Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:15:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pametniji muškarci su privlačniji?  (Pročitano 15855 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pametan muskarac za kasnije mozda i jeste "prava kombinacija", ali jos u pocetku mislim da nije tacno... Nadam se da znate nasta mislim, jos u skoli oni koji su bili pametni su bili ponizavani a oni koji su lepi bili vece face...

ja to nisam vidjela tako,a ni danas ne vidim kada ulazim u ucionicu.

uglavnom pametni klinci i nisu dobri djaci.izreda.

pametnu djecu je tesko usemiti,njima je gradivo obicno jako dosadno i imaju,makar vecina,problem sa disciplinom.

a sto se tice tih strebera...oni imaju samo radnu naviku,ambiciozne i stroge roditelje i ukoliko ih prekinem prilikom izlaganja,kao da sam ih lupila mokrom carapom.

pametna djeca uglavnom sjede u zadnjim klupama,vjerujte mi.oni su pravi izazov i odlican materijal za obradu Smile

vecina tih klinaca,malih mangupa,imaju veliku inteligenciju i ogroman sarm.samim tim....ne mogu biti i ruzni.

u ovom slucaju izuzimam patoloski nastrojene delikvente...to je druga kategorija.

glup,pa jos i bezobrazan.ali,sa njima je lako Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam za varijantu 3u1. Pamet, sarm i duhovitost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
Pametan muskarac za kasnije mozda i jeste "prava kombinacija", ali jos u pocetku mislim da nije tacno... Nadam se da znate nasta mislim, jos u skoli oni koji su bili pametni su bili ponizavani a oni koji su lepi bili vece face...

ja to nisam vidjela tako,a ni danas ne vidim kada ulazim u ucionicu.

uglavnom pametni klinci i nisu dobri djaci.izreda.

pametnu djecu je tesko usemiti,njima je gradivo obicno jako dosadno i imaju,makar vecina,problem sa disciplinom.

a sto se tice tih strebera...oni imaju samo radnu naviku,ambiciozne i stroge roditelje i ukoliko ih prekinem prilikom izlaganja,kao da sam ih lupila mokrom carapom.

pametna djeca uglavnom sjede u zadnjim klupama,vjerujte mi.oni su pravi izazov i odlican materijal za obradu Smile

vecina tih klinaca,malih mangupa,imaju veliku inteligenciju i ogroman sarm.samim tim....ne mogu biti i ruzni.

u ovom slucaju izuzimam patoloski nastrojene delikvente...to je druga kategorija.

glup,pa jos i bezobrazan.ali,sa njima je lako Smile

Uvek sam sedeo u zadnjoj klupi..imao najvishe izostanaka ,peticu iz vladanja samo prve nedelje  Smile
Slabo uchio,vishe chitao knjige koje nemaju specijalne veze sa shkolom..
Drzao monopol u zaredu od 29 devojaka i 5 mushkaraca...
Razredna me gotivila,vetjina profesora smatrala da imam velik potencijal ali i da sam na pogreshnom putu...(ovo drugo je blo sooo tru  Smile)

Jedni koji se otvoreno stavovima suprotstavljao profesorima...ugojio se 26,5 kg za 2,5 god bavetji se sportom...
U palachnkarnici dobijao besplatne palachinke...

ah ta gimnazja...ponekad mi nedostaje .. Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 21:57:49 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
I ti bi sad da mi izvedemo zaključak kako si ti pametan, je li, je li?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
@Sesiric da ti pravo kazem svaki profesor i nastavnik i ucitelj je na sva zvona to govorio za mene sve to sto si ti sada nabrojala od reci do reci isto Smile
Eto mozda je neko dodavao samo on kad bude imao zelju da nauci imace i dobre ocene ....

Ponekad pomislim da to profesori govore za svakoga pa mi sve to izgleda nekako cudno odnosno verujem da je to samo izlizana fraza koju profesor/nastavnici koriste Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Sto se tice teksta - tipicne udavache...  Smile

Ne verujem ti...  Smile Smile
Inace u sklopu svega sto si rekla, ovo strci svojom neargumentovanoscu i proizvoljnoscu..  Smile

Inteligentan, obrazovan i duhovit muskarac, sto se mene tice, ne mora da bude narocito lep.

300 / 400 / 500 .. u stvari sa inflacijom - 500 / 650 / 800..  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto se tice teksta - tipicne udavache...  Smile

Ne verujem ti...  Smile Smile
Inace u sklopu svega sto si rekla, ovo strci svojom neargumentovanoscu i proizvoljnoscu..  Smile

Inteligentan, obrazovan i duhovit muskarac, sto se mene tice, ne mora da bude narocito lep.

300 / 400 / 500 .. u stvari sa inflacijom - 500 / 650 / 800..  Smile Smile Smile

rekao si mi novost...naravno da se profesorima ne vjeruje.

zadnje dvije recenice mog posta,iz kojeg si izvukao kontekst su kljucne,ali mrzim da se ponavljam.

ono sto dobrog profesora cini dobrim jeste da uvijek i nepogresivo zna da napravi razliku izmedju djeteta kome je mjesto u nekoj vaspitnoj ustanovi i djeteta kome je samo naizgled mjesto u popravnoj ustanovi.jebene nijanse su pitanju.

u mom nekada bivsem odeljenju...djaci od kojih je vecina profesora diglo ruke,zavrsili su fakultete,ali ne samo da su zavrsili jebene fakultete(jer to nuzno ne garantuje ni posebnost,ni pamet,ni obrazovanje,jer najvece budale koje ja znam imaju diplomu)vec su nesto zaista napravili od svog zivota.
posebni su u onime sto rade,buntovni,interesantni i na vodecim mjestima u svojoj struci.
jer,mozes da zavrsis fakultet,a da budes samo puki prosjek.u svemu sto radis.

kao neko ko radi sa ucenicima,moja vidjenja su argumentovana,moji bivsi ucenici,oni koji su znali i da se suprostave profesorima,koji se,mozda,samo nisu snalazili u tom osjetljivom dobu,koji su samo,naizgled bili nezainteresovani za ono sto se desava,uspjevali su da se pronadju,u svakom smislu,na fakultetima koje su upisali i da se pokazu u punom sjaju.i kao ljudi(sto je mozda i najvaznije)i kao strucnjaci.

jako je bitno,posebno za mene kojoj je to i profesija,da znam da uocim razliku izmedju neambicioznog,bezobraznog truta(od koga, zaista, ni covjek biti ne moze)i klinca koji samo naizgled nema sanse i koji ima samo masku nekoga koga boli uvce za ono sto ja pricam i hocu od njega Smile

odgovorno tvrdim da sam u tome sjajna.
do bola.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 23:40:27 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Шеширчићу,  Smile,

како да пробудим такмичарски дух и амбицију у својој ћерки која сад иде у седми основне?
Оцене никад горе, очајна сам.

Син иде у осми и функционише одлично - зна да се снађе и увек добро прође.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 23:48:19 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Kćer ti je vjerovatno u fazi pronalaženja sebe. Kod ženske djece to ranije nastupi i jače je izraženo.
I ja imam kćer, mojoj će to tek doći.
To bi trebalo proći samo od sebe s vremenom. Samo treba naći nešto što bi je natjeralo da popravi ocjene.

Također djeca redovno popuste u školi kad su "zacopana" u nekog, prvi ljubavnui jadi i to...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Гледа се у огледало и цеди бубуљице, то је главна занимација.
Школу ко шиша.
Дође ми да се прерушим у дете и да одем у школу да радим контролне и писмене уместо ње. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:15:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.