Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:07:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pao Mig-29 Srpskog Vazduhoplovstva  (Pročitano 44121 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Мале плате нису изговор да се траљаво ради поготово ако живот људи зависи од тога. Иначе ако су им мале плате нека дају отказ има на хиљаде њих који једва чекају да ускоче.

Иначе то време када си ти ишао на праксу је била хиперинфлација и свима су биле млае плате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Mi imamo samo dva problema u vazduhopovstvu,prvi je što nemamo avione,ovo što imamo su krševi koji su odavno odsvirali svoje,a prvi problem povlači drugi,a toje mali broj sati koji piloti provedu u avionu,što navodi na zaključak da su naši piloti nedovoljno uvežbani,tj. da imaju malo letačke prakse,a malo prakse i krš avion,to može samo da u propast odvede.

I šta koji qrac i vežbaju na tim krševima,kad znaju da sa njima ne mogu da se suprodstave nikome,gubljenje vremena. Smile

I vidim da se spominju i padovi stranih aviona,da,padaju,ali njima od par hiljada aviona padne 1,a kod nas imamo nekoliko komada i svi mogu da padnu,i koji bre remonti,nama trebaju novi avioni,samo to može da nam vrati vazduhoplovstvo na pravi put,a na ove da stave tankove i prskalice da daju seljacima da zalivaju njive he,he,he
« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 12:37:21 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
pa, da ti objasnim, ako aviomehanicar, koji radi na malim avionima, chitaj air pink, baja, miskovic, zaradjuje 50evra po poletanju aviona i ako uporedis sa 1000-2000 ljudi koji su otisli da rade za strane avio kompanije, ostaje da je ovde ostalo 10% onih koji znaju sta rade, a ako ima na ovom forumu neko ko radi u momi, nek ti kaze kolika je plata..
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Osnovni problem je što ne znamo za šta nam vazduhoplovstvo uopšte služi.

Tri vojna aviona su se srušila u proteklih godinu dana u pripremama za aeromitinge.Čemu uopšte služe remontovani migovi 29? Da prave akrobacije iznad Kalemegdana i zabavljaju široke narodne mase? To je potpuni diletantizam.

Kada su poslednji put piloti 29tki ispalili rakete vazduh vazduh? da li rakete koje smo kupili pre 20 godina za te avione uopšte više mogu da se koriste? Džaba par remontovanih aviona ako nemaju svrhu upotrebe, ako piloti nisu dovoljno obučeni i ako nema u magacinima rezervnih delova i raketa koje ti avioni mogu da koriste.

« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 12:44:40 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Plata i ljudski zivot?! Da li se to moze meriti/porediti? Katastrofa!

Pa zamisli na porodjaju: "izvinite... ali znate... meni je mala plata, a i ovim babicama jos manja... resili smo... necemo da poradjamo... vi se snadjite sami..."  Smile

Mislim... sto se tice ljudskih zivota vezanih za zdravstvo, tu je tek katastrofa od bezobrazluka zdravstvenih radnika. Covek je jednostavno primoran da im se obrati za pomoc kada je bolestan. Ovo... mala plata tamo nekome, nije dobro odradio svoj posao, covek zdrav i prav (a znamo svi odlicno kakvog zdravstvenog stanja mora da bude jedan pilot) poginuo... i to sve zato sto tamo neko nesto nije hteo jer... (pa sad gomila razloga). Mislim stvarno...  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
BlackBerry 
Ma to sa platama nema veze sa vezom. U vazduhoplovstvu su ljudi profesionalci koji se pridrzavaju tacno propisanog tehnickog uputstva. Uz to, posle svakog mehanicara, kontrolor vrsi pregled uradjenog. Sve sto se radi na avionu testira se prvo na zemlji i ni jedan avion nije poleteo bez da je uredjaj ili deo testiran kad je ugradjen na avion. Pored svega toga, na svaku primedbu pilota mora se odgovoriti sta je uradjeno da se ta primedba otkloni. Avijacija nije decije igraliste pa da radi svako sta god hoce.
Plate su bile izuzetno male i za vreme hiperinflacije i opet je dolazilo do udesa vazduhoplova. Plate su u inostranstvu, u vazduhoplovstvu velike (ogromne za nase pojmove), a ipak se desavaju padovi aviona i tragedije.
Avijacija je veoma skup sport.Ako zelis da imas obucenog pilota moras mu dati da leti,a to sve kosta. Nije isto imati 20 sati naleta ili 120.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
nema veze sa platom, ali da li ti kao strucnjak zelis da radis za 50 000 dinara ili za 5000 eura? verovatno ces se odluciti za bolje, sto znaci da ce dzober ostati da radi, a ako dzober ostane da radi, avioni ima samo da padaju ( nekazem da su svi avio meh. dozberi, al bar 60% njih jesu)+ piloti koji imaju 20 sati leta godisnje.. to se zove neznanje, a ne nerad zbog male plate.. i  slazem se sa danilobg, malo je offtopic , da nam vojni avioni ni za karu nesluže, bolje kupovati pv sisteme, nego avione koji posteno ni ne uzlete u srbiji..
« Poslednja izmena: 08. Jul 2009, 13:14:18 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Не живе они у иностранству него овде а за овдашње прилике плате су им одличне. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
nije im tolika plata , to sam bezveze naveo..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
Комеморација поводом погибије пилота потпуковника Радета Ранђеловића и војника Милана Улемека

Комеморативни скуп поводом погибије пилота потпуковника Радета Ранђеловића и војника Милана Улемека, одржан је данас у Дому ваздухопловства у Земуну.

Комеморацији су присуствовали, поред породица настрадалих, министар одбране Драган Шутановац, начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милоје Милетић, са сарадницима, припадници Команде и јединица Ваздухопловства и противваздухопловне одбране, колеге и пријатељи.

Скупу се најпре обратио бригадни генерал Небојша Ђукановић, заменик команданта ВиПВО. Након одавања поште и минута ћутања о потпуковнику Ранђеловићу бираним речима говорио је бригадни генерал Мирко Вранић, командант 204. авијацијске базе.

Од војника Милана Улемека, у име јединице, опростио се капетан Тони Латиновић, командант 177. артиљеријско-ракетног дивизиона ПВО.

У једном дану остали смо без сјајног пилота ловца Радета Ранђеловића, наставника летења и носиоца Златног летачког знака и узорног војника Милана Улемека, речено је на данашњем комеморативном скупу у Дому ваздухопловства у Земуну.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:07:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.