Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 12:50:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papucar  (Pročitano 28371 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile ma ja se i dalje cudim zasto je to tako tesko opisati papucara

koliko kapiram, u pitanju je realni stvor, a ne tamo neko mitsko bice  Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2006, 21:14:16 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ма ја мислим да њима смета истина о папучару можда су себе препознале у улози зле девојке па сад на све начине покушавају да скрену дефиницију папучара у контра смеру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630

Pa stani, do sada smo i ja i YTP po tri puta definisali istog...
Samo sto ti ne prihvatas takvu definiciju...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 911
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Дај нам адресу и пробаћемо да ти једног донесемо кући да га проучаваш  Smile

Pa stani, do sada smo i ja i YTP po tri puta definisali istog...
Samo sto ti ne prihvatas takvu definiciju...

Па то и ја кажем
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
El fuego, ukoliko se taj izraz zaista upotrebljava, u vasoj muskoj populaciji, zbog odnosa prema zeni... onda definitivno nemate preca posla, nego da se medjusobno prozivate zbog gluposti Smile Nemoj biti toliko ogorcen, ipak si ti rakce puno emocija  Smile

Mi nemamo, ili ja ne znam da postoji izraz koji "obelezava" zensku personu koja s puno ljubavi posveti paznju izabraniku svog srca. Cinjenica jeste da postoji zavist i ljubomora medju nazovi "drugaricama", ukoliko jedna ima normalnu vezu, a druga nalece iskljucivo na krelce. Ali to nije ni drugarstvo, a daleko od toga da je prijateljstvo. Takve ljubomorne devojke jednostavno jos uvek nisu sebe pronasle i treba im oprostiti na gluposti  Smile

Potpuno je druga tema ukoliko Ona Njega "vrti oko malog prsta" na bezobrazan nacin pokusavajuci da mu izmeni zivot iz korena, zato sto Ona eto tako zeli, jer je razmazena i dovoljno bezobrazna da tako nesto pokusa/uspe... naravno i obrnuto kada On to pokusava/uspe sa Njom.

machakz najgori su ti koji se pred drustvom foliraju do iznemoglosti izigravajuci frajere, a kada su sa voljenim bicem prosto ih ne mozes prepoznati koliko su puni neznosti Smile zato se i dogadjaju situacije da momak svoju devojku dugo vremena "ne prikaze" svom muskom drustvu, jer se boji da ce ga zadesiti duplo zlo, nema hrabrosti, treba to izbalansirati. Siroti on  Smile

yourtoiletpaper ma ko sme da ti se umesa u vezu ukoliko to sam ne dozvolis? Veza mora da bude tvoj svet i osobe koja je pored tebe, kakvo crno mesanje drugih!? To su detinjarije Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
...da li je papucar osoba koja voli svoju zenu/devojku?
da li je to osoba koja zeni pomaze po kuci i van kuce?
da li je to neko ko je dasa prema svojoj devojci?
da li je to neko ko ismeva svoju devojku pred ortacima?
da li je to osoba koja ide sa devojkom na letovanje?
da li je to osoba koja ce izmedju vidjanja sa devojkom i drugarima izabrati cesce nju?

...  ajmo to malo konkretnije, kako prepoznati papucara  Smile

da je pitanje bilo: kako prepoznati sponzorusu, opis bi bio jasan i konkretan  Smile
ne bi bilo 'ona svoje ja koristi da bi zaludela njegovo ja' itd.. dakle, ne tako uopsteno  Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2006, 21:28:20 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
@Mackic
Zato sto i dalje zivimo u drustvu u kom ( dobro, de..trenutno ) muskarac prilazi devojci, muskarac vodi vezu, znaci imamo idealnog muskarca kao nekog ko "Vodi" , i onda kada vidimo neke slucajeve koji nisu takvi, mozda nam je to malo cudno...
Pricam generalno o onima koji koriste epitet papucar iz nekih svojih pogresnih razloga.
Znaci slazem se da ima dosta tipova koji su u tom fazonu, da li je ljubomora njihov problem ili nesto drugo ne bih zalazio u to.

