Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Papa u Hrvatskoj proglašava Stepinca svecem  (Pročitano 30014 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
to što je taj tvoj vasilije krestić napisao za mene ima isto značenje kao i sabrana djela mile budaka za tebe

koji se vi kurac onda gurate sa nama? mi ne želimo vas, odustanite i vi od nas

zaboravite svoje istorijske pretenzije prema hrvatskoj, držite se svog dvorišta, pokušajte si napraviti normalnu državu i živite u njoj

okanite se mitova i legendi, ne tražite krivca u zapadnom susjedu, okrenite se jedanput u povijesti sebi

ko tužibabe ste, hrvati nas ovo hravati nas ono, vatikan nas ovo, urote po svijetu protiv srba i srbije, svi se samo bave jadnim srbima, razmišljaju kako im napakostiti - moš si misliti
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1600GTI
to što je taj tvoj vasilije krestić napisao za mene ima isto značenje kao i sabrana djela mile budaka za tebe

zaboravite svoje istorijske pretenzije prema hrvatskoj, držite se svog dvorišta, pokušajte si napraviti normalnu državu i živite u njoj

okanite se mitova i legendi, ne tražite krivca u zapadnom susjedu, okrenite se jedanput u povijesti sebi

ko tužibabe ste, hrvati nas ovo hravati nas ono, vatikan nas ovo, urote po svijetu protiv srba i srbije, svi se samo bave jadnim srbima, razmišljaju kako im napakostiti - moš si misliti

Ето, видите, то је типична реакција једног Крвата, напада после свега и није му ни на крај памети да упути извињење за оно што је његов народ починио!
А то су најстрашнији злочини које је свет видео!
IP sačuvana
social share
Смрт је честа појава међ нама Србима
као што су пролеће, лето,  јесен, зима
И није страшнија, поготову дању
од суше, поплаве, земљотреса, мраза,
кад је човек сретне на своме имању
окађене душе и светла образа.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vidim da nisi baš bistar za popa

kako bi se ja to trebao ispričati za nešto što se dogodilo davno prije nego što sam se ja rodio?
kako bi se ja to trebao ispričati za nešto što je počinio jedan režim kojeg hrvatski narod nije izabrao nego je postavljen od strane njemaca i talijana?
kako bi se ja to trebao ispričati za nešto za što pola hrvata nije ni bilo? zar nisu partizani bili hrvati? zar nije prvi partizanski odred osnovan u hrvatskoj?

što se tiče tvog teksta zar si stvarno očekivao da ću ja kilometarsku dizertaciju nekog vašeg piskarala shvatiti kao nepobitnu povijesnu činjenicu?
ja znam svoju povijest, znam i vašu povijest, znam kome je država vječito bila mala i ko bi se širio do karlovca, kome fali more. mi nikada nismo ratovali po srbiji a vi po hrvatskoj bome jeste
samo me jedna činjenica tješi - nikad više, nikada više
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat

Види како истина смета...

Да се оканемо? Ма није него? О како вас је текстић описао фино...

Citat
što se tiče tvog teksta zar si stvarno očekivao da ću ja kilometarsku dizertaciju nekog vašeg piskarala shvatiti kao nepobitnu povijesnu činjenicu?
ja znam svoju povijest, znam i vašu povijest, znam kome je država vječito bila mala i ko bi se širio do karlovca, kome fali more. mi nikada nismo ratovali po srbiji a vi po hrvatskoj bome jeste

Ти знаш?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49988
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
umorni,  чекамо извињење  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1600GTI
vidim da nisi baš bistar za popa

kako bi se ja to trebao ispričati za nešto što se dogodilo davno prije nego što sam se ja rodio?
kako bi se ja to trebao ispričati za nešto što je počinio jedan režim kojeg hrvatski narod nije izabrao nego je postavljen od strane njemaca i talijana?
kako bi se ja to trebao ispričati za nešto za što pola hrvata nije ni bilo? zar nisu partizani bili hrvati? zar nije prvi partizanski odred osnovan u hrvatskoj?

Хоћемо ли да причамо о злочинима које је починило легално изабрано хрватско руководство (и то огромном већином), да први партизански одред је основан у Србу (интересантно име места).
НДХ је била до Земуна!
А што се тиче велике Хрватске, Штета што не желиш да прочиташ Крестића, пише и о томе!

