Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 20:38:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pao mi sistem  (Pročitano 2861 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy
e ovako pao mi sitem na mom starom kompu a ja bih želeo da znam kako da skinem preko neta windows xp mod i da narezem na cd pa na mom starom kompu preko boota da ukljucim instalaciju pliz odgovorite mi  Smile  :nervious:  :cry:  :help:  :help:  :help:  :help:  :help:  :help:

Zašto odmah reinstalacija,pokušaj prvo sve pa ako ne može onda reinstall. Nije problem instalirati sistem treba  ga srediti kasnije,ceo dan posla. Smile
Pao sistem. Šta si time rekao ,ništa. Šta je problem,koju grešku izbacuje,opiši detaljnije... Možeš li u safe mode da uđeš ?
Čim startuješ klikni na F5 ili F8 (ako neće više puta uzastopno) dok se ne pojave opcije.. označi sledeće  "Last good known configuration that worked"

Evo pogledaj ovde ...

http://mypchell.com/guides/75-fix-an-unbootable-xp-with-last-known-good-configuration

Technoboy_90,  zabranjeno je postavljati javno ,ali možeš mu reći odakle ga može skinuti. Postoji  aktuelna tema  na ovom forumu ...pomenuti piratebay.
Ili  na PP još bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jul 2025, 20:38:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.