Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:16:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paketic ni od kuda!  (Pročitano 2864 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
gde da potpisem da pocne ta fora i sa tortama??
torta & guarana zajedno....mmmmmmmmm
Smile   Smile

trebalo bi da organizujemo potpisivanje peticija...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
paa sad ja i nisam neki ljubitelj slatkog... a da nam posalju po 20evra na kucnu adresu pa da kupimo sami sebi sta hocemo?  Smile Smile

seen dinkic trade,marketing & co.
"svi vas lazu ali niko kao mi"
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
a sad...20evra.... za 20evrica mozes da kupis zalihe guarane za 7 dana i tortu sa sve svecicama...

ja cenim da tu nedostaje budzet za animatora!  Smile znaci, treba nam minimun 30evra!!!

e, kaze mi drug sinoc da je kupio novu guaranu, znaci, ima je u prodaji.  Smile e, sad, mislim da je pomenuo tempo, u koji ja ulazim jednom u 2 meseca....znaci, opet cekam da stigne u komsijsku prodavnicu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
cek cek cek... zasto animator? zasto ne bi bila animatorka? zgodna, plava, po mogustvu perverzna... bez laznog morala..  evo na primer Hedri Lamara, najbogatija glumica u svetu filmske umetnosti... ima dve kuce sa bazenom, ima pet automobila rucne izrade.. sa dolarima i sa zlatom nezna sta ce ali se nije lazno stidela... Smile Smile

IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
lud, a u sve upucen...e Stojane, Stojane...

pa hajde, nemam nista protiv plavuse koja iskace iz torte, mada bi bilo dobro da je bar najavi neki plavusaN   Smile ....ali hajde....kako god...neka ta tvoja donese pakovanje nove Guarane, sto se mene tice, zurka je uspela, a vi se vec animirajte medjusobno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
cek da zapisem.. torta, plavusa, plavusan, guarana, Valeriana.. oce jos neko nesto da popije pa da zatvaram? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Vidis da nece niko nista!!!! I gde je moje pice???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
nisi izrazila zelju sta pijes Smile Smile

p.s. jel ima nekih posledica od besplatnog pica?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
nemaaaa! pa pohvalila sam se odmah, nema palca na celu. samo sam se navukla....ali to ide u rok sluzbe Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
Pa ja ne bih to pio Smile Smile Smile sutra ces saznati da si zavisna od toga i stice ti adresa gde trabas da dodjes punih dzepova.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:16:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.