Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:19:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papucar  (Pročitano 28088 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ima vremena, do 2016. godine ces definitivno promeniti misljenje... rekosmo za 10 godina negde u moru postova Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 14:17:35 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S Advance
U sveze zakljucanoj temi o papucarima, gospodjica (ispravite me ako gresim) lolana je napisala da je papucar, citiram:

Citat
Muskarac koji radi sve po kuci i od kojeg zena zaradjuje vise .

Iz prva sam misliio da se radi o sali, ali kada sam joj napomenuo da je zaboravila smajli, naglasila je da nije ni htela da bude duhovita, odnosno, da je to mislila ozbiljno...

Pitanje: Sta vi mislite o njenom odgovoru, najpre u celini a potom samo o podebljanom delu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Nikad mi nece biti jasni muskarci koje trpe psihicko maltretiranje od strane svoje partnerke, to kontrolisanje, zabranu izlaska, insistiranje da butu ko vezana creva...A malo po malo pa vidim ili cujem za tako neki primer...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
U sveze zakljucanoj temi o papucarima, gospodjica (ispravite me ako gresim) lolana je napisala da je papucar, citiram:

Citat
Muskarac koji radi sve po kuci i od kojeg zena zaradjuje vise .

Iz prva sam misliio da se radi o sali, ali kada sam joj napomenuo da je zaboravila smajli, naglasila je da nije ni htela da bude duhovita, odnosno, da je to mislila ozbiljno...

Pitanje: Sta vi mislite o njenom odgovoru, najpre u celini a potom samo o podebljanom delu?

Mora da si papucar pa si se pronasao cim pitas druge sta misle,a svoje misljenje ne iznosis.
Zaboravila sam da dodam i to da papucari obicno nemaju svoj stav i misljenje . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
Ja se ne slazhem, ni sa podebljanim, ni sa nepodebljanim. Za mene je papuchar onaj koji ne ume seksualno da zadovolji zhenu, iliti po nashki da je istera iz pameti.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

A sta mu je podebljano majke ti ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
Ja se ne slazhem, ni sa podebljanim, ni sa nepodebljanim. Za mene je papuchar onaj koji ne ume seksualno da zadovolji zhenu, iliti po nashki da je istera iz pameti.

Sa tim da to moze da se nauci/uvezba/usavrsi, a to da te ne vrti bas svako oko malog prsta, tesko... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97

A sta mu je podebljano majke ti ?

Nije teshko pogledati lolana.  Smile Podebljano je da zhena zaradjuje vishe, i chovek ja to naglasio. Ja se sa tim ne slazhem, a ne slazhem se ni sa ostatkom tvoje izjave.

@osma

Samo sam hteo reci da ce zhena uvek poshtovati mushkarca koji je seksualno zadovoljava. Mozhda nece uvek ostati sa njim, ali ce ga poshtovati. Da ne ulazim sad u teshke filozofije.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S Advance
@Lolana, zao mi je sto cu morati da razocaram, ali ne padam na takve provokacije...  Smile

Pre svega, ne znam koliko si upucena, ali ko i koliko donosi para u kuci, ne daje za pravo onome ko ih donosi da bude uticajniji i da se ophodi prema drugima kao prema nizoj klasi. Sta vise, da ne kazem sve cesci, ali postoje i te kako slucajevi u kojima zena zaradjuje vise para od muskarca i to je sasvim normalno - bolja strucna sprema, bolji posao, sreca, znanje i tako to... Samim tim taj deo mi je bio i najsmesniji u vezi tvog prvobitnog posta (jer sam stvarno mislio da se salis), sada kada si ovo objasnila na ovaj nacin, vidim da je to stvarno tvoje shvatanje, i mislim da bi trebalo ponovo da porazmislis o tome... Da li su muskarci od kojih zena zaradjuju vise stvarno papucari ili je to samo splet zivotnih okolnosti? Ne kazem da medju njima nema papucara, ali osnov za prepoznavanje istih, totalno pogreshan, jer i sam znam dosta takivh ljudi i ne, definitivno nisu podredjeni neznijem polu u tom smislu da se mogu nazvati papucarima (ovo je moje misljenje)

A za prvi deo, muskarca koji radi sve po kuci, preopsiran je da bi se uposte i uzeo za kriterijum (tako da ti ostaje da izneses neke druge kriterijume za odabir papucarske "vrste") ma koliko govorili o podeli poslova, ustanovili smo da postoje i sposobne zene kao i sposobni muskarci, i dok muskarci rade sve po kucama (sto se tice oko popravke svega i svacega, uvodjenja noviteta, proveravanje sitnica) tako i zene rade sve po kucama (sto se tice spremanje, pranja, peglanja) ali isto tako to ne mora biti uzeto za pravilo jer postoje i muskarci kao izvanredni kuvari (puki primer, uzmimo da su kuvari na televizijskim progaramima uglavnom muskarci) kao i zena koje su prilicno sposobne da vode tehnicke stvari po kucama i da ih drze pod kontrolom (bila je serija, nasa serija, koja je vodjena od strane zene, i mislim da je nosila naslov "uradi sam" ili tako nesto)

Tako da, ne namecem svoje misljenje, ali posto se ovde vrse otvorene diskusije, zeleo sam samo da vidim koliko ljudi dele moje, bez obzira sto ga nisam izneo u predjasnjem postu, ja bih se slozio, ili pak, opet negirao, dok ga na kraju, ne bih i sam izneo ukoliko bih video da ne postoji nikakva podudarnost sa drugima... pa da me eventualno oni upute gde ja to gresim, ako gresim naravno...

Moje neslaganje, totalno neslaganje, dobijas sto se prva dva kriterijuma tice, a za stav i misljenje, da, to bi se moglo nazvati glavnom odlikom papucara, s tim, morao bih da te ispravim, mislim da oni zapravo imaju svoj stav i misljenje ali se boje da ga iskazu da ne bi uleteli u konflikt sa partnerom/partnerkom (da, papucari mogu biti i zene)

To je sve sto sam imao da iznesem...  Smile

P.S. Zaboravio da dodam, a mrzi me da se vracam i da trazim taj deo u textu, sam znak dobre volje da muskarac pomogne zeni u "zenskim" poslovima, kao i ona njema u "muskim" (sto cemo morati da priznamo da je retka pojava, ali hej, vazna je namera) ne mora nuzno znatiti da je dotican/na papucar, vec samo stvar dobre volje, namere, znak paznje, ljubavi, nekad cak i romantike...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ukoliko me ne bude mrzelo, a verovatno hoce, jer sam danas procitala celu temu, napravicu spisak svih objasnjenja (sa ove teme, naravno) iz kog razloga neko nosi etiketu "papucar". Ipak mislim da su oni anketirani (prosle godine) dali pravi odgovor. To sto neko pomaze u kuci, ili manje zaradjuje definitivno "ne pije vodu", jer papucarom ne nazivaju samo one koji su uplovili u bracne vode, ili zive zajedno a u vezi su.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 16:38:11 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:19:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.