od rocky123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

De ste bili Srbi mili

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 582
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
rocky123 pa gde mogu da uradim upgrade na 3.03 OE-A  ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.8
mislis,gde da nadjes fajlove potrebne za upgrade?
http://pspupdates.qj.net
tamo ima sve sto je potrebno iz tutorial-a.hteo sam da dodam linkove i slike na tutorial ali me malo mrzelo,dodacu neki drugi put... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

De ste bili Srbi mili

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 582
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
rocky123 ti bas dosta znas o psp sto ne unovcis to znanje ??? jel imas mozda kolekciju igara ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
[img][/img]rocky ako mislis na samom psp-u gde pise umd tu mi ne pise nista ili mislis kada otvorim poklopac za disc?
kada budem upgradovao na 2.71fm pa posle sve ono sto si napisao nece nista da mi se poremeti........mocicu da gledam slike kao i sada ,da gledam filmove i ostalo ???
e ako te gusim reci mi gde mogu vise da procitam o psp-u !!!
tek sam kupio pa nemam pojma bas nista o njemu a nebi voleo da ga sprzim Smile odvojio sam lepe parice za nase standarde .....slozices se sa tim:) video sam psp u bigaplle prodavnici traze 2100din. da ga oni nabudze..... Smile
hvala jos jednom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
sremko kako to umd emulator pa ko je to napravio ja sam mislio da nema kopija umd-a ako ja dobro razumem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.8

evo tu treba da pise TA-082,kada budes updateovao na 2.71 moci ces da radis sve sto si dosada radio,da gledas filmove,da slusas muziku,pregledas slike,a  kada budes upgradeovao na OE-A CUstom Firmware,imaces jos vise opcija...
tako da big apple zaboravi,ako sve budes uradio kako treba, nema sanse da se bilo sta desi...
ali opet,postoji sansa 1:100000000 da se desi brik,onda nema pomoci...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 23:31:28 od rocky123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.8
rocky123 ti bas dosta znas o psp sto ne unovcis to znanje ??? jel imas mozda kolekciju igara ???
pa imam jedno 50-tak igara,i nije bas nesto, samo igram emulatore i igram PSX igre...
ako si mislio na originale,imam samo ridge racer, bio mi je potreban do skoro da pokrecem isoe preko njega,ali kada je izasao ovaj novi Custom Firmware,on mi samo skuplja prasinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:15:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.