Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Panduri kod nas  (Pročitano 389 puta)
09. Nov 2004, 21:26:57
Zodijak
Pol
Poruke 2
Ne znam kako Vi, ali definitivno imam problem sa pandurima! Svaki dan sam na putu ( tzv. put, posto to kod nas jos nisam video ) srecem se sa gomilom ludaka u neispravnim krsevima ( kola, traktori, kamioni ) i drugim neidentifikovanim vozilima. A nasoj dragoj policiji sam ja naravno najzanimljiviji u svom cirkusu, dnevno me zaustavljaju 10 puta, ne mogu vise .... radim samo da bih njih poplacao ( citaj podmitio ) pun mi ih je k...c,  te vozio si 64 a dozvoljeno 60, te se nisi vezao, a onaj sto vozi bez svetala, bez kocnica, sto ugrozava saobracaj 1000 na/h nista! Treba kada me zaustave da mi orden daju sto imam hrabrosti voziti po ovim putevima!!!!!!!   PRAVI PROBLEM U DRUSTVU SU ONI, I MI STO IH TRPIMO I NE RADIMO NISTA PO TOM PITANJU!!!! Ili samo ja imam taj problem ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Prijatelju.....to  ne moze da se promeni....
Razmisli zasto  toga nema negde uEvropi! A?
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
klasicna tema ...
pa u Srbiji se jos sto godina nece nista promeniti , dok god panduri imaju 200 eura platu , radice samo da bi uzeli jos , dok god panduri zavrsavaju kurs od 3 meseca desavace se ovo , dok god se olos regrutuje u policiju jer nema gde drugo da radi , dok god se napaljeni klinci uvaljuju u policiju tako ce biti itd itd itd ...

i da ... vise neplacam kazne vec trazim da me posalju kod sudije za prekrsaje
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.