ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
nemoj ja da ti pokazem ako ne volis pahulju nemoj ni da ulazis na ovu temu jer ces biti brutalno pretucen njeni verni obozavaoci ce te izbaciti naglavacke kroz zatvoren prozor
zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Sagem vrrrrrr
@ivice, sa takvim ponasanjem prema nasoj voljenoj pahulji mozes slobodno da se prijavis kod mene na burek tabanje a neces se lepo provesti...
:birthday:
o pahuljo pahuljo.... huljo mala, huljo lepa... zasto mi ne das da setam sam a da ne mislim na tebe kada ja svaki dan pahulju od peska pravim nadam se sreci... sto ce moje srce reci
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G