Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Panini сличице за ЛШ  (Pročitano 12781 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 46
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson C510
Krenula sam da sakupljam oko 20. okt., za prvih sedam dana sam dobila sedam sličica Partizanovih igrača i od tada ništa. :-D Ukupno sam zalepila oko 240, a imam oko 60tak duplikata. Evo i slike naše strane. :-)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSC01043.JPG
(810.1 KB, 2048x1536)
IP sačuvana
social share
''Osumnjičen sam za nežnost i proglašen sam krivim što ljubav ne gasim mržnjama, već novom, većom ljubavlju.'' Mika Antić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 46
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson C510
Ljudi, ja dolazim u nedelju na Građevinski fax, to je 100%, pročitala sam na jednom forumu da dođe otp. 10tak ljudi. Evo, neko je sakupio sve Partizanove i okačio.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dscn1624g.jpg
(102.57 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
''Osumnjičen sam za nežnost i proglašen sam krivim što ljubav ne gasim mržnjama, već novom, većom ljubavlju.'' Mika Antić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC 
ja pomisli prvo da nisu stavili tomica Smile  nisam bio primetio njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 46
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson C510
Ljudi, bila sam danas na Arhitektonskom faxu, bilo je skroz cool. :-) Kad sam došla tačno u podne bilo je oko pet - šest njih, posle se skupilo još isto toliko... Imala sam oko 80 duplikata, zamenila sam skoro 50. Tako da za sada imam zalepljeno tačno 306. :-) Ako sakupim ove nedelje dosta istih, eto me već sledećeg vikenda, ako ne, onda onog tamo. :-) Ko nije bio, neka obavezno ide, zanimljivo je potpuno. :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
ovo moram da kupim, samo sa khadafijem cu da se menjam ako skuplja... Smile Smile Smile

Е па зајебао си се Smile

Пс. Пиши великим словом мој ник Smile

Za nedelju dana Smile ti, il si imala srece da tolko nasih izvuces il si bas dosta para potrosila Smile

I jesu bas skupe kesice... pre bile po 15, 20 dinara... ovo je bas mnogo Smile meni treba bar 5 soma da bi ga popunio bez da izvlacim duplikate Smile

Сећам се, први албум који сам скупљао, за сп 98 је кесица била 6 динара...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 46
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson C510
Koliko je koštala kesica za Južnu Afriku (SP) i koliko se dobijalo u kesici, pet ili šest sličica? Na svakoj trafici ima Nody, Hello kitty i slične dečije kesice i sve su po 30 din., a poslednje što sam sakupljala, bilo je '96. god., je bio Space jam. :-D A pre toga se i ne sećam, kad sam bila baš mala, bile su to Nindza kornjace turtles. :-D Žao mi je što nema albuma košarkaša, sad je bilo SP u Turskoj, to bih sigurno sakupljala, košarka je moja ljubav. LŠ sam počela da sakupljam zbog Partizana. :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Ма имаш свакојаких албума Smile Ја сам свашта скупљао кад сам био мали Smile Сад слабије Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 46
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson C510
Valjda je mene počelo da trese to što nisam sakupljala ništa posebno kad sam bila klinka, hehe! :-) Šalim se, stvarno mi je ovo samo simpa zato što je u pitanju album LŠ, a tim za koji navijam učestvuje, iskreno - kolikog god to želela, ne verujem da će se uskoro ponoviti, mada ko zna. ;-) Počela sam da sakupljam i ''Juhu družina'', to je kao ''Životinjsko carstvo'', samo što je u pitanju Bambi, bukvalno su prekopirali Hrvate. :-D Ali to samo zato što sam tetka, imam četvoro klinaca, :-) ali i meni su životinjice simpa. :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Ма скупљао бих ја да примам плату, и да су неке разумне цене у питању Smile Овако једна кесица са 5 сличица 50 кинти Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 46
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson C510
U pravu si totalno, nije jeftino ni malo. Ne znaš koliko je koštala kesica za SP? Nemam ni ja platu, a ni dzeparac mi nije nešto posebno. :-D Tata ide ujutru u radnju i uzme mi uvek dve kesice, to me vadi. :-) A i ovo menjanje je cool. :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.