Значи хоћеш да пишем о злочинима од 1991. до 1995.?
Може, само реци! Биће ми задовољство Smile

''Haškim istražiocima koji su 1996. i 1997. godine ispitivali hrvatske zločine nad srpskim civilima u Vukovaru, Pilip Karaule, komandant 3. bataljona 204. brigade ZNG u gradu na Vuki, posvedočio je da je upravo ova strategija bila vodilja Merčepovim snagama u akcijama “čišćenja” srpskog stanovništva iz Vukovara.
Zato su vukovarski Srbi likvidirani najčešće noću na obali Dunava, ili su, ako su ubijeni na nekom drugom mestu, naknadno bacani u reku. Voda je tog proleća i leta 1991. godine na desetine Vukovaraca odnela čak do Novog Sada i Beograda. Takva sudbina zadesila je i Slobodana Vučkovića, Bogdana Stupara, Obrada Draču, Milenka Đuričića, LJubana Vučinića, Zorana Filipovića...SLOBODAN Vučković (1955), vratio se u Vukovar posle višegodišnjeg rada u Nemačkoj. Na svoju nesreću, 1991. godine odlučio je da se skrasi u rodnom gradu i da otvori privatnu firmu. Znao je da u gradu vlada napetost, ali u nedostatku informacija, potcenio je ozbiljnost sukoba.
Ubrzo je shvatio je da je sve ozbiljnije nego što mu se činilo. Uhapšen je 7. jula na osnovu dojave njegovog komšije Ante Lopandžića da je neprijatelj hrvatske države. Takva optužba u naelektrisanoj atmosferi, bila je ravna smrtnoj presudi. Vučković je mučen u improvizovanom zatvoru MZ ”Nikola Demonja”. Dunav kod Vukovara 11. jula izbacio je njegovo telo, a obducenti su konstatovali: ”Oljušten gornji deo kože sa celog tela, prerezan grkljan na levoj strani, napukla lobanja i prostrelne rane”.
Bogdan Stupar (1950) i Obrad Drača (1953) iz vukovarskog naselja Ostrovo krenuli su 29. jula 1991. da posete svoje porodice u Baču, na srpskoj strani. Ubrzo su uhapšeni, opljačkani i mučeni u sedištu Merčepovog opštinskog Sekretarijata narodne odbrane. Likvidirani su u Vučedolu, na obali Dunava. Prema beleškama jednog hrvatskog inspektora, Stuparevo telo 31. jula te godine pronašao je u Dunavu Hrvat Tomislav Marić. Na Stuparovom telu bile su uočljive modrice, posekotine i prostrelne rane. Dračino telo, takođe unakaženo modricama, posekotinama i prostrelnim ranama, 1. avgusta iz Dunava kod Vučedola izvadio je meštanin Vlatko Koza.
Milenka Đuričića (1953), poznatog po nadimku Švabo, bez ikakvog povoda 13. jula u hotelu za samce u Borovu Naselju uhapsio je Nebojša Hodak Ćeno, pripadnik ZNG i jedan od najbližih saradnika Tomice Merčepa. NJegovo unakaženo telo (prelom grudne kosti i 17 rebara) izvađeno je iz Dunava 17. jula 1991. kod Begeča.
U Vojvodini kod Sremske Kamenice, 28. jula 1991. godine, iz Dunava je izvađeno i telo LJubana Vučinića (1943) koga su Merčepovi ljudi uhapsili 22. jula. Unakaženo telo Zorana Filipovića (1969) iz vukovarskog naselja Lužac, pronađeno je osam dana kasnije u Dunavu kod vojvođanskog mesta Susek.

MINIRANJE KUĆA
KUĆE uhapšenih Srba Merčepovi ljudi su vrlo često dizali u vazduh. Spisak miniranih kuća je predugačak, a uporedo su skrnavljeni i privredni objekti u srpskom vlasništvu. Među ostalima, 1991. godine minirane su kafane: ”Krajišnik” (15. aprila), ”Sarajka” (3. maja), ”Tufo” (3. maja), ”Brdo” (6. maja), ”Maliraj” (28. juna), "Popaj" (2. jula), ”Točak” (21. jula), ”Čokot bar” (24. jula), ”Šid” (30. jula). ''

