twice ti i dalje neces da kazes da li treba da se potpise ili ne ovaj sporazum nego i dalje, sto bi rekao Sojic: "trazis im dlake u jajca" Ti i zmirkavi i dalje imate nedoumice da li je ovaj sporazum stetan za Srbiju ili ne.
PS. ne ocekujem ni sada jasan odgovor od jednog politickog spamera
Јајаро као што рекох...опклада.
Теби нема сврхе одговарати, ако кажем да треба прилепићеш ми етикету дс-а ако кажем не треба прилепићеш ми етикету срс-а. Ти си једноставно телетабис и не можеш да разумеш да није сваки човек у Србији страначки балван.
Imas li ti svoj stav ili ne jajaro?
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 12:34:35 od matrix777 »
"E, pa sad, očistite se, vi gospodo iz DS-a, od Vojislava Koštunice, ako ste se očistili od mene, ako je to dobro za Srbiji i DS - odlično", rekao je Živković.
Који цар! Само не знам што су се чистили од њега он је само глуп Уз то је (уз Чеду наравно) најзаслужнији (или најкривљи, како ко гледа) што је Коштуница уопште постао премијер
Citat
Другар, може лакше мало?!? Не мора свако да дели твоје мишљење, надам се да то схваташ. Хвала!
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
PS. ne ocekujem ni sada jasan odgovor od jednog politickog spamera
Јајаро као што рекох...опклада.
Теби нема сврхе одговарати, ако кажем да треба прилепићеш ми етикету дс-а ако кажем не треба прилепићеш ми етикету срс-а. Ти си једноставно телетабис и не можеш да разумеш да није сваки човек у Србији страначки балван.
За разлику од тебе имам свој став, не треба ми странка да ми пуни главу.
Дакле јеси скупио муда за опкладу или остајеш то што јеси?
Другар, може лакше мало?!? Не мора свако да дели твоје мишљење, надам се да то схваташ. Хвала!
Ne trazim mu ja da deli moje misljenje nego samo da kaze svoje a ne da spamuje i ko neka baba, ne valja ovo, ne valja ono, a ne zna sta valja!
Као што рекох у споразуму нема ни један ваљан разлог за потписивање. Шта у тих 6 тачака има што на било који начин обавезује ЕУ према Србији или обрнуто? Објасни ми ето пошто сам ја глуп па не видим а ти си видовита зорка па изгледа видиш и оно што не пише?
Као што рекох у споразуму нема ни један ваљан разлог за потписивање. Шта у тих 6 тачака има што на било који начин обавезује ЕУ према Србији или обрнуто? Објасни ми ето пошто сам ја глуп па не видим а ти си видовита зорка па изгледа видиш и оно што не пише?
To sam hteo da cujem, da vide svi koje je tvoje misljenje a i sam si naveo razlog za takvo misljenje, jer imas nekakvih problema sa logikom... Za opkladu da si radikal neka ostane da sam jajara a ostali mogu da procitaju tvoje postove i da presude da li si olicenje zmirkavog ovde na forumu ili ne: "voli radikale ali nece to javno da prizna" kao da je to neka sramota.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 12:49:43 od matrix777 »
Cela ova situacija je zbog neuvazavanja rezultata parlamentarnih izbora. Niti su smeli da ignorisu radikale niti su radikali, da bi izbegli vlast smeli da traze 50% + 1 glas. I ja sam mislio da imaju tacno odredjeno biracko telo, ali vidi se da cim se broj glasaca uveca, uvecava se i njihov procenat.
Problem sto moraju da progutaju da stranka sa najvecim brojem glasova daje premijera. I sto se mene tice, ja nemam dilemu. Treba oterati skota sa 5% glasova i dati Tomi mandat. Sto bi izasli na parlamentarne izbore, kad bi rezultati bili skoro isti? I koliko puta da se izadje na izbore i da se vidi da se stvar deli izmedju ds-a i radikala, time sto se svi ostali oko ds-a kite demokratujom, a onda kad dodju na vlast stanu da brane od stranog neprijatelja. Pustite Tomu neka nas vodi ka Rusiji. Mi Rusima ovakvi zasigurno ne trebamo. Ali jedna stvar je jasna. Samo tako moze s oterati radikale. Daj im vlast.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic