Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 17:10:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PAK-FA Sukhoi T-50  (Pročitano 269641 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Иначе када смо већ код F117 на пуно места сам прочитао да је његова "невидљивост" већа него код F-22 али су летне перформансе несразмерно лошије.

pa to se vidi već iz samog dizajna... f-117 ima neverovatnu uzgonsku moć motora jer je aerodinamičan koliko i vaza sa orhidejama... ali s' druge strane, zahvaljujući obliku, ima odraz od 0,0025 metara kv.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
0,0025 metara kv.

dovoljno Smile

najveci problem kod f117 je sto ima par zemljanih vozila koja se krecu brze Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ma njemu ne treba ni brzina bre... čim "oseti" radar, sam šalje jedan HARM da ga pozdravi, pilot ni k.... ne mrdne. ne mogu ni da zamislim šta tek radi f-22... nije da dajem Amerima prednost nad Rujama, ali realno... Ameri su uvek ispred... možda t-90 parira abramsu, ili je možda K-50 ćale za Apač, ali jbg kada crveni nemaju keš...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pricao sam sa nekim likovima o tome i oni tvrde da amerikanci imaju mnogo problema sa f22 i da su imali neku frku sa pilotima posto je skoro nemoguce voziti f22 i par ih se srusilo na probnim testiranjima Wink sad ne znam koliko je to tacno...
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa možda je i istina... padale su im i "šesnaestice" osamdesetih, ima i film o tome, zbog serijske greške u dovodu nečega... ispraviće oni to... a i što bi ga bilo nemoguće voziti ? Kada EF-2000 pravi onakve manevre, pa piloti ne padaju u nesvest, sve može da se vozi... ipak imaju i "anti-g" odela, a i kompjuter izračunava dozvoljeno opterećenje...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ma nisam mislio ne moguce zbog previse komandi nego zbog toga sto nece da leti dobro Smile Smile
uglavnom je elektronika previse komplikovana kurac palac i onda se tu nesto kvari  Smile  Ovaj jedan decko mi je u prici rekao ,a on je inace u kontaktu sa nekim rusima koji rade u vojsci, da je zbog problema na f22 prestalo sa razmisljanjem o vertikalnom poletanju na ovom avionu.

I ja takodje mislim da su ameri ispred ali imaju Rusi vremena da ih stignu samo ne treba to da im bude prioritet sada imaju vaznijih stvari.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Реално си, радулац, жртва пропаганде...
Шта мислиш зашто толико притискају Русију да не продаје С-300 Ирану када су толико "надмоћни"...

F-22 је сјајна машина али и за њу има лека.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa dobro, naprave Ruje nešto dobro... eto taj s-300... ali sami nemaju interesa da ga prave u velikom broju, jer čisto sumnjam da im treba, (ko će bre njih da bombarduje), mada bi mogli da ostvare neke prihode bar od toga...

pa s-300 i sistemi posle njega su sigurno dobri, samo kažem da su Ameri ipak ispred.

a, za f-22... šta će mu VTOL ? troši previše goriva i realno, ne treba mu... imaju v-22 i mislim da će na takve stvari da se koncentrišu. i Rusi imaju neki VTOL lovac, mislim da je Jakovljev, ali to je koncept koji ne donosi mnogo prednosti...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ко је испред а ко је иза је релативно...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
pa dobro, naprave Ruje nešto dobro... eto taj s-300... ali sami nemaju interesa da ga prave u velikom broju, jer čisto sumnjam da im treba, (ko će bre njih da bombarduje), mada bi mogli da ostvare neke prihode bar od toga...

pa s-300 i sistemi posle njega su sigurno dobri, samo kažem da su Ameri ipak ispred.

a, za f-22... šta će mu VTOL ? troši previše goriva i realno, ne treba mu... imaju v-22 i mislim da će na takve stvari da se koncentrišu. i Rusi imaju neki VTOL lovac, mislim da je Jakovljev, ali to je koncept koji ne donosi mnogo prednosti...

a u cemu su ameri ispred...obrazlozi....to sam i thug life-a pitao,pa nije nista rekao...a taj vtol sto pominjes je direktna kopija jak-141...na f-35...nemoj da se lozis na holivudsku fabriku snova.....pa neva je srusila f-117,a matora je kao biblija...zamisli s-300,a o s-400 da ne govorimo.....i taj f-117 je rad petra umfimceva (rusa) pocetkom 60-tih....rusima je jedino nedostajalo love u zadnjih 20 god.,a nikako znanje......a hvala bogu i to se promenilo....tek ce svet videti sta je rusija.....!!!pa ameri su sami priznali da npr.u raketnoj tehnologiji kasne minimum 30 godina.........o "kosmologiji" da ne pricam.....sto kaze mod. sa ovog foruma,dovoljno je reci stanica "MIR"......pa ako su toliko zaostali,kao sto neki likovi ovde pricaju.odakle onda sve to.......

i batalite vise f-117a....dokazana kanta......rusima nikada nije bio prioritet stealth na ustrb performansi.....to su dve filozovije razvoja aviona....koji je americki avion 4. generacije bolji od ruskog 4. gen.???imate i vezbu "96-te godine,kada su ruski piloti iz centra za preobuku u lipecku bili u poseti amerima sa su-27....gde je simuliran vazdusni boj izmedju f-15 i su-27....suhoj ih je "pocepao"!!!
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 05:14:06 od wesssko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 17:10:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.