Mozda bi pravi stereotip papucica mogli uzeti iz nekog femme fatale filma, kada gledate film i nervirate se 'Boze, kako ne vidi da je ona...' ?

Sve ovo sto si navela je normalno, ali ovo zadnje je malo pipavo...
Devojka se juce videla sa drugaricom prvi put posle 8 god. Nisam joj rec rekao iako je subota kao neki, znaci ipak razumevanje pre svega, isto tako ja nekad odem sam.
Znaci glupo je uopste 'birati' izmedju drustva i devojke, ako sam kratak sa vremenom mozemo i zajedno negde da izadjemo, opet stvar dogovora.
Ali nikad nisam ispalio nijednog druga/prijatelja zbog zene, jednostavno u takvom smo drustvu u kome se to osudjuje.

Objasnicu i zasto, medju nama muskarcima vlada neko misljenje " Devojke dolaze /prolaze, drugovi ostaju"
« Poslednja izmena: 27. Avg 2006, 21:27:59 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ili je papucar izmisljen da bi se momci medjusobno prozivali, da ne kazem ono drugo na p  Smile

Smesno je koristiti neki izraz, a ne znati sta u pravom smislu reci znaci. Ispade ovde sad sve i svasta sto se papucara tice Smile a ne znamo da li su i zasto su papucari Smile

yourtoiletpaper sam si kriv sto si sebi dopustio da ti drugi diktiraju tempo zivota, odnosno odredjuje kada ces se videti sa devojkom ili ne. Ne, najbolje je da ti drustvo izabere devojku, a nemoj zaboraviti da trazis njihov blagoslov kada budes resio da se sapletes o ludi kamen. Covece, pa zar ne shvatas da je to tvoja stvar, tvoj zivot, tvoji principi, tvoje zelje, tvoje potrebe? Nesto u sta niko ziv ne sme da se mesa. Cega se bojis? Da ce ti drustvo okrenuti ledja zato sto nisi sa njima izasao, vec sa svojom devojkom? Ma daj... neka odu ukoliko nisu pravi prijatelji.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2006, 21:31:26 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630
Citat
El fuego, ukoliko se taj izraz zaista upotrebljava, u vasoj muskoj populaciji, zbog odnosa prema zeni... onda definitivno nemate preca posla, nego da se medjusobno prozivate zbog gluposti  Nemoj biti toliko ogorcen, ipak si ti rakce puno emocija  
Pa nisam ogorcen, nego jebiga, po trideseti put pisem jednu te istu definiciju!

Citat
Mi nemamo, ili ja ne znam da postoji izraz koji "obelezava" zensku personu koja s puno ljubavi posveti paznju izabraniku svog srca.

Nema, za vas je to karakteristicno..

Citat
...da li je papucar osoba koja voli svoju zenu/devojku?
da li je to osoba koja zeni pomaze po kuci i van kuce?
da li je to neko ko je dasa prema svojoj devojci?
da li je to neko ko ismeva svoju devojku pred ortacima?
da li je to osoba koja ide sa devojkom na letovanje?
da li je to osoba koja ce izmedju vidjanja sa devojkom i drugarima izabrati cesce nju?

...  ajmo to malo konkretnije, kako prepoznati papucara  

1. Ne
2. Da, ali kad god se njoj digne da ga cima...
3. Ne.
4. Ne, to se zove majmun.
5. Ne.
6. Ne, ali jeste ako je vec sa ortacima, a ona ga pozove i on odmah odjuri ka njoj...

IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Pocinjem da proklinjem pisani medij. Zalim sto nisam recitiji , ne mogu tacno dati definiciju ali bih se osvrnuo na br.6 El Fuega i slozio sa njim. To je jedan od klasicnih primera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 12:50:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.