znaci ja sam rasista? hmm... znaci ti si komunista? Nisam rasista za sebe bih rekao da sam Srpski nacionalista, i ne stidim se to da kazem.... Tema je otvorena zbog vaznijih stvari nego sto smo ja i ti tako da bi te zamolio da je ne odvlacis u drugom pravcu...
Ja nisam komunista... Odakle ti to? Srpski nacionalista... to je neka nova vrsta Srba... tvorevina 21. veka... Primetila sam taj trend ... da se Srbi dele na vise-Srbe i manje-Srbe... Zanimljivo... Zasto "Srpski" velikim slovom? Zanima me... Da li se to menjao pravopis od vremena kada sam ja isla u skolu?
Inace... posto se ti vec nazivas nacionalistom... da li znas uopste sta je nacionalizam?
I dalje nema imena organizatora... vremena okupljanja... mesta... Da li je obavestena policija ili nije?
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 21:39:58 od Anea »
Za razliku od tebe, i tebi slicnih, znam koje stvari u zivotu idu velikim slovom,i koje stvari prevazilaze pojedince. Tvrdim da jedino covek koji je spoznao bice svog naciona jedino moze da bude u pravom smislu te reci Kosmopolita. Ako nisi slepa kod ociju,primetila bi jedini "trend" koji je u srbiji trenutno,a to je podela na one koji su Demokrate,i sve druge koji su Narodnjaci, gradjani drugog reda,primitivci i nazadnjac, onaj koji srbiju deli i ko Srbe deli igra se sa vatrom.
Pozivam sve ljude ma koje nacionalnosti bili,ljude koji Srbiju dozivljavaju kao svoju Otadzbinu,da se 17 februara organizujemo i na trgovima svih vecih gradova Srbije, okupimo i pokazemo nase ne slaganje sa ovom istoriskom nepravdom koja nam se dogadja. Povedite sve vase prijatelje,rodbinu da u ovom casu kada nam se otima ono sto mi jesmo,ono odakle smo potekli,nasa Sveta Zemlja,iskoristimo bar to pravo ,pravo okupljanja,ako su nam vec druga prava oduzeta.Zivelo Srpsko Kosovo, Zivela Srbija!!!