Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pantelić otputovao u Berlin  (Pročitano 2351 puta)
29. Avg 2005, 15:14:08
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
29/08/2005 | Izvor: B92
Pantelić otputovao u Berlin

Kapiten Crvene zvezde Marko Pantelić otputovao je ponedeljak u Berlin na pregovore sa čelnicima bundesligaša Herte.

Predstavnici nemačkog kluba u više navrata posmatrali su nastupe Marka Pantelića i po svemu sudeći odlučili da povuku konkretan potez i pokušaju da angažuju 28-godišnjeg napadača Crvene zvezde.

Marko Pantelić je u svojoj karijeri igrao za PSŽ,Lozanu, Seltu,Šturm i Sartid.

Konačan epilog pregovora izmedju Herte i Pantelića biće poznat najkasnije do utorka.

(02. May 2007, 21:40:50)
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Pantelic je potpisao za Hertu, finanasijski detalji nisu saopsteni, zna se samo da su sve strane zadovoljne....ali....da nevolja bude veca po mojim nezvanicnim saznanjima Lukovic zavrsava pregovore sa Portsmautom....sto znaci da Bog zna ko ce igrati protiv Brage..ako dodamo tome i nedavni odlazak Bogavca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Krajnje je vreme da se ja i mladja reaktiviramo Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Za Pantelica mi je zao, vise kao coveka, nego kao igraca, sto odlazi iz Zvezde. Za Lukovica mi je opet izuzetno drago. Ako bi otisao, Piksi bi postao moj idol. Njega nikako nisam mogao da svarim, ni u jednom aspektu.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Meni je vise drago covecanski gledano sto je otisao posto vise nije klinac , sad ima i porodicu, a to valja obezbediti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Na kraju u Zvezdi kao i u Partizanu, nece imati ko da da go. Ako se uzme u obzir i Zigicev crveni karton, lose se pise Smile
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kako nece Smiley Sad ce dodje perica Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Ako je ista naucio u Realu i vec gdje je poslije bio, trebalo bi da drugima omoguci da daju golove. Iskreno se nadam da je prestao teziti tome da bude glavni igrac na utakmici, time sto ce driblati sve, dok na kraju sam sebe ne izdribla. Moje skromno misljenje je da jeon bio, a valjda je jos uvijek, jedan od najvecih talenata i prava je steta sto je tako rano pomislio da je velika zvijezda.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2005, 16:14:11 od Vjestica »
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Dosadašnji kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Pantelić potpisao je u utorak u Berlinu jednogodišnji ugovor sa ekipom Herte.

Zvanično predstavljanje Pantelića u novom klubu zakazano je za sutra, a fudbaler iz SCG nosiće dres sa brojem devet.

Bundesligaški klub nije saopštio koliko je isplaćeno Crvenoj zvezdi za jednogodišnju pozajmicu, niti kolika će biti Pantelićeva plata.

“Veoma smo radosni zato što smo uspeli da ubedimo najboljeg strelca šampionata SCG da dođe u naš klub. Svojim kvalitetom on će značajno popraviti nastupe kluba u fazi napada”.

Pantelić je u dva meča Kupa UEFA sa Interom iz Zaprešića postigao tri gola za crveno-bele. Za nacionalni tim SCG Pantelić je igrao tri puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Sto se Perice tice on je bio veliki talenat, ali se zajebao time sto je otisao u Real i od tada mu segubi svaki trag. On je po meni dobar tehnicar, fizicki izuzetno slab, bar je bio, ne znam sada i decko koji jako tesko prima informacije i kome niko nije uspeo da objasni da je fudbal kolektivan sport. Nadam se da je nesto naucio u medjuvrmeenu, pre svega u pogledu shvatanja da u igri koju on ogra ima pored njega jos 10 njegovih prijatelja sa kojima treba da deli sve, mada citajuci ove njegove izjave, u kojima on vec sada prica kako planira da predvodi mladi tim Crvene Zvezde, plasim se da i dalje nije nista naucio.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.