Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pantelić otputovao u Berlin  (Pročitano 2344 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Daj boze da je nesto naucio, i opet za ovakvu zvezdu je to pojacanje.. al treba mladenovica ili ramba dovesti.. mora neki kreator igre na sredini... ok je ovo sto mi imamo, dobri su to klinci.. ali neko mora iskusniji, stariji
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Mladenovic je juce raskinuo ugovor i dolazi u bg. Sto se ramba tice, od njega nista jer je potpisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Mladenovic dolazi u bg?!!!!!!!!! Pa njega nikako ne mogu da prezlaim sto su ga tako jadno prodali i za male pare. Ako njega uspeju da dovedu, to bi bilo sjajno.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Marko Pantelić potpisao za Hertu
Došao sam da dajem golove
Dugo su Berlinci obigravali oko „Marakane“, konačan dogovor usledio je juče, tako da će sada već bivši kapiten Crvene zvezde Marko Pantelić narednih godinu dana provesti na pozajmici u Herti.

Istovremeno nastavljena je invazija naših fudbalera na Bundes ligu, jer posle Danka Lazovića (Leverkuzen) i Danijela Ljuboje (Štutgart) i Pantelić će obući dres sa brojem devet berlinske ekipe koja trenutno zauzima osmo mesto u nacionalnom šampionatu (posle tri kola, imaju četiri boda).

- Rekli su mi da su samo zbog mene čuvali dres sa brojem devet, iako su pojedini igrači u Herti hteli da ga uzmu za sebe, tako da su me oduševili odmah na početku. Lako smo postigli dogovor, potpisao sam na godinu dana, sa opcijom da se saradnja produži na još tri sezone, ukoliko sve prođe kako treba. Unapred se radujem što ću igrati u tandemu sa Brazilcem Marselinom, a odgovara mi i predstojeća pauza u prvenstvu zbog kvalifikacionih mečeva reprezentacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2006. godine, tako da ću imati više vremena da se priviknem na novu sredinu. Žao mi je što je situacija u našem fudbalu ovakva, tako da sam morao da pronađem novi klub, jer bih voleo da u Zvezdi završim karijeru, ali gde god da odem, ja ću uvek biti njen vojnik - rekao je Pantelić u razgovoru za „Blic“.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pantelic Marko,
jedan je Pantelic Marko,
Pantelic Maaaaaaaarkooo,
jedan je Pantelic Maaaarko.

Mnogo bih voleo da uspe, jer je on jedan ok retkih, mozda i jedini igrac u Zvezdi u poslednjih ko zna koliko godina, koji je uvek i kada je bio a i kada je otisao iz Zvezda potencirao da je zvezdas, da voli samo zvezdu i tako dalje. Mislim da je pre njega jedini tako javno to potencirao Dejan Stankovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jeste on zvezdas, i svaka mu cast... al je isto tako i uzeo kup zvezdi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa kenjao je sto se igre time, narocito u poslenje vreme, ali ga volim kao coveka, odnosno kao Zvezdasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije stvar sta je kenjao, on je konkretno svojim golom u produzetku uzeo zvezdi kup sa sartidom.
Citat
Beograd, 29. maj 2003. - Beogradska Crvena zvezda je ove sezone ostala bez trofeja. U nezanimljivoj finalnoj utakmici prvog Kupa Srbije i Crne Gore, smederevski Sartid je "zlatnim" golom Marka Pantelića u petom minutu drugog produžetka savladao na stadionu Partizana favorizovane "crveno-bele" rezultatom 1:0.

Pod pritiskom imperativa pobede koja bi im spasla sezonu, prošlogodišnji osvajač kupa igrao je nemaštovito i tokom čitavog meča stvorio samo par izglednijih prilika. Smederevci su iskoristili jedinu šansu na utakmici koja im se ukazala tokom 110 minuta susreta i tako ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba.

Susretu je prisustvovalo oko 12.000 gledalaca, a navijači Crvene zvezde, popularne "delije", svoje nezadovoljstvo su izrazili skandiranjima "Uprava napolje!", kao i vandalskim lomljenjem i paljenjem stolica na severu Partizanovog stadiona.

Stadion: Partizana. Strelac: Pantelić u 105. minutu. Gledalaca: 12.000. Sudija: Radoman (Vrbas). Žuti kartoni: Mrdak, Vasković (Sartid), Vidić i Bratić (Zvezda).

SARTID: Žilić, Spasić, Paunović, Mrdak (od 49. Sočanac), Bogdanović, Savić, Vasković, Mudrinić, Kocić (od 74. Pantelić), Zečević, Mirosavljević.

CRVENA ZVEZDA: Ranđelović, Mladenović (od 46. Basta), Bratić, Vidić, Vitakić, Krivokapić, Gvozdenović, Kovačević (od 64. Milovanović), Bošković, Pjanović, Bogavac (od 76. Mrđa).
Ako nekog toliko volis, mogao bi ipak neke tako bitne stvari da znas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Znam za to. Pa kakve veze sada to ima? Sta je trebao, da ne igra za Sartid zato sto on igra protiv Zvezde? Ili je trebao da ne da gol? Ne razumem? On je profesionalac i mora da igra za klub sa kojim ima ugovor. Plus, otkud je on tada mogao da zna da ce igrati za Zvezdu i da ce ga Muslin angazovati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Po toj osnovi, mozes komotno isto tako da pricas i o gurovicu kako je on profesionalac.
On kao veliki zvezdas ne bi trebalo da bude u stanju da da gol zvezdi.. bar iz mog ugla.. ja nisam mogao da igram protiv zvezde kad sam trenirao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.