Okosnica Merčepove grupe za zločine nad srpskim civilima u nešto zapadnijim delovima Hrvatske bili su: Nikola Cvetanović (Merčepov zamenik), Đemo Paloš, Igor Bikola, Monib Suljić, Siniša Rimac, Nebojša Hodak, Snežana Ivanović, Miroslav Plišević. Merčep je u zločine uključivao i ljude koje je je nalazio na terenu. Tako je u Pakračkoj poljani istomišljenike i saučesnike imao u Antunu Jurgecu, Nikoli Rukavini...
U nagoveštajima iz Haga da bi Merčep do kraja ove godine mogao da sedne na optuženičku klupu, na osnovu dosijea koji su 1997. godine sačinili haški istražioci i beogradski istoričar prof. Vojin Dabić, predsednik tadašnjeg Informacionog centra u Beogradu, Merčep se ne tereti samo za zločine nad srpskim civilima u Vukovaru, nego i u Pakračkoj poljani.
U PAKRAČKOJ poljani Merčep je napravio čitav sistem logora i mesto za likvidaciju civila koji su tu dovođeni, podvrgavani najstrašnijoj torturi, a zatim u još strašnijim mukama likvidirani - kaže danas prof. Dabić koji je istražujući Merčepov krvavi rukopis uspeo da identifikuje 176 srpskih žrtava u Pakračkoj poljani iz 20 naselja u daruvarskoj, pakračkoj, novskoj, kutinskoj i zagrebačkoj opštini.
Sva ova naselja bila su van područja ratnih sukoba, što po zaključku prof. Dabića jasno ukazuje na to da je Merčepov zadatak bio da ovde još drastičnije nego u Vukovaru nametne Srbima psihozu. Cilj je bio istovetan - etnički očistiti ove delove Hrvatske.
Žrtve su zakopavane u sistem grobnica u koje su zakopavane manje grupe likvidiranih Srba. Prva grobnica, sa 19 tela, otkrivena je u leto 1993. godine. Ekshumacojom je rukovodio Šerif Basioni, šef komisije eksperata Ujedinjenih nacija. Planove za ekshumaciju čitavog lanca grobnica sačinio je Kanađin D. B. Nikolson, šef istražnog tela civilne policije koja je u okviru UNPROFOR-a bila stacionirana u Hrvatskoj.
Neočekivano, ekshumacija tela srpskih žrtava, međutim, zaustavljena je već posle iskopavanja prve u nizu srpskih tajnih grobnica. U decembru 1993. godine, prof. Dabić se u Ženevi sa Basionijem dogovorio da treba ekshumirati sve grobnice, kako srpske, tako i hrvatske, da sve žrtve budu dostojno sahranjene, a njihovi preživeli srodnici da najzad odahnu. To se, međutim, nije dogodilo. - Državne strukture u Hrvatskoj, a i kod nas, sprečile su to, a Basioni, mada se protivio tome, morao je da odustane - otkriva “Novostima” prof. Dabić, ali naglašava da su sačuvane mape svih 97 srpskih grobnica u Hrvatskoj i njihovo iskopavanje u svakom trenutku moguće je nastaviti.
PREPREKA za svakako najpravedniji pristup, ekshumaciji žrtava na obe strane, 1993. godine u Hrvatskoj je bila potreba da se prikriju svi hrvatski zločini nad Srbima, a na našoj strani jedini problem bila je “Ovčara”. Jedan od retkih iz Miloševićevog tima koji su podržavali otkopavanje “Ovčare” bio je tadašnji šef diplomatije Vladislav Jovanović. Ovu masovnu grobnicu Hrvata, ubijenih neposredno pošto su srpske snage 18. novembra oslobodole grad, međunarodna zajednica locirala je već 1992. godine, a ubrzo zatim Madlen Olbrajt došla je u Vukovar i tražila od tadašnjeg predsednika Gorana Hadžića da je lično odvede tamo. ”Ovčara" je ekshumirana 1996. godine.
Istina iz Pakračke poljane veoma je važna, jer su tu likvidirani Srbi sa šireg prostora Hrvatske, kako bi se raširio strah na sve Srbe u Hvatskoj. Kolike su realne šanse da Merčep zaista sedne na optuženičku klupu?
- To je bilo verovatno sve dok Milošević nije isporučen Hagu, a od tada su te šanse znatno umanjene jer Tribunal je svestan da bi rasvetljavanje Merčepovih zločina prilično uzdrmalo njihovu optužnicu protiv Miloševića - smatra prof. Dabić i otkriva da su tužioci koji su prethodili Karli del Ponte bili veoma raspoloženi da sude Merčepu. Del Ponteova, međutim, ne pokazuje tu spremnost, i u najboljem slučaju, prema proceni Dabića, ”vukovarskom Napoleonu” sudiće se u Hrvatskoj.''
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 11:26:18 od pedjapop »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
izvinem se svako malo, preko stolice, kad me leđa zabole

Prvi sisački partizanski odred osnovan 22. lipnja 1941. u šumi Brezovica pokraj Siska prva je antifašistička vojna postrojba u Hrvatskoj i Europi, osnovana na dan napada nacista na Sovjetski Savez.

