Па ко каже осим вање да је пекара из тог разлога запаљена?
ne nego je zapaljena zato sto se nekome nije svideo burek. tako i ja kada mi se ne svidi burek idem i zapalim pekaru
Citat
Да су клинци врло је могуће судећи по снимку. Да ли су нази како их ти називаш то је већ у домену твоје маште јер никаква обележија и симболе не носе. Да су исти ти смонтирали снимак у то не верујем јер да је тако како ти тврдиш ''православни талибани'' текст би био написан ћирилицом.
prvo ja pisem nekada cirilicom i nisam pravoslavni taliban, niti je cirilica obelezje pravoslavnih ili ne znam kakvih talibana. a ne cine simboli od coveka nacistu, vec ono sto radi. sta sada ako ja stavim simbole crvenog krsta i krenem da maltretiram nekog zato sto je druge nacije ili vere, onda nisam nacista, ekstremista, ludak ili bilo sta vec sam humanitarni aktivista???
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Није нормално палити било чију имовину из било ког разлога.
Слажем се. Али ова фора и лош покушај, још један у низу, сатанизовања православља тешко да може да прође. Пре свега мотив за тако нешто има тзв. ''грађевинска мафија'' којој се власник пекаре опире и квари им планове.
Па ко каже осим вање да је пекара из тог разлога запаљена?
ne nego je zapaljena zato sto se nekome nije svideo burek. tako i ja kada mi se ne svidi burek idem i zapalim pekaru
Citat
Да су клинци врло је могуће судећи по снимку. Да ли су нази како их ти називаш то је већ у домену твоје маште јер никаква обележија и симболе не носе. Да су исти ти смонтирали снимак у то не верујем јер да је тако како ти тврдиш ''православни талибани'' текст би био написан ћирилицом.
prvo ja pisem nekada cirilicom i nisam pravoslavni taliban, niti je cirilica obelezje pravoslavnih ili ne znam kakvih talibana. a ne cine simboli od coveka nacistu, vec ono sto radi. sta sada ako ja stavim simbole crvenog krsta i krenem da maltretiram nekog zato sto je druge nacije ili vere, onda nisam nacista, ekstremista, ludak ili bilo sta vec sam humanitarni aktivista???
koga vi ljudi stitite
Јел и хотел путник запаљен зато што се некоме није свидео сапун или јастук у соби?
Твајс, ја разумем оправдан гнев против људи који вребају и сваку ситницу користе да би облатили Србе и Србију, своје суграђане и своју земљу. Али, ови клинци, ове будале, јесу извршиле нацистички чин, а да то нису ни весни, и тиме су снабдели србомрсце преко потребним материјалом.
Младић НЕ ТРЕБА да иде у хаг. тамо га не очекује праведно суђење, нити је то суђење суђење појединцу. О томе смо већ причали.
baš kao što se Mladić ne isporučuje Hag, jer je navodno on samo čuvao srpstvo, a nije odgovoran za genocid.
srbi su verovatno trebali sami sebi da odseku glave (da se mudzahedini ne muche ) ,pa bi onda mozda izbegli da ih natasha kandic i LDP-bagra ne proziva za genocidnost ...
Zašto Mladić ne treba da ide u Hag? Toliki generali su otišli, pa i Šešelj je otišao... jel on nekakav beli medved? Mladić je optužen za najteže krivično delo i ne vidim zašto bi ga krili i blamirali se ovako.
Čovek koji ne poštuje zakon svoje zemlje ne zaslužuje ni malo poštovanja, pogotovo ako je reč o oficiru vojske koji je dao reč da će služiti svojoj zemlji.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2008, 16:10:37 od danilobg »
Ваистину. Доста селективне правде, поготову код кадије судије/тужиоца.
Узгред:
"Vlasnik pekare Binaj Vebi rekao je za današnji novosadski Građanski list da se paljenje tog objekta dogodilo letos, kada je policija i izvršila uviđaj. "
Што се то сад износи?
« Poslednja izmena: 17. Jan 2008, 16:13:39 od panini »