Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:08:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papucar  (Pročitano 28431 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Bratic ne postoje normalne, isto kao sto normalni ljudi ne postoje, to sam odavno naucio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljubav je cudo. Ne bira ni vreme, ni mesto ni ucesnike  Smile
Kada se dogodi ona prava, ona posebna... u pomenutu unesemo celo svoje bice, bilo da se radi o Njemu ili Njoj. Na samom pocetku cvetici i leptirici cine svoje, svet se gleda ruzicastim ocima, vise nista nije crno ili belo. Dise se za trenutak susreta i masta se o vremenu provedenom zajedno. U tim momentima, ostatak sveta nije bitan, sami su sebi dovoljni Smile Nikada mi nije smetalno kada se moja prijateljica zaljubi, nikada mi nije smetalno ni kada se moj prijatelj zaljubi. Nikakve veze nema sto "nestaju" u vidu lastinog repica, bitno je da su srecni Smile Ne smatram da je muskarac papucar ukoliko svoju paznju usmeri ka izabranici svog srca. Koliko god vi bili jaci pol, imate emocije... imate dusu. Zaljubljene treba ostaviti da uzivaju u svojoj zaljubljenosti. A prijatelji? Pa pravi prijatelji ce biti tu i kada njih dvoje rese da se makar za momenat posvete spoljnom svetu  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
I ja imam razumevanja ... mozda cak i vise nego ostali, ali ispala je ispala...
Svejedno, veoma poeticno, Oblacak, sad vidim da je romanticni kutak u pravim rukama Smiley
« Poslednja izmena: 26. Avg 2006, 22:22:04 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630
Citat
Ja isto imam razumevanja cak mozda vise nego ostali, ali ispala je ispala...
Ispala je nedopustiva! Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko god da sam realna i ne tako retko prilicno ostra, ipak sam romantik. Sada ce me yourtoiletpaper ispljuvati  Smile sto cu se osvrnuti na ljubaF svog zivota  Smile Dakle, pocetak potpuna katastrofa, navalentan do bola i nazad. Divljak i dzentlmen u istom momentu. A ja, potpuna ladovina Smile po fazonu "frajeru, nemoj da ti manijak da po ... (cenzura)"  Smile Nevidjeno ludilo. Odbijam da izadjem sa njim, jednostavno nemam vremena, a ujedno me zestoko zabavljaju njegove ludorije, odnosno pokusaji osvajanja. Prema recima (dosta kasnije) njegovih ortaka, tip se potpuno promenio preko noci. Mobilni telefon nikada nije koristio za sms porucice i zivkanje svakih pet minuta neke zenske persone, vec iskljucivo za poslovne kontakte. Medjutim, ne lezi vraze... telefon ne ispusta iz vida, zivka, salje poruke, nervira se sto je s druge (moje) strane tisina. Pa, majku mu, u 3 sata nocu definitivno spavam i ne interesuje me ni zgrada da se rusi  Smile Nastavlja sa izlascima, ludovanjem, pivom, ali... ja sam i dalje ucesnik u svemu bez prisustva. Musko drustvo ga posmatra i ne veruje sta se desava, zensko drustvo ga zali zbog "situacije u kojoj se nasao": pa koja je ta??? Na kraju je sam zapevao: drugovi mi kazu osvesti se some, nemoj da se brukas ode ti renome, necu da se druzim sa tim drustvom losim i da svoje vreme dragoceno trosim..." Na kraju ih je sve zabavljala situacija i svi su lagano, ali sigurno presli na moju stranu Smile Da ne zaboravim bitnu cinjenicu... nekada je on bio taj koji je bukvalno "povracao" i zezao svoje musko drustvo kada su svet gledali ruzicastim ocima, provaljivao ih je nemilosrdno... medjutim...  Smile

Sta reci, neke ljubavi menjaju osobu iz korena. Cinimo stvari koje ne bismo ni u snu. Kako odrastamo, tako menjamo i neke poglede na svet, imamo vise tolerancije, postavljamo stvari na mesta na koja mislimo da treba da su. Ko zeli da se prilagodi/uklopi super, ko ne zeli... pa adio. Sa nama, ili bez nas... Zemlja ce se zauvek okretati  Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2006, 22:46:59 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Lepa prica za ovo kisno vece, znao sam da necu pogresiti sto ne gledam neki film na tv-u Smiley
Snimas drugi deo?  Salim se Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630
...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ne , ozbiljno , lepa prica ali on nije postao papucic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630
Moze da se snimi spanska serija...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile pa dobro, ko je ili sta je taj papucic, da cujemo vise
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:08:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.