Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pakovanje ugostiteljskog secera  (Pročitano 1558 puta)
09. Dec 2014, 23:06:03
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Pozdrav

Nadam se da sam izabrao pravo mesto za temu. . .
Hteo bih da pocnem sa pakovanjem ugostiteljskog secera kafice itd. . .  pa kad bi se to krenulo da prosirim na medice, keksice i ostale gluposti. . .
sad me interesuje da li neko ima iskustva sa ovim poslom? Planiram da kupim masinu za automatsko pakovanje?
Koliko je to isplativo pocev od kupovine masine pa materijala, razvoza, prodaje itd. . .
Naravno da prica nije ni malo bajna ali da li vredi uloziti u takav posao?

Unapred hvala na odgovorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Oko 5000 za masinu i jos toliko za materijal, marketing itd..
Taj posao se isplati ali su startna ulaganja velika, vise se isplati proizvodnja toalet papira .. masina je upola jeftinija i materijal takodje

Znam za coveka koji je zaradio par stotina hiljada evra na proizvodnji wc papira u garazi i prodavao na zelenjaku

Ovo sa praskastim proizvodima je finiji posao u smislu da kad plasiras proizvod treba samo da ga isporucis ugostiteljskim objektima a wc papir moras da prodajes sam ili da platis radnika da stoji deser sati dnevno po zimi na pijaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Aha.  Posto sam se ja vec raspitao za masine. . .  oko 3000 kosta nova sa garancijom ii pravi 3000 secerica na sat. . .  a sad kako gde, negde je 1000 transportno pakovanje, negde 2000. . .  
Nije problem ni uloziti. . .  Ali da li se isplati sve to. . .  Najvise zbog marketinga, bilo bi dobro kad bi se povezao sa nekim komercijalistom koji radi kafice pa da on nudi secerice ili tako nesto?>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Moze da se isplati ali moras da radis u dilu sa nekim ko vec oprema kafice ili da ides sam i radis prezentacije po kaficima..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
сад размишљам и не могу да се сетим кафића са тим малим шећерима који нема своју рекламу на истом... тако да ценим да без штампаних омота с рекламом нема неке поенте бавити се тиме...

иначе посао са тоалет папиром и убрусима није тако кутуран и фенси ал је јбно исплатив... И кад нађеш довољно продавница за пласман вц папира и довољно кафића за папир и убурсе... песма је.

А на машини можеш да радиш после пола сата обуке а после сат обуке можеш и да је поправљаш. Фин исплатив посао
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
A sto se tice secerica, naravno da se podrazumeva sa reklamnom folijom... Nesto me ne privlaci taj toalet papir i ubrusi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
бате у мом селу крај БГ-а на мање од 20 000 становника знам за три фирмице која се баве тим папирима и убрусима и ни једна не пропада. А у Венецуели несташица еееј Smile За шећер... да није тих реклама на њима ја бих капирао да се то купује на контејнере из Кине. Прерачунај се ал мени то на први поглед делује да ти треба баш баш масован пласман и много кафана да би се исплатило... Ошацуј колико кафани траје кило шећерића... колико ти кила треба за позитивну нулу... и колико је то кафана?

Енивеј... твоја кинта и твој бизнис, ми овде само лапрдамо  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Na kraju cete me jos ubediti da se predomislim i okrenem se toalet papiru i ubrusima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
е док се одлучујеш прави себи анализе и процењуј... као ово

Citat
олико кафани траје кило шећерића... колико ти кила треба за позитивну нулу... и колико је то кафана?

тако и за папир... све се да проценити мање ил више прецизно... колико је то сати рада, колико је то струје, колико ти је потребано за то то и то а колико за ово и ово... прави варијанте док не набодеш вероватну и испалтиву...

шта год да одлучиш... срећно
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Pazi svi kenjamo svakodnevno i pri tom potrošimo bar 5 listića, pa kad se tome dodaju i ostale upotrebe toalet papira potroši se 12 rolni po osobi mesečno, a kafanske šećere ne koristimo baš tako svakodnevno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.