Imao je 79 boraca koje je predvodio zapovjednik Vladimir Janjić-Capo. Pripadnik ove postrojbe bio je i pokojni stožerni general HV-a Janko Bobetko. Kako su u odredu većinom bili Hrvati, borilo se uglavnom na hrvatskom području, a završetak Drugoga svjetskog rata doživjelo je 38 njegovih boraca. Osnutak sisačkog odreda označio je početak organizirane antifašističke borbe u Hrvatskoj, u kojoj je, aktivno sudjelovalo više od 500.000 hrvatskih građana. U postrojbama Narodnooslobodilačke vojske (NOV) borilo se oko 230.000 boraca iz Hrvatske.

u srbu nije osnovano ništa

sa popisa si izostavio: ćelije, berak, škabrnju, ovčaru itd. Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Prvi sisački partizanski odred osnovan 22. lipnja 1941. u šumi Brezovica pokraj Siska prva je antifašistička vojna postrojba u Hrvatskoj i Europi, osnovana na dan napada nacista na Sovjetski Savez.

Imao je 79 boraca koje je predvodio zapovjednik Vladimir Janjić-Capo. Pripadnik ove postrojbe bio je i pokojni stožerni general HV-a Janko Bobetko. Kako su u odredu većinom bili Hrvati, borilo se uglavnom na hrvatskom području, a završetak Drugoga svjetskog rata doživjelo je 38 njegovih boraca. Osnutak sisačkog odreda označio je početak organizirane antifašističke borbe u Hrvatskoj, u kojoj je, aktivno sudjelovalo više od 500.000 hrvatskih građana. U postrojbama Narodnooslobodilačke vojske (NOV) borilo se oko 230.000 boraca iz Hrvatske.

А онда на другој теми каже како је најнормалније усташтво на стадиону и концерту...

Дволично, приземно, јадно...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1600GTI
izvinem se svako malo, preko stolice, kad me leđa zabole

u srbu nije osnovano ništa

sa popisa si izostavio: ćelije, berak, škabrnju, ovčaru itd. Smile

1. Ko se onda borio u domobranima i ko su bile ustaše??? Verovatno neke babe i dede!

2.Istorija po meri hrvatstva
Iz hrvatske "torte", red fašizma, red antifašizma, uzima se, po potrebi, ono što odgovara režimu u Zagrebu. Mrtve ustaše nagrađene su nazivima ulica.
Iz hrvatske "torte", red fašizma, red antifašizma, uzima se, po potrebi, ono što odgovara režimu u Zagrebu. Tako je bilo i prilikom obeležavanja 22. juna, "Dana antifašizma", koji se od 1991. slavi umesto 27. jula, dana ustanka u Srbu 1941. godine.

ŠEKS:

Datum 27. srpnja 1941. godine, koji se u bivšoj Jugoslaviji slavio kao dan ustanka naroda Hrvatske, vi i ja poimamo sasvim različito. Evo, ovih dana Savez antifašističkih boraca ponovo traži da se u Srbu obilježi Dan ustanka naroda Like i Hrvatske, ali za nas to nije nikakav antifašistički ustanak, nego nešto posve drugo.

Nema sta da dokazujem, oficijeli dan ustanka u Republici Hrvatskoj je 27. jula 1941. u selu Srbu kada su se Srbi digli protiv ustaskog pokolja. To je datum koji je vazio kao oficijeli datum za svo vrijeme trajanja bivse Jugoslavije. Ovaj clanak o Titu navodi sasvim drugi datim koji je promijenjen raspadom Jugoslavije i dolaskom Franje Tudjmana na vlast. Dakle clanak prenosi nesitinu!

Ah... da, ustaše kod vas više nisu fašisti, kako sam to mogao da zaboravim!

A o Škabrnji i ostalom piši ti, ja ću ti na svaku tvoju priču dati deset o pokolju Srba!!!
Naravno, sa imenima žrtava što i od tebe očekujem!
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 12:22:58 od pedjapop »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ne kužim ja tebe a pogotovo ti mene

hrvatska je osnovana na antifašističkim tekovinama, kao što stoji u ustavu, ustaštvo je samo reakcija na srpsko četništvo ili muslimanski fundamentalizam, mladenačka obijest i kao takva zanemariva pojava u društvu

ustaštvo u hrvatskoj nikada pa ni danas nije prihvaćeno među hrvatima kao tekovina, kao nešto čemu treba težiti jer je ono u svojoj težnji i nastojanju za ostvarenjem samostalne države hrvatske zaglibilo u nacizam i genocid

današnja hrvatska je izraz volje svih hrvata i nema nikakve veze sa ustaštvom, štoviše bliža je antifašistima što se jednostavno da razabrati iz političke scene

kod nas nema nacističkih ili fašističkih stranaka

popek: pogledaj malo bolje kad se slavi dan antifašističke borbe u hrvatskoj
a ako ćeš se šamarati popisima samo daj, za moj popis neće ti biti dovoljna godina dana
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 12:27:37 od evidentni »
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.